Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

о_Оо_Оо_О Боже, а що це в мене з кармою???о_О:crazy:

• Подобається Подобається x 4
  2. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну як "що" ?
    Матрікс рулить :)))

• Подобається Подобається x 9
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мих правду каже - відбулося історичне знайомство:)Було дуже приємно нарешті побачити і трішки поспілкуватися з Михом(правда він спершу налякав, бо нечасто всякі солідні дядечки перегороджують мені шлях машиною:))) )

В Іспанки фоторужжа під рукою не було:)))
    Тааа..то таки було сьвєто..Правда потім мені настрій добряче попсувався,але то таке..Проза життя...

• Подобається Подобається x 16
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На Україні теж так є, тільки роблять вихідним цілий тиждень :haha: Неофіційно звісно..
    --
    Ось сьогодні ще один шалений день, змішані емоції. Спочатку дізналась, що одногрупник приїхав в Лодзь на деякий час працювати :radist: :dance: Потім дізналась, що один хороший знайомий зі Львова одружився, бачила фотки, така гарна пара! :)
    А потім дізналась, що іншого знайомого поляка побили :sad: Хулігани Лодзя придумали нову розвагу - банда виродків одягає чорні маски, завалюється до когось на вечірку і тупо всіх під ряд б'ють.. о_О В знайомого зламаний ніс, струс мозгу, купа синяків, кілька днів не міг говорити.. І без того тут страшно.. :ninja:

• Подобається Подобається x 2
  5. Agaton

Agaton Well-Known Member

Це вже завтраааа !!!
    :yahoo:

....
    Вікторис - але маю і погані вісті - кажуть що вже у наступньому року так не буде, хочуть на цей рахунок законодавство змінити... :cry:
    Доречі - Ромку б сподобалось :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Це вже стає звично... сьодні знову звільнилось двоє наших працівників... криза...

• Подобається Подобається x 2
  7. Ясь

Ясь Well-Known Member

:scratch_one-s_head: Шось я ніц не розумію... Така подія, а Мих - у "Звичайний день"! Ну добре, то для нього так, а Іспанка, напевно, в "Незвичайний" напише. Пошукав, аж нє - теж у "Звичний"... :pardon: Шось тут явно не то! ;)

• Подобається Подобається x 8
  8. victorys

victorys позитивчик :)

я ж казала будуть відмазуватись :)))
    будемо сподіватись, що може таки не змінять і надіятись на краще :)
    Всьо, в мене вже вихідні! :preved: <----- якось воно незвично звучить (певне не в ту гілку ;) )

• Подобається Подобається x 5
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну розкажіть, розкажіть, що Ви впізнали Миха тільки зі спини! :)
    Що таке ? Чіплявся? Чи навпаки - НЕ чіплявся ?)

• Подобається Подобається x 3
  10. Summer

Summer Well-Known Member

день тяжкий, робила аджику.... все тепер пляцком лежу :), тепер вип'ю чайку і гляну свій серіал . А завтра свято :), то навіть до податкової не піду....

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ну неможу я змиритися з тим, що виходить все не так як я хочу:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 9
  12. Iriska

Iriska Well-Known Member

Приємна втома від робочих буднів... Щодня як на свято... ой як помагає рік без стабільної роботи посидіти...

• Подобається Подобається x 10
  13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

День народження мами. прогулянка з собакою, біганина в магазин, вдома: зробити тісто на млинці, спекти, зробити начинку, начинити, обсмажити, відварити креветки у спеціальному розсолі, почистити, зібрати все по пакнуках, помити посуд, попрасувати купу білизни, погуляти з собакою -і все, я - відчайдушна домогосподарка:)

• Подобається Подобається x 10
  14. terrible

terrible Well-Known Member

відіспались нарешті... цілу ніч за кермом, нелегко.
    а так... накупались... я нарешті відкрив рибальский сезон (віднайшов риболовні снасті в сараї... динаміт... :))) - жартую), нашвендялись лісами та горами... ну, і звичайно, пиво, всякі шашликі... тільки погода пару днів не радувала-невеликий дощик і прохолодно... в Маринки спершу ніби на нежить щось схоже почалось-їхали, вікна повідкривані, та і холодно спати було першу ніч... але минулося :)
    там гарно :) все б життя жив...
    а сьогодні... кохана сходила в магазин, доки я спав... я крізь сон попрохав фісташку собі... прокинувся - і мене приемно здивувала пляшечка пива та купа фісташок!:))) то Маринка прикинула, що фісташки без пива-гроші на вітер... але... от же! 0,25 пляшечка "стелли артуа"... це, так розумію, щоб і пива ніби попив - і щоб не звикав... :)))
    єххх...

• Подобається Подобається x 12
  15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мих був приємно усміхненим і галантним:) то не через Миха настрій попсувся,а через єнчу особу чоловічої статі,яка не чіплялася..точніше чіплялася,але не до мене..але то таке..переживу...

• Подобається Подобається x 7
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

Іспаночко, дитинцю, та чи тобі треба тотих незрілих мудрагелів, шо чіпляються то до одної то до другої??? тобі треба файного мудрого солідного мужчину... так мені шкода що Мих вже жонатий:blush::shutup:

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Зробила сьогодні вилазку на базар - купила свіженького сира (спечу сирник), сметанки, 3 літри драпаків (ожини) - хочу вареників. (але якшо лінь буде ліпити, то заморожу ягоди - теж добре :) ). Хочу вам сказати, шо відколи ми перебралися окремо жити, я стала велика господиня - все шось варю, печу (навіть хліб) і головне що насолоджуюсь тим всім. Сама би ніколи не подумала такого про себе :)

18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ой не кажіт, щось та "мужская мудросць" зявляється лиш з обручкою на безіменному пальці, нє?

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

еге ж.. якась неприваблива статистика... але мій скудний досвід підказує, що то просто мудрі жінки виловлюють "лейтенантів" з потенціалом і виховують з них "генералів"... і якщо "учень" перевершить "вчителя", то наслідок один - друга молода дружина або мінімум коханка... благо то не закономірність.. ще мож нам молодим, незаміжнім тай на щось надіятися...( Іспаночці ;) ) або просто непаритись і стати незалежною...

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

щось цей тиждень напружений якийсь, там перевірити, то доробити, ще й відпустку відкладено...чекаємо гостей з податкової з понеділка...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)