Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Завтра майже на всіх великих площах у Львові заплановані концерти..і якимось дивом один концерт відбуватиметься прямо під моїми вікнами (біля "Ювілейного")...про спокійний день можна забути...там тільки не давно такі красиві газони поробили...завтра всій тій красі наступить кінець....в нас люди як щось не знищуть або не поламають-не проживуть...Ех...треба в Винники до брата їхати..там спокій..

• Подобається Подобається x 10
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми будемо в лісі...на прощі...
    Найдальший маршрут...
    Може тоті..на концертах будуть...надіюсь...:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Звичний ранок...
    Десь знов поломки на лінії..нет вирубує щокількахвилин...підключаюсь через мобілу...
    Але,подзвонити немає куди,бо ж...свйєто...

• Подобається Подобається x 1
  4. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Там точно спокій, бо у Винниках криза.... фінансування практично не було, тому обмежилися одним концертом. Тому, Наталя, у Винниках ти справді відпочинеш (йдем на пиво:).

• Подобається Подобається x 7
  5. Summer

Summer Well-Known Member

йой скільки можна, то цукор, то чай.... і тоді я теж в метро підкуплю трохи чаю :)
    по темі вихідний день, погода дуууже тяжка, голова як бубен.:morning1: треба ще випити кави...

• Подобається Подобається x 9
  6. Romko

Фухххххх...
    По свєті....ніби...:download:
    Зраня буду дзвонити.чо нету нема...
    боюсі,що на "Волі" ще поправини...:sad:

7. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Розумієш, Вікторіє, якби не було бузьків, то жаб би розвелося сила-силенна і їм би не вистачало на всіх комарів. Ось тобі й природній мор жаб! :)))

• Подобається Подобається x 3
  8. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Був у вихідні на селі. Ходив на щуку, копав бульбу. Але найприкольніше з того всього зранку нюхати осінь! Ляпота! Не прикольно - коли біля самого човна двокілограмова щука зходить з воблєра! Наступні вихідні - свята! Однозначно поїду і доловлю ту рибину, що зійшла!

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Приїхала :)
    Прапор повісили, бульбу викопали, на концерт сходили, всьо чьотко :) Ходила по Львову з жадібно літаючими поглядами по людях - шукала знайомі лиця.. Зустріла тільки одну форумчанку по дорозі, якось мало як на Львів. Наговорилась з коліжанкою, їй за місяць родити :) Збираємось цілою родиною на весілля, паралельно відпрацьовую прогули і багато багато їм :haha:

• Подобається Подобається x 16
  10. Summer

Summer Well-Known Member

працювала , аж дим видно з клави :mocking:, день нині - страшна біготня, дзвінки з податкової... але то таке , зараз піду вечеряти :).щось на дощ збирається......

• Подобається Подобається x 4
  11. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

і знову працівників звільняють.. дехто сам звільняється... криза.. ех..

вирішила відновити вивчення англійської мови... півдня втикала в книжку, і безрезультатно.. не йде мені наука...

12. Summer

Summer Well-Known Member

таке враження, що та вся криза якась штучна в нас, бо читаю що всі країни йдуть на підйом, а ми як завжди повернулись ну майже в часи перестройки, назад, як то не сумно....

13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

це точно...

не знаю куди написати свої післяробочі пригоди...напишу сюди...
    вирішила сьодні йти пішки додому, на вулиці тепленько, в маршрутці нема чим дихати, робота сидяча, одним словом знайшла купу аргументів за, і вирушила, іду по вул Зеленій, витягую навушники з тел, щоб не було скучно йти, на зустріч мужчина
    - підкажіть яка година,
    я відповіла - 18.43
    він давай до мене руки простягати, я йому
    -мужчина, руки заберіть,
    він ноль реакції, далі тянеться, я оглянулась навколо нікого, як на зло.
    я- руки забери
    він- та пішла ти на ....
    і поплентався , отак вже навіть по вулиці спокійно не пройдеш...
    та й взагалі раніш коли поверталась додому пізніш, за темна, якось безпечніше себе почувала, а зара... мені від зупинки додому три хвилини йти, а страшно... п)яних навкола купа... криза ... блін

писи. тре якось розрядитись.. йду помалюю...

• Подобається Подобається x 6
  14. Romko

Таде таке можна повідАти?! Ще де Мих вздрит,або ще хто... Всьо файно в нас... Во,недавно День Нєзалежності відмітили...сі тішили...кубаси споживали...тоті...дриглі,знов ж таки... О... А ше кажут,жи Катерина Чумаченко в черговий раз лікарню майбутнього будує... А ше...ґазети на зупинках дают задурно...з Яценюком...такий файниий...в окулярах... А ше на бігбордах пишут,жи вона працює,а тоті блокуют... Працює,бо той бігморд не гривню коштує,а їх купа... О... І вупше...файно...во...в лісі...комарі жерут... А Ви кажете...криза...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ромко тобі вершик:

мені не треба ковбаси,
    мені не треба сала
    лиш би зірка на Кремлі
    ніґди не погасла.

• Подобається Подобається x 4
  16. Romko

Хм...туво,в лісі ніяких зірок не видко...мо на Зеленій ліпший обзор?

17. Summer

Summer Well-Known Member

йой як мене нервують ті бігборди, ну невже ніхто в нас прем'єрки крім не працює?
    а от недавно тигра в зоопарк віддала, ТигрЮля наз, так от мама моя каже, що бачила зошити такі з тим тигром :mocking:
    а щодо газетного Яценюка, то в мене ціла купа тої преси - на дачу завезу ))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Черговий суд з податковою.... перенесли на жовтень....... зобачими... Дотягнути б до виборів, а там заспокояться може...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Іду на прощу в Унів, хто зі мною?

20. Romko

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)