Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Опаньки!
    Зателефонував водій головної контори - "я Вас мушу відвезти до Житомира". А в Житомирі (то вже я знаю, а начальство не знає)- один партнер загуляв, не вийшов з відпустки, а другий їде до райцентру. Тобто просто покатаємося, спалимо бензин, купимо дорогою гриби.
    Ну і звичайно, побачуся з приятелем-музикантом (він же програміст, причетний до перемоги "Білочки").
    Ось тільки вдома DVD не пишеться - треба міняти.
    То повезу йому вінчестер-"сороковку". Так, що там... неповна антологія Бітлз (відео, американська редакція), Ринго Стар-98, "Біла Ворона" силами театру Бенюка-Хостікоєва.
    Передивиться товариш, потім мені щось своє закатає.
    Вперед, на прогулянку !

• Подобається Подобається x 3
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

аааааааа я теж хочу!:)

у мене прекрасний настрій. майже осінній, бо майже осінь за вікном.

слухаю чиж & Co чогось, прибираю вдома в усіх-усюдах.

збираюсь "попрати" Злату зараз. звичний день.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

осінній настрій і хороший - то антоніми, нє?

4. маюнка

НІ!!! осінь - найпрекрасніша пора. моя. я її обожнюю)

5. Многие любят зиму (или по крайней мере так говорят), особенно не городскую. Но про зимний настрой как хороший не слыхал :) Осень любят ещё чаще - красиво, разноцветное всё, даже оранжевое местами ;), а фраза "осеннее настроение" всё же синоним "слегка грустноватого, неактивного" такое бывает, когда сделал всё что мог и остаётся ждать... Но это у всех. У Вас иначе, и это хорошо! :)

• Подобається Подобається x 4
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що це вже на форумі осінній настрій? Рано ще проводжати літечко!
    --
    В нас на вихідні була така класна погода!! :radist: Їздили в село до знайомої: купались, відпочивали, робили гріль (пародія на наші шашлики). Ну і звісно я не можу без приколів.. Лежали на пляжі, засмагали, я на животі.. По пляжі ходив бомжуватий чоловік, збирав баночки від пива. Став наді мною, скинув кепку і почав нею наді мною махати, ніби хрестити, і співати щось церковним стилем.. о_О Чоловік крикнув йому, щоб пішов геть, той пішов.. Компанія пожартувала, що йому просто моя дупця сподобалась, а в мене мурашки по шкірі.. Згадався фільм "Життя чи щось типу того (Life or Something Like it)".. Потім як виїжджали з паркінгу той бомж стояв і дивився на мене з такою дивною посмішкою.. Брр..

7. - 100% "дупця сподобалась", верьте компании (они её тоже видели) :)

От неприятного осадка и мистических подозрений помогает пара бокалов хорошего вина (но не больше) + компания минимум из одного человека ;)

• Подобається Подобається x 5
  8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

погоджуюсь, теж люблю осінь а саме період коли дерева розмальовані в жовто-червоні барви, на вулиці вже не так жарко, а помірно тепло, меню складається з свіжих ововчів і фруктів, і ще в мене восени день народження, обожнюю це свято))) тим більш останнім часом, коли природа дарувала мені в цей день тепло і сонце)))

пс. я нарешті отримала закордонний паспорт! уря!!!

• Подобається Подобається x 6
  9. маюнка

а я люблю її всю-превсю: з холодними дощами цілодобовими і короткочасними, вітром, сірим небом, калюжами, холодом - усю-превсю - звісно, разом із золотою багряною жовтогарячою палітрою також, прикрашеною сонячним промінням та легкими павутинками у повітрі - ніяку пору я так не люблю як осінь. вона - наче відображення моєї душі)

• Подобається Подобається x 5
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Два рази висовувались з Зоряною в ліс...дощ...:sad:
    А,головне.що на трьох метеосайтах кажут,що дощ буде завтра...
    Вони видно в наших політиків навчилися...:dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

О нє!!!!!!!!!!!!!!!! листопад... то ж вовком вити можна ... сіро, день короткий, ніч довжелезна.... ні листя, ні трави, ні снігу.... як в льоху....

Я люблю все, але не листопад.вже грудень - інакше: сніг, свєта....

• Подобається Подобається x 8
  12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а я люблю листопад...та і взагалі осінь..якою б вона не була-дощовою чи сонячною..я люблю як пахне осінній дощ..він пахне особливо..не як у інші пори року...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мавпусику, в листопаді вже нічого не пахне... сирість, туман......

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Нє Миху...пахне....

• Подобається Подобається x 7
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, Мавпусику, не пахне.

16. маюнка

ну що Ви, Миху?:) просто кожна людина чутлива до різних ситуацій/пір року/запахів/переживань)))

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

в листопаді ніс, як правило, закладений....

18. Полковник

Полковник миється в бані

Лапидарность Миха поражает! :good:

19. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

.. а як файно прогулятись парком, коли під ногами шуршить опале листя... мммм... кайф

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Подивлюся, чи є дубль на роботі, інакше доведеться чекати на повернення винчестера.:)
    Вже бачу що протупив - не залишив собі дубля "Білої Ворони".

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)