Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відпочинок - то є переміна діяльності :)

• Подобається Подобається x 6
  2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

:)сьогодні в нас фестиваль вишиванки!
    Цьогоріч Студентське Братство ЛНУ імені Івана Франка 16 серпня 2009 року вперше організовує «Фестиваль Вишиванки»!!!
    У програмі дійства - майстер-класи з вишивання, виготовлення ляльок-мотанок, розфарбовування тіста, виступи фольклорних колективів і ще багато несподіванок!
    Серед гостей свята - Іван Шалкевич, гурти "Вушка", "І кров по долині", "Люди Добрі".
    Хороший настрій забезпечують команди Галицької Ліги КВН :))
    А завершиться свято дефіле у вишиванках))))

Початок свята - о 15.00 год на площі Ринок

тре сходити:mocking:

3. А фотозвіт для тих, хто хоче прийти (приїхати, прилетіти), але не може, буде?

• Подобається Подобається x 4
  4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А на ДП пишуть що перенесли... то коли ж свято?

Моє дітьо добралось до косметики... І потім норовила то всьо змити поки я не побачила... Мамцю моя рідна, бачили б ви цю картину, туш по щокам, все коричнево-зелено-червоно-чорне... ледве стримувала сміх :haha::haha::haha: зара поки вона не бачить аж сльози повиступали :haha:

• Подобається Подобається x 10
  5. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

((( глянула в інет-новини, дійсно перенесли... шкода..

Фестиваль вишиванки, який планувалося провести 16 серпня, відбудеться 24 серпня на пл. Ринок з 16:00 по 20:00 год.

• Подобається Подобається x 2
  6. terrible

terrible Well-Known Member

осінь скоро... треба трішки обновити гардероб Маринці... та й собі якийсь куртасик не завадить... походили сьогодні вранці по базару та магазинах (доречі, ці походеньки розтяглись аж на 4 години :ireful1: і так нічого і не взяли!) і все те що я бачив, вігнало мене в смуток... не стільки те, що бачив, скільки ті ціни... :crazy:
    кусаються, тому що скажені:)))

• Подобається Подобається x 9
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

для мене і для моєї дружини - то мУка, ходити і міряти... але куди дітися?

• Подобається Подобається x 7
  8. terrible

terrible Well-Known Member

бачте, в Вас гармонія... для обох мука. а в нас-тільки для мене:)))

• Подобається Подобається x 8
  9. один з улюблених анекдотів мого чоловіка: куди б ми не йшли, ми завжди тримаємось за руки. Бо, як тільки я відпущу - вона йде щось купляти :)

• Подобається Подобається x 15
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Вже котрий день сиджу я тут на ЛФ в "подпольє":))) перечитую ваші дописи,ставлю кармочки,а сама не пишу НІЦ...шо поробиш-криза жанру в мене:sorry:,та й взагалі,якась криза по життю:scratch_one-s_head:..ех,звичний день-йду читати далі.....

• Подобається Подобається x 12
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Під час чергового спазму...відняло руку....тільки зараз почало...відновлювати чутливість...набираю..одною...незручно..досить...

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А для мене он мУка ходити по маґазинах з найменшим дитям. Вона мені то межи лахи заховається, а то піде гуляти між рядами а я ходжу і шукаю. А тоді чую іде моє чудо і казе - мама! вер а ю? Думала що за пів години посивію з тев дівков. Її щось ніц мода не цікавит а знижки то подавно.

• Подобається Подобається x 15
  13. victorys

victorys позитивчик :)

Отримала з самого ранку хорошу новину :) Пишу сюди, бо хочу, щоб це був звичний день, хочу кожного дня отримувати хороші новини і щоб кожен понеділок саме так починався, чого і вам всім бажаю :i-m_so_happy:
    П.С. А зараз в мене звичний вечір, почитати Лф, ванна і в ліжко.
    Добраніч всім ;)

14. Iriska

Iriska Well-Known Member

Перші відрядження... Нині Франківськ, завтра Кам*янець, після завтра - Хмельницький. Красота...

15. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Від 10 серпня чекаю на аванс. Знову його немає! Звичний день...

16. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Нє, авансу так і не дали. На диво, повернули гонорар, який мали дати ще рік тому, на який я вже махнув рукою й запив водою...
    Блін, так хочеться щоб щодня тебе тішили такими фінансовими несподіванками...

• Подобається Подобається x 8
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я їду.... їду нині... дивлюся, якась бабця махає рукою, шоб я зупинився. Я зупинився, підвіз, а вона така весела бабулька була... без зубів... каже: за то жи взєв і підвіз мене будь здоровий, як агурец і усмішка на всі два зуби.....

тим не менше, мені сі понравило.....

• Подобається Подобається x 14
  18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Шо жєльоний і в пупирішкі ??? о_Оо_Оо_О

19. Iriska

Iriska Well-Known Member

День просто супер... Я таки визначилась що я там, де мене треба і мені треба... Нарешті! Сподіваюсь наступні два дні (відрядження) будуть також суперовими і взагалі надалі... Всім чудового стану душі, фізичного стану і всякого, але суперового! Раніше, для мене було звичним бачити тільки погане... на таке і попадала... А тепер, стараюсь помічати тільки найкраще... і на тобі... все як на золотому блюдці... Ні не лафа, просто як ти так і до тебе... От і все! Всім всього, всього і тільки найкращого!!!

20. victorys

victorys позитивчик :)

Щойно повернулась від братика. Задоволена :) Підкинула малому трохи грошенят (най знає шо має файну сестру ;) ) Порозмовляла з вихователями, щоб взяти його до себе на 2 дні. Дозволили. Не дочекаюсь вже вихідних! :radist:

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)