Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Наспівуючи (с)
    Музыка наааас связала....:crazy:

2. victorys

victorys позитивчик :)

то я поняла з останнього слова
    :)))
    Сенс цілої розповіді вловила, яле все одно за багато цифр та гамериканських слів :mocking: Але думаю без них Борис не зміг би пояснити ситуації :)

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я такого ніколи й не читаю:)))Борис завжди так пише...специфічно.Я читаю саму суть...

4. victorys

я це також помітила :)))

5. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

дощик... сьодні він... кругом... на вулиці, на душі... і навіть в телефоні на заставці.....
    йду грітись гарячою кавусею і читати наступну із серії книг Кастанеди...

6. Alias

Яку саме?:)

7. ГаЛоЧкА

путешествие в икстлан...
    сьодні купила...

читали?

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Трохи не так.
    Хлопець формально повинен виконувати ще й "поліцейські" функції - зносити "лівий" софт, забороняти самостійне встановлення програм, контролювати трафік (особливо аську, скайп, особисту пошту, ЖЖ).
    Тут коли юзер продвинутий - це для адміністрації не завжди добре. :)

Але маю певні причини з тим хлопцем заприятелювати, щоби не обмежував мою мережеву свободу.
    І перший день приніс свої результати.
    А кваліфікація хлопця - "више криші".

Ще є незрозумілі моменти ?

Я показав хлопцю, що вмію знаходити і скачувати "поза мережею", то що йому давно хотілося мати, але з роботи він не може, а з дому - жаба не дозволяє переплачувати за трафік.

А тут - please - і корпоративні правила не порушую, і не відходячи від каси витягую кролів з капелюха.

• Подобається Подобається x 1
  9. Alias

Я не читала, але сестра захоплюється такою літературою У неї є всі серії Кастанеди.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Все це пояснює пісня:
    http://www.youtube.com/watch?v=Hyqok5RJ824

11. victorys

і в рядок складаєте? ;)

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та ні. Розбігаються.
    Раніш дружина, пакуючи мені "перекус", вкладала листок зеленого салату, а я, якщо спускався у перехід на пл. Толстого купити газети або диски, схарчовував той листок декоративним кролям, яких продавав у переході дід.

Тепер зізнався, що повз кролів не ходжу тож нехай ту траву хрумкає сама. :)

13. terrible

terrible Well-Known Member

а ми на 4 дні гайнули були в Качанівку:good:... відпочивали... тепер, вчора приїхали і повертаемось поволі... в звичні дні:sad:
    ось тут ми були http://ukraine.kingdom.kiev.ua/region/25/kazaniwka.php
    :)

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Лазила по польському фотомодельному сервісі, де маю портфоліо і звідки беруться модельки до співпраці.. Так от натрапила на одну перукарку. Її портфоліо сподобалось, поставила оцінку, як звикле це роблю. Вона і до мене зайшла. І написала повідомлення: "Моє серце затремтіло, коли прочитала, що ти українка. Мій дідо народився на Україні і з Україною в серці та на вустах помер. Завжди горджусь, коли кажу, що маю крапельку української крові... Якщо потребуватимеш моєї допомоги, звертайся".. Сиджу ревлю, так розчулилась.. :cry:

15. syavych

syavych копач

Почались і у мене звичні дні :)

П.С. Я так розумію "fatal error: tried to allocate memory..." - то звичний день, нє?

16. Alias

Нажаль, вже став звичним:sad:

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Таке чудове відчуття коли з часом після пережитих неприємностей ти розумієш що Бог оберіг Тебе від помилки..бо в момент коли було погано, то було відчуття що Бога нема, бо Він не зробив не так ЯК ХОТІЛА Я!!!!проходить час і лише тоді усвідомлюєш, як добре що він не залишив біля мене те, чого хотіла я!!!

• Подобається Подобається x 2
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний ранок...чи то ніч,що плавно перейшла в ранок...звичне прислухання до болю в грудях..по принципу "Якщо ти зранку встав і тебе нічого не болить - то значить,що ти вмер..."..ще живий...
    В Рясне празник...надворі дощ...єдина надія,що то буде цілий день...менше рикання буде...празникуючих...будут дриглі по хатах споживати...
    Звичний день...
    І як завжди....

Зарываю в песок я голову,
    Принимаю я позу страуса.
    Хороню я надежду новую,
    Не даю ей со мною справиться.

Ухожу от судьбы я в сторону,
    Кто кого обмануть пытается?
    Но все те же кружатся вороны,
    Мне никак от них не избавиться.

Тишина вокруг так обманчива,
    Надоело от жизни прятаться,
    Понимаю, как это заманчиво,
    В позе страуса пнуть по заднице.

• Подобається Подобається x 2
  19. ГаЛоЧкА

.... вернулась з перегляду фільму "Життя прекрасне" 1946 року, супер фільм, раджу всім!!!!:good::good::good:
    життя таки прекрасне!!!!!:good:

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Була на фотосесії в пальм'ярні. Як там класно! Ніби в джунглях побувала. Там був фонтанчик і в ньому на камені штук 20 черепашок сиділо. Я здалеку спочатку подумала, що то камені, але коли одна почала злазити, то зрозуміла, що черепашки.. От і вирвалось, що аж скрикнула "Черепашки!" :))) Поляки не поняли, а я не поняла чо вони не поняли :))) Потім дійшло, що ж по їхньому то буде "жувік"..
    А ще був момент класний, коли чекала на трамвай, а через дорогу магазин з весільними платтями. І на сходах до магазину стояла білочка на задніх лапках і сперлась передніми на шкляні двері. Так ніби плаття розглядала. Але кадр!! Я швидко за апарат, а там блін якийсь китаєць побіг її фоткати, і вона втекла.. Бу :sad:
    А ще доперла нарешті як працює фара на ровері :) Виявила, що від того, що кручу переднім колесом, лямпочка горить! :))) Для мене то було відкриття року :shy:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)