Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

А додому ше не пора...? Як би там не було, а 12 -ту вже бамкнуло...:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А ми вдома..Іспаночка сьогодні у мене гостює:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Таки їздив. Таки ходив. Таки долапав. А хіба могло бути інакше? Звична день, коли я на рабалці. Хоча у пятницю було більше: 9 щук і 27 окунів. У суботу окінів не було... окуневого воблєра втопив... холєра.

• Подобається Подобається x 20
  4. Игорь

Игорь Well-Known Member

А я вчера с внуком (3 года) и зятем тоже на рыбалку ездил. От Оренбурга в сторону Казахстана 80 км. Приехали, и оказалось, что удочки забыл положить. Пришлось мастерить самодельнную. Но несколько часов нигде рядом вообще кроме орлов, цапель и т.п. никого не видели. На жарево рыбы наловили. Но самое главное, что на внука произвело впечатление и о чём он постоянно всем потом рассказывал, это о том, что он : "Лягушонка держал". А потом отпустил.

• Подобається Подобається x 15
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Метельський?

Часом не така з довгим-довгим волоссям?

А в мене вчора на одного синочка стало більше!!! Правда, хрещеного :) Їздила вчора до інститутської коліжанки на хрестини, тепер ми куми.

Мої домашні чоловіки (тато, брат, чоловік) кожні вихідні на полювання їздять. Поки що одного разу навіть бачили качок ))) Трохи смішно мені з них: встають о 5-тій ранку, сидять в кущах в болоті разом з нашим песиком, дують в манки...А качки сидять собі спокійно на тому озері, де полювати не можна! :)))

• Подобається Подобається x 6
  6. Annjutka

Annjutka New Member

Клаааааас! А де їздили? Мій тато "повернутий" на рибалці. Має купу воблерів, твістерів та всякої єрунди. Але ніколи нічого не ловить..... Напевно йому так подобається процес підготовки, що рибі нудно чекати поки він її злапає...
    Сорі за офтоп не втрималася!

• Подобається Подобається x 4
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайний день.

• Подобається Подобається x 5
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Метельський Метельський :yes: Таку класну забаву зробив!! :good:
    Ні, не з дуже довгим. Здається гурт "Білі черешні" називався.

• Подобається Подобається x 2
  9. terrible

terrible Well-Known Member

звичайнісінський день. все... як... завжди... вечір...:sad:

тут ще в суботу вся наша гоп-компанія (контора наша) збираеться в Качанівку... шашликі-машликі... кохана не хоче їхати. без неї я теж не поїду. нічого там робити самому...

PS якийсь замкнутий круг. не так.

• Подобається Подобається x 5
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

день вроді нормальний, але вкотре наревілася через людей, які витягують гроші... я розумію, тут зекономив, тут потратив... треба заплатити за певні речі... але коли мене сьогодні заставили заплатити за послуги, які мені як постійному багаторічному клієнту надавали безоплатно, то я впала в істерику... бо сума таки досить кругленька...
    ну так, криза, але невже можна забувати про мінімальні моральні цінності... ітак стільки грошей з мене виссали, а голод ніяк не пройде..

• Подобається Подобається x 11
  11. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

щось розриває ізсередиин на шматочки - супеерчливість болю, страху та розчарувань і захоплення величністю Творця. мабуть, це останній день літа так діє на мене. ну і ще...

...черговий похід до лікаря і чергові великі витрати
    ...кращу подругу кинув хлопець. по е-мейлу:sad:
    ...перше кохання одружився - слава Богу:)
    ...страшенно голова болить весь день...
    ...ще раз переконалась, що інтернет - благо, якщо може так підіймати настрій через можливість спілкування
    ...маму відправила у відпустку в Прикарпаття
    ...чергова співбесіда завтра і крім неї купа справ, включно з підготовкою до суду в четвер

вчора поклала руку на живіт братової дружини і відчувала, як плаває-перевертається в ньому мій племінник:):):) оце - щастя!

• Подобається Подобається x 16
  12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні моя сестричка стала студенткою..Ми з татком ходили на святкову лінійку...Галя пішла знайомитися з групою...Тільки що повернулася з словами: "Ноги моєї там більше не буде"...Непоганий початок як на перший навчальний студентський день:)))

13. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

То так як я, вибираючи факультет, керувалась думкою: тільки щоб там НЕ БУЛО ПРИРОДНИЧИХ наук! І поступила, свято переконана, що то гуманітарний факультет. :) Яке ж було звивування, коли прийшлось вчити на 1 курсі математику, фізику і хімію...:crazy: На щастя, такі предмети були лише на 1 курсі, далі вчитися було сам кайф. :preved:

• Подобається Подобається x 10
  14. Багіра

Багіра Well-Known Member

так само я мучилася на першому курсі з історією... історію не запамятовую взагалі... лише з художніх книжок... хтось краще вивчає через зір, хтось через слух, а я через відчуття:)
    ха.. памятаю той день, ніби то було вчора... було не так важко, бо зі мною вступили дві подружки, з якими ми всюди лазили... а потім хтось кинув мульку, що дають книжки і ми пішли стояти в довжелезній і жаркій живій черзі.. зато потім мала майже всі і не купляла)))

• Подобається Подобається x 12
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:))) То я так само майже на першу пару ходила. Зайшла в аудиторію, глянула на той величезний натовп хлопців, і вийшла на вулицю.. Потім на щастя знайомий йшов на пару, виявилось, що ми на одному потоці. Забрав мене з собою, вже було не так страшно :)))

• Подобається Подобається x 9
  16. Summer

Summer Well-Known Member

день нині, перший день осені, золотої осені :) тож вітаю всіх!!! :)так файно стою на балконі, п'ю кавусю і дивлюсь як дітлахи йдуть на 1-й дзвоник.... чогось нині згадались студентські роки, ех так було добре....
    нині робота, робота.... заїхала до бабульки, а дома все по колу :), начиталась тих флай леді, скоро мене з тим прибиранням-викиданням з хати виженуть :)))

• Подобається Подобається x 13
  17. Peri

Peri Well-Known Member

сьогодні на святкову лінійку мама принесла свого синочка який напередодні поламав ніжку.малеча-першокласник виявився таким відповідальним адже він мав прочитати маленький віршик а тут така халепа.аплодувала всі - учні.батьки.вчителі.

можливо він уперше в житті відчув поєднання і болі і радості.

здоров*ячка і подальших успіхів йому і всім.хто сьогодні розпочав новий навчальний рік!

з святом!

• Подобається Подобається x 17
  18. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Уже котрий день підряд слухаю "Машыну времени". Просто тащуся... класно так... Може старію?

• Подобається Подобається x 4
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бігала з чоловіком по закупах - відправляла його до Польщі. Ну і стандартно - кава, горілка, сигарети. Питаю в кіоску за сигарети, а мені: "А вам є 18 років?" :))) Ледве її переконала, що вже є - показала обручку і чоловіка :))) Далі горілка. Брала абсент. На касі в ВАМі: "Покажіть, будь ласка, документи" :haha: Я почала сміятись і пояснювати, що вона вже друга за сьогодні, що мені вже давно 18, обручку показала і чоловіка :) Але теж мені - ну ще ясно що можу мати менше 18 і купувати сигарети біля школи, але ж хто в такому віці купує абсент за 140 грн?? :))) Так насміялись, чоловік додав - треба було ще в аптеку зайти за презервативами :))
    Хоч то вже і не перший раз, на кордоні якось питали де батьки :))) Але прикольно ж - 6 років скинули.. :girl_spruce_up:

20. victorys

victorys позитивчик :)

і в мене таке недавно було :))) Біля нас є заправка, на яку ми частенько заїзжаєм з Павлом і заодно час від часу пиво берем (бо ближче чим до магазину, а ціна та сама). Так от продавець нас 100% памятає (так як ми постійні клієнти). 2 тиждні назад пішла я за пивом без Павла, а продавець попросив в мене документ на підтвердження, що мені 18 років! Я на стільки не сподівалась цього питання, що завмерла на 10 секунд і стояла з тим пивом дивилась на нього не знаючи що сказати. Добре, що молода дівчина (наша сусідка) яка там працює переконала його, що вона нас знає і що мені справді вже більше ніж 18 :))) Так що не прийшлось віддавати пиво і йти до дому за документом.
    П.С. Найсмішніше те, що до 18 років ні разу ніхто нічо не питав про вік :)

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)