Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

взагалі - то таке практикується ...і досить успішно!
    трудовий стаж то ви втрачаєте... та й хто зара на нього дивиться....

2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я сьогодні для себе оголосила день друзів..зустрілися..насміялися..от лише 4 пляшка шампанського була зайва(

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Усе. Pissetz.

Останні з могікан виїхали зі старого офісу.
    І водночас обірвався зв"язок з моїм "транзитним сервером" (куди я качав гігабайти музики, а звідти розбирали друзі. Казенний ноут сховав над фальшстелею).

Остаточно забрали у нас останню сітку з нашої автономної системи.

Одне тішить, що у старому приміщенні тимчасово засіли колеги - інженери-телефоністи, а не якісь голимі "шменеджери альтернативних продаж".

Планували у п"ятницю востаннє присісти за нашими "конференц-бухальними" білими столами, а їх ... приватизував і вже вивіз колега!
    Нехай тепер наливає нам на "студентських" столиках у парку ім. Шевченка!

4. - таки что ж теперь, дома сидеть до старости? :)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Просто дощ....

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора вирішила накрутитись. Помила голову, заплела косички.. Щоб гарно накрутилось треба 2 дні тримати.. Сьогодні. Їсти хочеться, холодильник пустий, чоловік зайнятий. А на голові косички з дерев'яними бігудями, ще й яскраво салатовими зав'язками перемотано :girl_crazy: Шкода розплітатись, хочу завтра бути гарною (2 фотосесії і подіх на караоке, треба бути в формі). Знайшла свекрухин якийсь дурацький капелюшок. Смішно було в ньому, чоловік просив не йти, не позоритись.. :haha: Натягла коротку спідничку і маєчку з декольте - щоб від вернути увагу зівак від капелюшка. Подіяло :)) Не знаю на що вони витріщались, але було приємно :shy:

• Подобається Подобається x 2
  7. Romko

Сумніваюсь,що вони вупше капелюшок вздріли....

8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Не поняла? о_О Роз'ясніть. :pardon:

До слова, в одній трудовій книжці в мене є записи, але вдома ще лежить інша трудова - чиста...всяке буває:)))

9. Если сидеть дома до старости, тогда точно не скажут:
    . - это я так шутил. Извините.

10. pukhnastyk

O'K. Жарт приймається.:)

А в мене звичайнісінький день. Ото сидить пухнастик на ЛФ, значить світиться зелений квадратик. :) А насправді пухнастика періодично "викидає" з форуму і він по 5 раз заходить, мусить вводити ще і ще свій пароль і псевдо...:pardon: але ніхто (майже) того не видить:))) як той учасник форуму мучисі... :girl_smile:

Так що...звичний день.

11. victorys

victorys позитивчик :)

я здається теж сліпнути почала...
    2 рази побачила "накуритись" :no: поки по букві слово не прочитала...
    і чого б це? :crazy:

12. pukhnastyk

а може то ніяка і не сліпота, а?:) і відповідь на питання слід шукати в терміні "накуритись":crazy:...:)))

13. pukhnastyk

14. victorys

гм...може і вона ;)
    але щоб після 5-и років такі побічні ефекти як сліпота? :scratch_one-s_head:
    Боюсь читати інших форумлян...:)))

15. Summer

Summer Well-Known Member

аж настрій піднявся, як почитала останні дописи :good:
    день нині, ех відходжу від податкової, від здачі звітності .... аж голова розболілась, навіть кава не допомогла....:sad: . дощ застав мою половину на півдороги до хати, намок , ну і хто винуватий - я :pardon:

16. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну а моя мала ( гм... мала...) дзовнить нині під вечер і каже що буде ввечер у Львові, та ще з 5 друзями.
    Ну, правда не планували... але так якось вийшло :crazy:
    - і просить допомоги... де б переночувати.

... все щастя, що Ромко допоміг ... :good:
    Здається, найкраще не виглядали, бо їм люді в маршрутці яблука і сливи їсти давали :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шалений день :wacko: Зранку поїхала в зоопарк.. на фотосесію. Дві дівчини і один хлопець, моделі. Запланували все, приготувались. Дівчата приїхали з області, з двома величенькими валізками на колесиках.. Нафарбовані, кольорові, на шпильках лазили по зоопарку, фотографувались :)) По моєму для відвідувачів ми були цікавіші за тварин в клітках, на нас постійно показували пальцями і навіть фотографували :)) Потім почалапати в інший парк. Переодяглись, перемалювались і ще одна фотосесія.. Потім додому. За годину в шаленому темпі приготувала зупку, прийняла душ, пообідала та й в дорогу. Магда забрала мене полазити по старій закинутій фабриці. За те, що ми туди потрапили, мала пофоткати одну дівчину. Полазили по фабриці, пофототкались. Потім хлопці якісь свої справи робили, а ми чекали. Сиділи в кімнаті сторожа. Довкола темно, двері на вулицю відкриті, щось шарудить. Злякались. Дивимось у скляних дверях навпроти відбивається щось невелике і рухливе.. Щур!!! АААА!! Попищали. Потім наважились через вікно глянути на нього. Виявилось, що це їжачок :haha:

18. victorys

Сьогодні знов з самого ранку мали їхати з наметом у той самий ліс біля того самого озера де булисмо тиждень назад, але коханому випала робота :ireful: От сижу злюсь :sad: Там така чудова погода, таке сонечко! Останній місяць літа...Але добре, що не все так погано, бо робота закінчиться о 15:00, а потім їдем! Якщо синоптики не набрехали, то така погода має триматись десь до вівторку, так що ще встигнем злапати сонячні проміннячка і трохи підзагоріти перед закінченням літа :girl_cool:

19. Romko

Знов спазм...нема куди дітись...від болю...
    Як в мясорубці...кожен нерв...м’яз...
    Сидю..отут...як...зомбі...чекаю...поки стихне...
    Звичний день...

20. Iriska

Iriska Well-Known Member

Звикаю до нової роботи... Наразі класно...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)