Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

4-х денний робочий тиждень? Кльово! Баланс на зарплатній карточці - ууууууууууууу - деже погане слово! Звичні місяці!

• Подобається Подобається x 8
  2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

щось ці звичні кризові дні... починають набридати:crazy: тре щось міняти.....

• Подобається Подобається x 8
  3. - пол? о_О Да ну... лучше отдохнуть дней 300 - потом опять радовать начнут... :)

• Подобається Подобається x 2
  4. ГаЛоЧкА

ггг, підлога в нас новенька, не рипить, не думаю, що варто міняти....
    а про відпочинок...ви як читаєте мої думки... тіки хто мене на стільки відпустить))))хіба звільнятись)

• Подобається Подобається x 4
  5. - а я и не про работу. От работы согласно трудовому законодательству - 3 месяца или сколько сейчас на Украине... Отпустят, никуда не денутся :)

- от дней отдохнуть ;)

• Подобається Подобається x 1
  6. ГаЛоЧкА

3 місяці це на півночі РФ)))))))))))
    а в нас 2 тижні, і то зі скрипом)))))))))))

так справа в тому що робочі вони... як не крути, все пов)язано... )))

писи. і де ви бачили, щоб у нас дотримувались кодексу законів про працю, більшість з нього- утопія....

• Подобається Подобається x 2
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хехе, як я Вас розумію :) В мене теж фінансове щастячко - нарешті пообіцяли вислати зарплату за червень із зарплатою за липень зразу :) Ото чекаю коли вже прийде.. І пакую валізки.. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 5
  8. - со скрипом - то процесс бывает. Мебель менять надо или на пол перебираться, "коли пiдлога не рипить", а уж результат оформят безо всякого скрипа, обязаны... :)))

9. ГаЛоЧкА

надо...надо..

10. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Галочка, думаю Невстранец натякає Вам про відпустку звязану з декретом))))

11. ГаЛоЧкА

ггггггггггг, ну тоді це має 3 роки бути, а не місяці)))

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

То певно мається на увазі що з 6 місяця в декрет відпускають...а далі-то на Ваш розсуд:)

13. ГаЛоЧкА

взагалі то з 7))))

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Були з синочком на Службі Божій,посвятили яблучка,ними ж перекусили і малеча заснула.....потім маєм йти до куми на 25 років.....і писала б я зараз в "мені краще всіх.."....але.... мій свекор ще й досі в реанімації після обширногго інфаркту(вже6 днів) і та невизначеність не дає і на хвильку розслабитись....

• Подобається Подобається x 10
  15. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Вчені кажуть, одна доросла жаба за життя зїдає понад 3 тони комарів! Я собі так мислю, що якби не було бузьків, то жаби би поздихали з голоду! Питаєте до чого тут звичний день? А до того, що якомусь "мудрому" вченому треба було щодня важити тих комарів і годувати жабу!

16. Iriska

Iriska Well-Known Member

Вернулась на терена Львівщини... Шкодую що не взяла фотоапарата... Церква в Лосячі, кар*єр в Скелі Подільській і в*їзд в Кам*янець Подільський просто просяться на фото... Але не склалось... ДАІшників в літній формі - хоч стадіон до Євро 2012 будуй з них, замість цегли, чи чого там... Жнива... Хмельницький своїми крайнощами вразив... Базар - ширпотреп, центральні бутіки - оп матінку... Середини нема... Криза блін... єдні плачуться, жи не можуть бюстіки по 20грн продати, шо ви мені пропонуєте по 50... другі - шо ви мені пропонуєте... в мене тут мінімум 300грн... Тут точно без 0,5 літра не розберешся... А загалом... незвичним була тільки кількість їзди... відвикла я кататись на машині і шум дороги став викликати головну біль... Знову адаптуватись доведеться...

17. victorys

victorys позитивчик :)

так жаби ж комарів їдять, а не бузьків.. чи я щось не поняла :scratch_one-s_head:
    Наш пес кожного звичного дня гавкається з сусідським псом, коли тамтой з господарем за парканом появляютьсяя. Нелюбляться страшно! Сьогодні Павла тато вечером виїзжав у магазин і забув закрити браму...Песики змогли не тільки нагавкати один на одного, але і покусатись трошки. Тепер наш лежить і лапу вилизує. Може змудрішає трохи :)))
    А я тово сьогодні на честь завтрашнього приїзду мого братєльніка цілу миску олівє зробила :nyam2:Він в мене любітєль того салатіку :)
    Добре що завтра вже п'ятниця! :preved:

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І я от не зразу зрозуміла до чого там бузьки.. Насправді вже просто: бузьки їдять жаби, від чого їх менше. Якби не було бузьків, то жаб було б більше. Напевно той вчений також вирахував, що кількості комарів не вистачило б на всіх жаб тоді :) А взагалі-то було б краще, якби було більше жаб - вони б більше комарів схавували, а останні відповідно мене б людей гризли :)))

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

почався..новий звичний день...
    в Зоряни день народження...
    колись ми...робили свято...для неї...
    але то було колись...
    тепер..звична доба...потім...звичний ліс...
    Звичний день...

• Подобається Подобається x 17
  20. terrible

terrible Well-Known Member

останні дні літа... а я тут застудився... :sad: сиджу і дивлюсь тільки у вікно:sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)