Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Пивасику? :drinks:

• Подобається Подобається x 1
  2. Зануда

Зануда така зануда

Тиждень прохворіли. В суботу товариш запросив на шашличок. Так було мило вирватись з хати, посидіти під відкритим небом на свіжому повітрі, погойдатись на гойдалці, діти набігались і набавились. Клас!
    Вчора в прабабусі були - святкували її ДН. Дощ зіпсував плани накрити стіл на свіжому повітрі під виноградом, але всеодно було класно.
    А сьогодні...а про сьогодні сюди накалякала.

Останнє редагування: 13 лип 2009
  3. gryvul

gryvul Well-Known Member

Приїхав із морів. Не люблю я того. Тому із радістю - "на роботу, на роботу..."

4. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

о, а в мене з точністю до навпаки.. мрію про море, сонічко, пляж)))
    а тре на роботу, роботу...не люблю я того))))

День сьодні просто чудовий) тішить сонечко за вікном...
    тьху-тьху, щоб не наврочити))))

о, і ще в мої братової сьодні день варення, так що маю забаву)))
    а замовила вона собі у подарунок флешку)))
    :haha:)))))))
    я думала щось із прикрас купити,
    а вона ... ні .. флешку....дивна я якась:haha:) , що ще може замовити у подарунок дружина програміста )))

Останнє редагування: 15 лип 2009
  5. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Уррррраааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Працює!!!!!!!!!!!!

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Замахалась.. Возилась з ровером. Чоловік не знав як його підкрутити, а знайомі все не мали часу.. Не могла більше чекати і сама за нього взялась. Ніяк не могла зрозуміти систему кріплення керма, але все таки витягла і вирівняла його, опустила сідло. Рученьки болять, мозолі натерті, але всьо вдалось! :) Буду кататись! :)
    Вже думала сьогодні проїдусь, але ідемо з чоловіком на обід і заодно глянути що то за фестиваль українського фольклору в центрі. Такий прикол :) Вчора чоловік ішов до клієнта. Біля брами до офісу стояла невеличка сцена, на якій виступали люди в українських строях, поруч український прапор. Чоловік зупинився глянути шо там біля них. Двоє музикантів розглядались за чимось. Ну і чоловік так між іншим до них каже - "Що шукаєте?" :naci: Музики в шоці :))) Спитали де музмагазин, побалакали навіть про щось там.. А у Львові той чудік і слова по-українськи не скаже!

7. victorys

victorys позитивчик :)

Я свого недавно навчила "моя хата з краю, я нічо не знаю", так тепер він тою фразою всім відповідає, хто б його що не спитав :)))
    а потім всі до мене біжать питатись що він сказав о_О

• Подобається Подобається x 2
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

хочеш, щоб щось було зроблено якісно - зроби це сам... ото Іруська - кульна жінка - і дрова вміє наколоти, і ровера полагодити - майстер на всі руки;)

а я не працюю) "разоблачіла" ту контору. ФО-СПД (це я виношпорила, поки начальник виходив - довелось поритись в документах), а гучно називаються компанією, клієнтів собі вибивають видзвонюваннями-надзвонюваннями, юридичної роботи там взагалі нема. офіційного працевлаштування також немає. ні заяви, ні трудової книжки( несерйозно. і куди потім з таким досвідом? так що поговорила з начальником, попрощалась і тепер знову в пошуках.

тим часом займаюсь хатніми справами - бути домогосподаркою, я вам скажу - це ще та праця, золота! і непроста.

от зараз консервую огірочки, варення з абрикосів вже зварила - та й думаю - забіжу на форум - щось напишу :)

хочу, щоб вже було завтра. їдемо компанією з 7 друзів за місто на 3 дні і 2 ночі - відзначати ДН кращої подруги. беремо з собою купу музичних інструментів - влаштуємо імпровізований джем-сейшн:) ну і там всілякі купання-шашлики-фрісбі)

• Подобається Подобається x 2
  9. Max_

Max_ кл. москаль

шо, знову
    Допис від Boris_Kiev
    "Можна і без нічого!"

маюнка
    "а так плавати - самий кайф" ? : ))

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я б сама десь поплавала.. Про "без нічого" і не мрію - де ж би то знайти місце де нікого нема?.. Море під питанням, бо клієнт не заплатив і не скоро заплатить.. поляки.. :sad:

11. victorys

victorys позитивчик :)

ооо ми колись без нічого на Задорожньому плавали (на тому другому озері з права від пляжу,заросшому камишами, де зараз рибу ловлять) Воно ж таке саме чисте, як то перше (принаймні було колись...) і людей тоді не було зовсім зовсім, а відчуття, що ти русалка, нєопісуємоє :mocking:
    А якщо вже мова про море, то нас тиждень назад запросили поїхати на тиждень на море під кінець серпня і було так :yahoo: , два дні по тому ми собі пригадали, що в тих днях маєм бути дружбами на весіллі, тож прийшлось відмовити...:sorry:Позавчора вирішили, що поїдем раніше і вернемся в п'ятницю перед весіллям - появилась надія, що все таки вдастся, та вчора я порахувала, що не вийде, бо тільки у вересні зможу взяти тиждень відпустки(а поки що тільки 2 дні...) А сьогодні остаточно вирішили, що краще ми у вересні або жовтні до ЛЬвова приїдем :) А на море зїздим на якісь вихідні (нам приблизно 4 години їхати)
    От такий у нас перепльот звичних та незвичних днів за останній тиждень...:wacko:

12. terrible

terrible Well-Known Member

вранці... палимо стоїмо біля чорного входу з директором. поряд товчеться новий двірник-другий робочий день тільки в чоловяги... директор кличе його - "прибери тут, бачиш, недопалків купа... коли тільки накидати встигають? а урна для кого?"... двірник підходить, дивиться так, і каже-"я звичайно вас не знаю... але недопалки приберу." :))) в директора очі були ніби в шокованої глибкоководної риби, яку витягли на поверхню... хоч він ніколи і не лізе за словом в кишеню, його пятихвилинки-це гастролі Павла Волі-але тут він так нічого і не знайшовся сказати:)))
    потім... розмова з коханою... "що тобі приготувати на вечерю?"-"а що хочеш"-"не, ти скажи, що!"-"та ну приготуй, з чим мороки меньше... а взагалі як хочеш, я довіряю тобі"-"нііі... скажи що! я хочу приготувати те, що ти хочеш!"-я вже не витримую-"так, придумав, мені давай суп хашлама, а потім хаше... а також винце якесь легеньке... і щоб під час вечері грав тихенько джаз... а ти щоб..." ну, гадаю, тут зупинюсь:blush:... у відповідь чую-"знущаешся??? ага? ну добре. взагалі нічого не отримаеш на вечерю!" потім, правда, я замовив таки молоденької картопельки:) і це мене врятувало.

13. ГаЛоЧкА

... день як день... тіки робота від мене втікала... в асьці і на форумі цілий день протринділа):)))але з мене працівник:)))

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А нема чого вимахуватись! :)
    Мій теж не відповідає на питання що хоче їсти. Мало того, коли кажу - буду готувати то і то, то каже, що не хоче, щось інше собі приготує. Але я знаю, що він потім не втримається, і завжди готую більшу порцію :)))
    --
    В нас з тим морем знову плани помінялись. В 25 раз! Спочатку ми не мали їхати, бо не було грошей. Знайомі замовили домік, але 2 з компанії не можуть їхати, але мусять заплатити за домік свою долю. Тож ми вирішили їхати. Потім порахували, що все одно треба назбирати гроші на дорогу і харчування. Відмовились. З'явився клієнт. Погодились їхати. Потім клієнт сказав, що не заплатить в ближчий час, тож знову передумали. Компанія знайшла 1 людину, а 1 місце лишилось вільне. Сказали, що якщо один з нас поїде, то позичуть гроші. Я не хочу без чоловіка їхати, а йому треба відпочинок. Тож вирішили, що він поїде. Потім я подумала, що ще з ним ніде не відпочивала, а гроші маю відкладені на Львів, то ж можу їхати. Але виявилось, що в бусік всі не помістяться, хтось 1 має їхати потягом. Знову передумали, бо то зайвий кошт. Зараз дізнались, що потягом не набагато дорожче, тож чоловік потягом поїде. :wacko: Так що на дану хвилину їдемо!! :)))

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У зв"язку з переїздом до нового офісу опановую новий вид спорту: заїзд на тротуар між деревами, тумбами і стовпчиками.

Прийом 1: ззаду машин нема - з 2-го ряду перпендикулярно, перетнувши суцільну смугу "тролейбусного ряду". По міліметрах - ліворуч дерево, праворуч стовпчик.
    Потім - розворот у 5 прийомів і вивірено стати так, щоби ніхто з таких же розумників не затиснув.

Прийом 2 (якщо не встиг заїхати перпендикулярно): правий поворот, ще раз правий поворот, заїзд на тротуар через пішохідний перехід. Якщо нема мента, бо доводиться трохи здати назад на переході. Впоперек зебри.
    І завжди біля кіоску стоять кляті "паркувальники", жеруть чіпси, сволота!
    Потім розворот у 7 прийомів і знову вивірено зупинитися, щоби не затиснули.

Сьогодні відпрацьовував прийом 3: перти на тротуар, залишивши між колесами яму з водою; при розвороті подати задом на сходинки адмінконтори, потім по міліметрах - на поребрик навколо дерева.

З цими клятими стовпчиками і цементними чашами треба купувати щось на кшалт Сузукі-Джимні і тюнінгувати, щоби усі 4 колеса були поворотними!

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну от і знову плани змінились :wacko: Реалістично все порахували і обдумали. Мало того, що дорого, та ще й толку їхати на Балтик, як там плавати в тій льодяній воді я не можу, а чоловік сонця не любить.. Вирішили поїхати в Моршин :)))

17. ГаЛоЧкА

гарно вам відпочити Нірванко :good::good::good:( до речі гарний в вас нік)...
    ... а я знову в пошуках... куди б це поїхати в другу частину відпустки... багато де хочеться побувати.... бракне і коштів і часу....)
    напевно в більшості місць побуваю тільки в мріях... ( сподіваюсь що мрії все таки здійсняться з часом)))):)

18. terrible

terrible Well-Known Member

:)та чому ж? замовлення ж було озвучене...ось :blush::blush::blush::blush:
    :good:

оце мене б туди! всі стовбчики мої б були! малював би як на літаках зірочки на авто за кожну перемогу:haha: і досвід вже є, почин так би мовити-стовпчик, що зовсім не на своему місці стирчав біля магазину... тільки фара тестевого "форду мондео" не зрозуміла такої моєї любові до стовпчиків...

гарного Вам відпочинку:)

19. Max_

Max_ кл. москаль

Существует модификация Мазды 626 с 4 управляемыми колесами. Что правда машина уже давно не выпускается, однако их еще предостаточно в эскплуатации. Я несколько лет назад юзал базовую модель (то есть не 4 WS, а 2 WS) и должен сказать, что весьма неплохая штука, даже несмотря на возраст.

ЗЫ Это, естественно, не совет, а просто для информации : ))

Оригинал фото взят с www.dragtimes.com

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що, народ?

Час зимних дриглів і вострого хрону настав....

Нині 15 років, як Мих покінчив з холостим життям, а завтра Мих йде на весілє до колєги.... во так...

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)