Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

тре мені на Ваш режим переходити)) а то на роботу запізнююсь постійно...:girl_cool:

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

А робота на присадибній ділянці, прибирання кімнат, готування їжі і т.д...?

3. victorys

victorys позитивчик :)

переходьте! :) Тільки важко літом себе заставити лягати спати в 22:00, бо часом ще не зовсім темно за вікном :pardon:
    та ні, а з чого ви взяли? :scratch_one-s_head:Робота в основному за компютером ;) (а коли мало роботи, то складаю орігамі :ninja: )

4. ГаЛоЧкА

... і я про те ж))) тому зрання спиться солодко і просипається все на світі))
    оце халепа) виходить)
    і так зле і так недобре))))))

5. victorys

victorys позитивчик :)

Я цілий тиждень привикаю до свого режиму, а потім приходять вихідні і всьо збивається, бо не треба вставати в 6:00 і спати можна лягти пізно, а потім знов понеділок і "апять 25" :)))

6. terrible

terrible Well-Known Member

звичайнісінський день... виспався... потім магазини... а це ось прийшов друг з дружиною та цеберком домашнього вина. буде весело :)

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вночі...робив компи(підкинули роботу)..щось чую..не те..ломить все...зміряв температуру...39,6..напився кави...всяких..тотих...конфлю і ще щось...збив...
    Зранку пішов...лікувати спазми...ніби ніц...прийшов до хати..знов...те саме...
    Трохи полежу...та й до лісу..там завше легше...

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

39,6 то вже серйозно.Може в тому "лікувальному закладі" протяги, простудився?

9. Summer

Summer Well-Known Member

вчора день майже вихідний був:), ввечері ходили до родини в гості - проводжали родичів до Італії ( приїздили у відпустку) , файно посиділи, поспівали під гітару... а нині встала з того всього пізно в 10-й :sad: . нині провідала бабусю, зара піду кавусю зготую собі :) та й буду дивитись юрмалу

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє...в мене просто на меншу температуру реакції нема...:nea:
    Ходю..та й ходю..:sorry:
    О..трохи полежав..зара йду до лісу...
    Та й всьо...:dntknw:

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Встав о третій.
    Поїхав на рибу. Злапав. Приїхав. Дружина відправила у Моршин по воду. Привіз. Взєв си пива. П"ю. Штиркаю пальцьом в кнопки. Файно!

• Подобається Подобається x 1
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

День звичайнісінький...А от події цього дня ...Отже, довго думали-гадали ми з коханим і вирішили, що я ще залишаюсь вчитися в Кіровограді. а він переїде до мене на той час поки я буду вчитись.Житло є, двокімнатна квартира, то не з батьками жити.:)А там буде видно..Може й правильно, бо такі шалені гроші платити за навчання трохи шкода.Краще їх пустити на щось інше.А такого"іншого" ой, скільки нам треба!

• Подобається Подобається x 2
  13. ГаЛоЧкА

:preved:я знову проспала роботу....і тепер кавуся-кавуся-кавуся:):):)

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Змокла наніц.....Поверталася з роботи додому...в "двох кроках" від дому застала гроза...вирішила перечекати...дочекалася моменту, що дощ призупинився і пустилася в дорогу...тут відклеюються приліпки на моїх босоніжках..я їх намагаюся защіпнути і дощ починається знову...плюнула я на це все...взяла капці в руку і пішла додомцю....сиджу закутана в светрик і попиваю чайок...

Останнє редагування: 3 сер 2009
  15. ГаЛоЧкА

в вас так швидко закінчується робочий день? то є файно!!!:)

Мене теж дощ в дорозі застав. поверталась з обіду, і парасолька не помогла... добре, що на роботі є запасна кофта і взуття...:)

блін... вуха закладає, ніц не чую... і чого б то...

16. - Вашим коллегам повезло и больше ничего запасного у Вас на работе не оказалось? А не в мокром же сидеть... :) Моим повезло (я не промок).

17. ГаЛоЧкА

якщо враховувати що я працюю в чоловічому колективі, то... повезло)))

Знаючи львівську погоду, коли зрання сонічко, а після обіду ... невідомо що буде... півгардероба перетащила на роботу...

п. Несвтранец а що в Вас теж буревій?

18. - а нижняя половина - дома? Интересное решение :)

- да нет, только пасмурно. :) А вообще на работе я держу большой-большой зонт. Ну очень большой и солидный такой... Знаете как бывает, новая сотрудница, дождь, она без зонтика или как часто мини-микро-в-четыре-раза-складной, отчего бы не проводить до машины... ;) Хотя чаще - просто самому не промокнуть. :)

• Подобається Подобається x 2
  19. ГаЛоЧкА

від даного буревію вас би спасла хіба така величенька парасолька, під якою деколи торгують на вулиці)))

об этом история умалкивает)))
    ггггггг, я собі знаю, а ви здогадуйтесь)))

20. - так если один, то лучше переждать. А вдвоём немного промокнуть даже весело. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)