Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Во-во!У мене теж все через два тижні,а далі тіки почнеться забава і воля...Ше тіки два тижні..тіки два тижні-і-і-і....

2. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ех...Шкода тільки те, що старт - це почато кінця...;)

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

«Усе, що починається добре, закінчується погано. Усе, що починається погано, закінчується ще гірше».
    Закон Паддера.
    І,ще трохи оптимістичніше...
    «Усе, що є хорошого в житті, або незаконне, або аморальне, або веде до ожиріння».
    Закон Пардо.

• Подобається Подобається x 1
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

канікули в школі?.. [​IMG]

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я он вже другий день чогось з чоловіком сварюсь, правда ще он до істинної причини не докопалась. Мо то гормони?

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

Місяць,або зміна погоди...
    або тоті справи...

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я як раніше по відрядженнях їздив(тепер менше - все навколо міста)далеко, на 10-12 днів , то коли приїзжав на 3-4 дні ото була любов.Не було часу на дурні розмови, А тепер - "чого цей сіріал купив? ...ти знаєш я його не їм.", або " - ...Ти чого по тій дорозі поїхала , я тобі казав що там одна лінія(з 3х) тільки їде...радіо слухай...."

8. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

розлука зближує... це правда)

9. Meg

Meg Well-Known Member

Тьху,а ти звідки знаєш?!:eek:
    Та,та!Кінець чверті,розумієш,оцінки в табель поставлять,потім новорічні співи навколо ялинки...Так,все саме так!:rolleyes:

10. шахрай

шахрай Well-Known Member

Видається на те.

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ромцю, та ні час місяця якраз той але муж приболів. Не знам відкіля але заробив «паньські помідори». :8:

Patrick, та ми ітак живемо на різних розкладах - в нього нічний а в мене денний, он це напевне і дається в знаки. Коли я приходжу змучена він виспався і навпаки.
    А он що їздити я з ним боюсь, то правда. Не люблю коли він за рулем. Він або їде заповільно або жене як вар*ят.

То певно таки виснаження з обох боків дається в знаки.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

День був дуже важким і дратівливим.. Може то переддипломний синдром, може то просто все на купу..

..Треба було відіслати бандерольку. Прийшла на пошту о 13:30. Простояла в черзі 20 хвилин. Працівниця пошти (дівчисько молодше за мене) і питає мене:
    - Що в коробці?
    Я їй і кажу:
    - Телефон, - то був voice phone. Мабуть, не повірила, бо відрила коробку і переглянула всі запчастини, так ніби вона в тому розбирається..
    Я її попросила зважити коробку, щоб хоч якось її пришвидшити, бо рухалась вона ну дуууже вже повільно. Вона зважила. Потім я її ввічливо попросила порахувати скільки то буде коштувати. Коробка важила 1,5 кг, вона порахувала, що буде коштувати 72 грн. А переді мною жінка в черзі за бандерольку масою 1 кг заплатила 5 грн. При чому працівниця пошти навіть не відкривала її коробку і не питала що там!! Я вже хотіла почати виясняти в чому справа, а вона мені:
    - Приходьте після обіду. 14:00 - в нас обід!

Не важко здогадатись, як вона мене роздратувала. Та я людина врівноважена, промовчала я і поїхала з тою коробкою на роботу..

Після роботи встигла на іншу пошту. Там мене почали розпитувати що в коробці, куди посилати, а потім сказали "Приходіть завтра, в нас комп'ютер не працює!".

Питання: НУ ТО НАВІЩО ЛЮДЯМ ГОЛОВУ МОРОЧИТИ?? :suicide:

• Подобається Подобається x 7
  13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я тобою пишаюся! [​IMG]

14. Romko

Аби знали.
    У нас сервіс "ненав’язчівий"...

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Холодно....Холодно в квартирі, погода противна..дощ зі снігом, вітер.А в інституті так тепленько , тільки роботи багато.Ось цим займаюсь

• Подобається Подобається x 5
  16. Espert

Espert Забанений!

12 грудня. Здається вже б всі мали думати про Новий рік... Але таких ще поки мало... Чогось цей світ так побудований. Чогось згадалося, як в дитинстві завжди, зазвичай дідусь, вчив що є таке слово, як треба. Але чомусь згадуючи його (слово) так нічого не хочеться, хоча й ТРЕБА! От так і зіраз! Сиджу, роботи не початий край, а так ні до чого руки не лежать. Так мене злить в людях лінь... Її так тяжко перебороти. А ще так погано впливає погода... В нас вже цілий тиждень мокро... грязно... холодно... Чомусь людина так хоче жити в своє задоволення, особливо бачучи таких навколо себе.
    Мені кажуть, що я везучий, що мене завжди проносить в складних ситуаціях. Але ж на мою думку, як нічого не робити в житті, то й везти не буде. Хоч якийсь мінімум та треба вложити, щоб людині везло. В лотерею ж ти не виграєш, як не будеш грати!

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Третій день пиятики. Мій чоловік-коханий мене попередив що плакала моя дієта.
    Перед-вчора було день народження у племінниці, вчора у коханого, нині у коханого синочка плюс пиятика на роботі, завтра іменини у двох, у суботу в школу приходить св. Миколай, у неділю приходить до церкви Св. Миколай, і поїхало. На наступний тиждень починається тяженька праця з печення тістечок, пляцків, тортиків, готування шинок, закупи ітд ітп

Це все має спинитись десь так числа 20 Січня 2008 року.

Як доживу, то ще щось напишу.

• Подобається Подобається x 5
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Продовження історії.. Сьогодні знову тарабанилась з коробкою.. Цього разу по кафедрі, по вузі, навіть до рецензента з нею ходила.. Добре, що маю джентельнемів в групі - хлопці носили за мене :) І взагалі вони в мене класні (одногрупники) :) Сьогодні один подарував коробку цукерок. Я не зовсім зрозуміла за що, казав, що за допомогу.. Але все одно приємно :)

Про бандерольку. Стояла довго і нудно на головній пошті в черзі. Переді мною жінка відсилала купу лах. Так її заставили описувати все, що вона пересилає. Ще й сварились, що в неї почерк великий і все не влізе!! А та жіночка бідна хіба винна, що треба все описувати і помістити в кілька стрічок? І от вона там то все записувала (2 халати, 200 грам, скатертина 300 грам, обруч, капці, 4 безрукавки і т.д..). До чого вже смішні наші правила! :suicide:

Дійшла моя черга. Кажу так і так, треба бандерольку в Польщу..
    - За скільки часу дійде? - питаю.
    - 2 місяці..
    Ноу коментс.. :suicide:

Пішла в "швидку доставку" там же на головній пошті. Коштує 260 грн за 1,5 кг, доходить за 1 тиждень. Ще і треба мати товарний чек, без нього не посилають.. :suicide:

Залишилось ще завтра пережити.. (захист диплому) :) Але то вже дурниця.. От зроблю сьогодні презентацію, подумаю про що розповідати і може навіть встигну поспати :)

• Подобається Подобається x 3
  19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

був... ;)

У нас вже теж почався період різдвяних вечірок. Як на мене, це дурне. Вони святкують Різдво цілий місяць перед днем Різдва, а потім на другий день Різдва у всіх депресія і перевиснаження.

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Точно, був :D

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)