Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

брат сьогодні зранку заїзжав, я йому палатку віддав і вудки. поїхав на риболовлю:) тому то от і не спиться тепер:)
    а тільки що нотацію прослухав... тому що поки дружина на кухні була, я прорвавя на балкон покурити... жорсткий контроль, тому що хворію... але ж... така штука:pardon:
    от вчора поки вона до батьків ходила, мені безпечно вдалося посмалити... сьогодні буду терпіти тепер:mocking:, тому що весь день вдома будемо
    :blush:

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

а... то та Агатка, що в асі розпитувала мене про Пікуй?

• Подобається Подобається x 4
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Та сама :)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

І як? Не розчарувалася поїздкою?

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А нащо терпіти?
    Як є потреба,то.треба скористатись нагодою і лишати..
    Скажім,в мене була потреба не вживати спиртного - я вже 12 років його не вживаю...
    Виникне потреба не палити - лишу і то...
    Поки потреби нема..

6. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ні, де там. Доречі, там дуже подібне до польського Бескиду.
    Потім ще понесло їх під Боржаву. Правда, погоду мали іноді паскудну, але їм місцеві троха допомогли, тоді і могли деколи підсушити лахи.
    Словом - усе ок.

7. Romko

От таки зачепило...
    Мій дід,мабуть пішов би знов до лісу..
    Арсен ПАЛАМАР ДЕГРАДАЦІЯ

Хоч написано давніше...але,що змінилось?

Ми на Вкраїні хворі Україною,
    На Україні в пошуках її...

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, вертаймосі в СРСР.... для відновлення....

То всьо ідеалізація становища...
    Україні ще розвиватися і розвиватися... Нема традицій державоправління, нема еліти... щоб то все створити потрібен час. Так у кожній країні. Хіба США не починало з демократію і хороше життя з пістолетів, гангстерів і розбоїв?

9. Romko

читай уважніше...хто керує?
    Здеґрадовані комуняки і їхні вихованці...і прімкнувшєє к нім...
    А..зрештою...так було завжди...
    Хай Божий Дух і розум зійдуть
    На влади нашої чоло...
    Вона завжди була дурною
    Але такої - не було!

Звичний день....

Знайшов свій найперший допис на форумі...

Останнє редагування: 23 сер 2009
    • Подобається Подобається x 5
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Їздила до свекра в лікарню,бо його нарешті перевели з реанімації в палату.....потім заїхала на південний і купили малому тапочки,бо з старих швиденько виріс.......О!!! і ще-поміняла аватарку (вперше від реєстрації на ЛФ);)

• Подобається Подобається x 12
  11. terrible

terrible Well-Known Member

так я періодично не палю... потім знов палю... потім знов палю... заплутані дуже відносини з нікотином:crazy:

• Подобається Подобається x 5
  12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Звичний але якийсь незрозумілий день.....погода видно така...болить голова....
    Приготувала обід..потім потягло на прозу...написала кілька рядків....

• Подобається Подобається x 8
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

за кого голосуватимеш?

14. Romko

НІ ЗА КОГО.
    туди я більше не піду...

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну от... хтось життя віддавав за Україну, за її майбутнє, а комусь все то до лямпочки, тому так і живемо.

16. Romko

Миху..ти маєщ ще ілюзії?
    Я їїх втратив,ще бувши в "Спадщині",у 89 році...
    Одним з засновників...хм...))
    А,коли головний ідеолог компартії України раптом став сильно богомільним,залишки розвіялись...
    А тепер...
    Ні...:nea:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хіба то зле, що став богомільним? Навпаки, таке тре вітати!!!

У мене ілюзій нема, просто цікаво, чим ти допоможеш Україні, не пішовши на вибори? От чим? Якраз, ті, яких ти "любиш" люблять тих, хто не ходить - легше папірцями жоглювати. А ти думаєш, що вони розплачуться, бо ти не прийшов?

18. Romko

Та,святкуй,чи я щось кажу? Ходи на вибори,вибирай...."достойників" - до вибОру,до кольОрру... Кожному своє...

• Подобається Подобається x 1
  19. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

День паскудний :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ох і з’їздили ми з друзями на берег річки Козинки…
    Планували складом 5 осіб двома машинами.
    Друг так і не відремонтував машину, дві дійові особи (прекрасної статі) «обмалалися» їхати, але – останні літні дні кличуть!

Приїхали у п’ятницю після 8-ї вечора.
    На березі (плюс мінус 2 кілометри) – НІКОГО. І колись улюблене місце, де останні 2 роки працював земснаряд – вільне! Спортивні табори нам здалися порожніми, тому ми в темряві не полізли з’ясовувати «А невесты в вашей дерёвне есть ?».

Швиденько – вогнище, шашлички, глинвейн, традиційні пісні (хоча без баб-с натхнення не те). Один друг почав розповідати про театр еротики у Москві. Другий – про київський масажний салон (ну про що можуть ще говорити мужики на природі ?).
    Спали просто на траві (на альпіністських килимках), один самовіддано стежив за вогнем.
    О шостій – схід сонця. Яке фантастичне видовище (тільки фото не вийшло проти сонця):
    Вертикальні вихори туману рухаються над водою колоною – один за одним. І з них спадають крапельки у воду.

Не обійшлося без прикрощів . . . ну щось не те я з’їв. Найближча аптека – у 5 км, за кермо мені сідати було стрьомно. Другу Г. – тим більш.
    І тут він пригадав, що в одному студентському таборі торік працювала шикарна медсестра постбальзаківського віку. Він до неї незграбно клеївся на пляжі, вона вихопила заряджений шприц и блискавично наблизила до його шиї. «Назад! Влучу у вену – помреш, влучу не у вену – теж мало не здастся! »
    Прошу Г. сходити на розвідку – може знайде її або іншу медсестру та попросить дещо в неї. А Г. – «ніякий».

Почули торохтіння моторолеру. Приїхали на берег хлопчик із дівчинкою, за віком – першокурсники. Сидять, сором’язливо обіймаються.
    Г. – до них.
    - Ви звідки, молоді люди ?
    - З такого-то табору.
    - А табір ще працює ?
    - Завтра останній день.
    - В мене там подружка була – медсестра, така шикарна пані (і показує руками розмір бюсту)
    (Хлопчик): - Це моя мама!
    . . . . . . . .
    - Слухай, передай від мене привітання, а ще краще – привези її сюди. Друг захворів!

Діти поїхали, а через годину повертаються: моторолер, на якому пасажиром був якийсь амбал (про всяк випадок), пані на велосипеді, а за нею біжить … ні, не собачка, кішка- сфінкс!
    Пані справді шикарна. Мені було соромно скаржитися, для контакту я приручив кішку (яка навіть її сина не визнає), почали її вмовляти прийти ввечері з подругами «на пісні».

Г. псував усю картину – почав пригадувати про історію зі шприцем і коментувати її форми.
    Кароче, пані каже, щоби я прийшов до її кабінету, бо на березі їй лікувати мене «некомфортно». Погодився – з умовою сеансу еротичного масажу.
    Виявилося, що в неї нічого потрібного нема і довелося мені просто бахнути горілки. А хлопчик з моторолером кудись зник (хотів його попросити зганяти в аптеку).

Ну надвечір у суботу компанія більш-менш збіглася, але мені було чомусь не в кайф.

Неділя. Пора вже додому. Я більш-менш в кондиції, Г. – ніякий, нерухоме тіло. Інший друг виглядав зразково, його посадили на переднє пасажирське місце.
    А на трасі … якесь масове виповзання ментів.
    - Чому номер забруднений ? А де страховий поліс ?
    Відповідаю, що номер реставрую, а поліс – у робочому кейсі. На талоні є номер полісу.
    - Але нема номеру машини і прізвища!
    - Зате є контактний телефон, давайте скористаємося.
    - А чому фари ввімкнені ?
    - Бо багато м****в обганяють по зустрічній...

Через 10 км – все по тому ж сценарію. Вони що – сказилися дружньо ?

Довіз Г., розштовхую, вивантажую. А він – «Ключі загубив!»
    Перетрусив усі його речі – знайшов портмоне з ключами. Г., здається забув, що привіз його я, а не таксист, і намагався мені тицьнути купюру 200 гривень.
    Я обурився – ах ти заразо, та за 200 гривень міг би доїхати на таксі, а я не чекав би, поки ти нагуляєшся, поїхав би раніше!

Погуляли…
    Проте традицію не перервали.
    Шкода, що медсестра відмовилася дати номер телефону, а я не знайшов зручний момент, щоби потайки з її телефона набрати свій номер…

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)