Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iriska

Iriska Well-Known Member

М-дя... даний прікол звісно можна назвати звичним... Як мене вже то заграло... Невже в наших людей руки не те що з дупи ростуть... а в придачу з чужої?! Постійно пропадає світло... від години до трьох діб... І так уже кілька років... практично щодня... Ладно, зара літо, хоч опалення не треба... але все ж... вчора звонили диспетчеру - аварія, нині - аварія... Ну невже не можна було вчора відремонтувати принаймні на тиждень?!

2. terrible

terrible Well-Known Member

все як завжди... через два тижні в мене внтурішньоклубний польовий вихід... а кохана вже сьогодні починає злитись... не хочеться їй мене пускати... не розуміє реконтсрукції. а для мене - ніби два дні суцільної віддушини... від усього.
    все звично вже :) так кожного разу.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як я Вас розумію! Ваша дружина не родичка моєї?

4. terrible

:))) ну якщо починати від Адама і Єви... то і ми з Вами родичі :drinks:

спасибі:)

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я на больничный ушел, то ли донырялся, то ли от кондиционера, простудил ухо в хлам, вчера по стенам ходил, сегодня накололи как помаранчевый апильсин

• Подобається Подобається x 3
  6. terrible

та навряд, то все швидше через пірнання...

7. victorys

victorys позитивчик :)

та і кондиціонер може своє зробити через різку зміну температури, в нас пів офісу простужена ходить :)

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я сьогодні чудово прогулялася Шевченківським гаєм....було так затишно...Незвично спокійно....пізніше пішочком до центру...зайшла в Катедру...і додому...

9. terrible

так то ж повністю застуджені ходять, а тут тільки вухо застуджене...

10. victorys

так продути і одне вухо можна, не обов'язково два :)))

11. terrible

як на мене, ліпше жодного не застуджувати...
    нехай артобстрел швидше одужує :)

12. artobstrel

ладноб вода холодная, хотя и ночью нырял - 26 градусов

13. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

буває :)
    колись, як плаванням займався - то з отитів "не вилазив" - не витряс всю воду з вуха, і хоч і тепло, та й вода в басейні теж тепла - а отит тут як тут :)
    кондиціонером так не надує :)
    ==
    відчуття не з приємних, та й лікування не дуже комфортне/приємне - але що робити :))) - за задоволення треба платити :)

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, співчуваю :sad: Це найгірша біль.. фізична.. мабуть..
    Ми теж 29го на весілля до Львова!! :radist:

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Прокинулася близько 5,30...звична ранкова пробіжка....насолода ранньою прохолодою...кава з корицею-теж звична і смачна....і пора вже все таки вибратися на роботу (3 дні байддикувала)...о...і подруга сьогодні з-за кордону повертається..піду мабуть зустрічати:)

16. victorys

Я сьогодні посеред ночі прокинулась, годинник показував 02:33, а все через шум грози яка бубоніла в підвіконник...прийшлось встати та закривати вікно, після чого ще пів години намагалась заснути. Блискавки проходили кожні 2-3 хвилини, так що в кімнаті складалось враження дискотеки :crazy: От так от, знову не виспалась...Звичний день :)

17. victorys

...і через то до години приблизно 11 була впевнена, що сьогодні п'ятниця :crazy: поки співробітниця мене не зняла з тих хмар де я літала думками мріючи про те, як би то чудово провести вихідні :girl_in_dreams: Отаке.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Завгосп міністерства, біля якого я іноді паркуюся на тротуарі, вчора почепив мені під щітку склоочисника папірця:
    "Будете тут паркуватися - викличу евакуатор!"

Сьогодні запаркувався знов і почепив папірця "Будете вякати - відключу телефони".
    Ввечері папірець зник.

• Подобається Подобається x 2
  19. Полковник

Полковник миється в бані

Что-то мне говорит, что Вы очень-очень сильно помыляетесь....

20. artobstrel

Купил себе телефон ... [​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)