Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

І ось добігає кінця мій ще один звичайний день, і я усвідомлюю, як багато мені треба всього зробити, скільки перекладів, рефератів, курсових і просто завдань треба виконати......:suicide:
    і з цими думками я розстелю зараз ліжко і піду спатоньки;)

Мораль: чим більше треба зробити, тим менше я зроблю! :p

• Подобається Подобається x 2
  2. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Мій день починається з рефлекторного вимикання будильників на телефоні і чашки кави. По дорозі на пари слухаю радіо (недовго, поки переключаючи канали не від'єдную кабель:p ) На парах...Кому це цікаво? По дорозі додому тішу себе думками, що колись зберу своїх друзів і ми підемо на каток. Але всі то хворі, то стомлені. Піду сам. Накатаюсь!:crazy: :crazy: :crazy:

• Подобається Подобається x 1
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

прийшов з роботи, сиджу на форумі.....

• Подобається Подобається x 3
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора з сестрою ходили в клуб "Вельвет" на вечоринку присвячену Андрієвому дню.Пропуск тільки з українською символікою або в укр костюмі.Купили значки з гербом і пройшли.були танці, конкурси, жива українська музика, було весело.Після тої вечоринки захотілося розмовляти тільки українською і купити щось з національного одягу.Сестра всю дорогу додому говорила тільки на укр мові...прикольно, а я їй допомогала і сказала щоб зарегилась на ЛФ форумі.

• Подобається Подобається x 5
  5. шахрай

шахрай Well-Known Member

Пішов відлік на останні мої дні в Донбасі:shutup: .
    На роботі працюю ще завтра і післязавтра-і я звільнений.
    А в понеділок має їхати додому,до Чернівців:D .
    Який я радий:crazy:,а з другого боку моїх колег мені буде не вистачати:sad:

• Подобається Подобається x 5
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

День як день був. а на вечір з Максимом посварилась, сама ж і винна, мабуть нерви...скоро зустріч...

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Важкий день. . .
    Снігопад … рух зупинився … а мені до зарізу потрібно було об’їздити автомагазини і дещо доробити по залізяках, щоби нарешті поставити зимову гуму.

А потім – перехресний обстріл в кабінеті гендиректора: відвірвав від серця трьох вихованих мною хлопців – чергових операторів (їх усіх збирають до окремого підрозділу) – гавкався, щоби для них виторгувати більш-менш вигідні умови праці.
    Мене попереджали, щоби продумував кожне слово на 3 кроки вперед, бо публіка там специфічна.
    Поки головний штовхав тронну промову, я малював у зошиті, а потім “пробило” на спонтанну імпровізацію, куди влучно вставив “заготівки”.
    На 90% вдалося. Вдома “бахнув” для релаксації.

А потім "бахнули" з дружиною з приводу її Дня народження. По-людськи відсвяткуємо в суботу.

Нехай тільки спробує якась зараза зателефонувати мені завтра до 10-ї ранку !

• Подобається Подобається x 4
  8. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

а в мене стільки роботи через кінець року, що світа божого не видно...
    Чекаю на різдвяні канікули... щоб поніжитись в ліжку, відпочити на природі, подалі від компютера)))

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вчора святкувала захист магістерської з одногрупниками. Після святкування в мене вдома, пішла з одногрупницею в Мі100. Були там перший раз. Її сестра з компанією якраз там були на боулінгу. Але він дорого коштує і я не пробувала пограти..
    Потім повідривались на танцях. Було мало людей, музика не відповідна, але нам було все одно :)
    Пішла додому серед ночі безлюдними вуличками, на яких самотньо горіли ліхтарі, лежав свіженький незайманий сніг.. Зупинилась, щоб помилуватись.. Навколо запанувала тиша.. Так гарно було :)

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це несправедливо! У нас канікул на Різдвяні Свята нема! Є лишень один день 25 Грудня і юш. Пішла писати скаргу вашому начальству :D

11. Redhotchilly

ціхо, ціхо...

а то і так вже на тій роботі днюю і ночую:D

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Лядно... відпочивайте! Я нинькай добра - мені зряплату дали:radist:

13. Redhotchilly

я завтра сплю до обіду... телефон виключаю, робочий лаптоп так само...

а то якось вночі доробляла один проект...
    в нас між працівниками, щось типу ICQ...
    і тут мені зі штатів почали повідомлення приходити... вони забули про різницю в часі:crazy: :D

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Се намано. В нас також таке траплається.
    Моя сестра програміст в фінансовій компанії то їй також нераз посеред ночі з Лондону дзвонять. Люди нераз такі затуркані тою роботою що навіть забувають про різницю в часі.:suicide:

15. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а я приїхала сьогодні в університет о 7-50. було зачинено. приїхала зайняти чергу на консультацію до викладачки, яка приходить у 12-15(все Болонська система). вона спізнилась на 45 хв.а поки сиділа під кафедрою, згадували з друзями всіх одногрупників, які колись вчились з нами... було весело. а потім ми з однокурсницею гуляли в парку КПІ, при світлі ліхтарів, сніг такий розкішний...

16. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Одного разу після чергової безсонної ночі я прийшов з пар, поїв і ліг спати, забув поставити будильник. Прокидаюсь від крику, відкриваю очі-це мій сусід по кімнаті мене збудив:
    -Ти проспав!!!
    Я в шоковому стані дивлюся на годинник на стіні: 9 година! Запізнився на пару!!! Але тут він одразу мене заспокоює- 9 вечора! Справді, за вікном сутеніло:) :)

17. маюнка

я раз також перед сесією,взимку, лягла спати, вставати потрібно в 6, а я настроїла себе, що треба легко встати і на іспит зі свіжою головою. підірвалась без будильника, зібралась швидко, з повною впевненістю, що вже запізнююсь, прилетіла до метро, а воно ще не працює. дивлюсь на годинник, а там -4-30. повернулась, приходжу додому і думаю: "от вона, студентська параноя)..."
    добре, що мама з бабусею не прокинулись, коли я збиралась. я їм, правда, після іспиту всю цю історію розповіла. але вони не здивувались, бо вже звикли, що під час сесії мене "перемикає" трохи:crazy:
    це як в тім анекдоті:" - як життя? як сесія? - скінчилось. почалась."

18. Капітан

Капітан Well-Known Member

Сегодня мое начальство сделало мне подарок к дню Св. Николая - устроило в субботу рабочий день :) Настроение чертовски препаршивое, кофе перегоревший, своя машина в ремонте а чужая - жигули... Хоть сейчас отогрелся малость, и при мысли что завтра утром не нужно вставать спозаранку улыбаюсь от уха до уха :)

19. маюнка

правильно, завжди є чого усміхнутись! а я прийшла з підробітку і так само гріюсь, чаєм. морозно сьогодні! - зате і дихається легше)

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я сьогодні скачала з інтернету багато колисанок, сиджу і слухаю з малечею. І так спокійно на душі, приємно:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)