Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

знаю, ти ж нєвєрующій.....

2. Summer

Summer Well-Known Member

день нині такий: йду в сільпо, а по дорозі жіночка тягне возик з сільпо прямо до хати і каже, що біжіть скоро в сільпо по 4,13 грн цукор о_Оо_Оо_О. Я скоренько в сільпо, а там переді мною людей 15 і дають на 1 людину 5 кг. мені то нагадало перестроєчні часи, коли давали 1 батон в одні руки....спочатку черга довго просувалась, а яка довга була ....а коли дійшла моя, то вивезли вже зважений цукор і о вся черга як мурахи за кілька секунд розібрала той возик з цукром.....І що саме цікаво на касі теж пробивали на чек по 5 кг.... чудеса та й годі, але цукор взяли ми нині по файній ціні! :)

• Подобається Подобається x 6
  3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Чи то та проща, що сьогодні мала б закінчитись (а початись 25.08.)? :)
    Чи коли буде та проща в Унів, на яку йдете? :)

Останнє редагування: 28 сер 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тільки що на своїй...прощі ...мав цікавий прецедент. Якогось милого в лісі опинилась машина,повна доблесних правоохоронців. Що вони тут нині роблять,не відаю,може шо шукають... )))мо' аватари на озаддях)))Але мою Зоряну тото зденервувало і,вона,підхопивши дрюка,кинулась на то авто...ледве втримав... А то б мав "напад на стража правопорядку при ісполнєнії"...мдя...

• Подобається Подобається x 11
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та сама...

6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А може знаєте коли буде наступна? :)

7. terrible

terrible Well-Known Member

сьогодні в обід... пішов з співробітниками перекусити-ми частенько ходимо в одне чарівне місце-там охайно завжди і недорого, персонал ввічливий... ну і звичайно можна смачно поїсти... сидим, втупились в меню... товариш питає мене-"а 150 грам це ж мало, так?" я кажу-" та так собі, небагато... та ну, не треба - мені ще звіт треба доробити, давай якщо таке пішло-то після роботи, ок?" він дивиться на мене-"ти про що?" я-"а ти?"-"я про картоплю-фрі-порція 150 грам... думаю, може двойну взяти?":))) співкабінетниця моя в цей час покотилась вже під стіл...
    потім... прийшов додому... кохана-ні щоб там нагодувати, не... перечекала трішки-"а ти нічого не бачиш?"я окинув оком-ніби зачіска така сама, колір той самий... нової одежини немає... :dntknw: ображено вже трішки-"я корекцію зробила..." - "мое ти сонечко... :give_rose: "
    і таки дійсно, вранці говорили про це... просто вилетіло з голови. а на нігті я й не думав дивитись... але, нічого-візьму на озброення:)

ааа, ще забув. поспорив сьогодні з другом, що той кине палити з 1 вересня. і на все життя. поспорили на його "рено-меган"... може, скоро стану моторизованим???:dntknw:;)

• Подобається Подобається x 11
  8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

прощі в Унів завжди є два рази на рік
    перша весною. в місяці травні)) це є молодіжна проща яка триває три дні. в честь празника Унівської чудотворної ікони Пресвятої Богородиці
    друга літом.вкінці серпня - ця проща триває чотири дні. на свято Успення Богородиці

взагалі в Унівський монастир можна їхати і не тільки в дні прощ. знаю люди їздять туди на кілька днів. просто заздалегідь тре туди подзвонити і домовитись..

сайт студитів
    http://studyty.org.ua/

• Подобається Подобається x 5
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Все! Останній робочий день перед відпусткою!
    Зверстав на прохання шефа три альбоми "для чайників", відчепив "ліві" вінчестери, набиті музикою та відео, заархівував особисту пошту.
    Комп треба залишити в мінімально робочому стані, щоби колега міг з нього запускати PSMONITOR - інакше в нього принтер не друкуватиме.

Зникну з форуму з 30.08 по 20.09.
    Дехто з нової структури намагався в"якнути, що більш як 14 робочих днів за раз "нє паложено" - я пояснив, що мене це обходить ("прошу й надалі запам"ятати!") і передоплату я здійснив ДО переводу.

Уявляєте, "в них" у заяві є графа, що суперечить КЗОТу:
    "На час моєї відпустки мої обов"язки виконуватиме ____"
    І підпис цього "_____".

Зрозуміли, що їм простіше мене відпустити з миром, ніж влаштовувати розбірки. :)

• Подобається Подобається x 7
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

аж у травні.....

11. Зануда

Зануда така зануда

В студентські часи ходила на ту прощу. Приємні спогади, от тільки дощ раз лив такий, що я змокла, дістала гарячку і проща закінчилась...

• Подобається Подобається x 4
  12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

сьогодні день і звичний і незвичний. звичний - бо купу всього треба зробити, незвичний - боя спала аж до 10 години - мама вигуляла Злату.
    от маю зробити салати з кабчків на зиму, купити мамі квиток до Чернівців у відпустку, заїхати на Петрівку дещо для Іспанки подивитись там, зібратись, привести себе доладу і піти з друзями на концерт, на якому виступати буде також наш друг :)

• Подобається Подобається x 13
  13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Вирішила гарно провести останні літні вихідні...їздили в Ясниська..накупалися....водичка тепленька..трошки позасмагали..почало хмаритися...встигли приїхати додому і почався дощ:)

• Подобається Подобається x 13
  14. Summer

Summer Well-Known Member

в мене нині цілий день в прибиранні, вірніше викидання не потрібних паперів, журналів...цілий величезний пакет від сміття :pardon: і зразу всім все стало треба :mocking:, тож швиденько пішла та й викинула :dancer:.

• Подобається Подобається x 7
  15. Зануда

Зануда така зануда

Поєднала вчора кілька корисних і приємних речей та справ. Гарний був день, якби не зміна погоди, бо з неї виплила зміна тиску і кінець дня був просто жахливий.
    А все так гарно починалось...

• Подобається Подобається x 4
  16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А мы с женой вчера смотрели открытие Донбасс-арены. Т.к. сын был на стадионе и пообещал, ччто вернется в воскресенье, мы оторвались по полной. До сих пор прячусь от жены на лоджии, вместе с кошкой. Скоро пойду сдаваться, пиво кончается

• Подобається Подобається x 12
  17. victorys

victorys позитивчик :)

Ой наскакались ми вчора на весіллі! Десь по 6 ранку до дому приїхали, поспали до першої години, потім пішла я змивати той весь лак з волосся :crazy: , а потім назад у ліжко :))) Так файно повалятись цілий день і нічого не робити! Павло дивиться Формулу1, а я лежу собі з ноутом на животі, читаю ЛФ, клацаю по клавіатурі і ніц мені більше на даний момент не потрібно :cools:

• Подобається Подобається x 10
  18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ромко, вы знаете, для нас, донбассян, это действительно был праздник

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І ми після весілля :) Було так класно!! :radist: Навіть незважаючи на те, що бігала фотографувала на каблуках, а зараз ноги болять шо капець, і не зважаючи на те, що світло вирубувало, забава була на вищому рівні! :good: Молоді були прекрасні (одружувався мій двоєрідний брат), гості чудові (може хтось з форуму був, одна дівчина на мене так дивно дивилась.. не обійшлось і без "Львів тісний" - мого чоловіка впізнала продавець з нашого магазину :))) ), музики класні були (неперевершено співала дівчина, яка чи то в Шансі була чи що), тамада мегаприкольний (в кінці забави почула його прізвище і виявила, що заочно ми знайомі: він допомагав моїй білочці - розмістив банер на своєму сайті. от і трапилась нагода йому подякувати :) а ще він призначив моєму чоловікові титул "містер Мускул" :))) ), ще зал сподобався (його прикрашали дизайнери) - я такої краси ще не бачила!! Чоловік теж в захваті - він встиг перезнайомитись з половиною гостей :)))
    П.С. Сподіваюсь я не дуже заважала пані фотограф.. :shy: Здається, вона спочатку подумала, що молоді найняли двох фотографів..
    П.С.2. Так лінь іти розмочувати волосся від лаку....

• Подобається Подобається x 17
  20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сидимо з Іспанкою і балдіємо після куріння кальяну...а ше попили чайочок...і не забуваємо про лф:)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)