Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

тільки що поверталась з пошти, у дворі з сусіднього під'їзду вийшла дівчина, сіла в машину, включила музику... я йду по тротуару, а вона йде і навіть не дивиться поперед себе, а там маленький котик такий пухнастий і вона просто нагло переїхала йому шию :cry::cry::cry: в мене на очах... він так стрибав, так мучився, а вона поїхала...навіть не зупинилась...і я вже нічого не могла зробити.... от тепер думаю, що багато неуважно їздять, якщо котиків не зауважують, то що казати про людей?..... сумно мені і шкода тваринку :cry:

• Подобається Подобається x 1
  2. Iriska

Iriska Well-Known Member

До мого спортивного кутка, де вже є твістер з еспандерами, скакалка і хула-хуп додався тренажер Лег-меджік... Не те щоб реклами передивилась, а таки задумка файна... Купили вчора в "Все для Вас", там якраз була знижка... Вчасно... Ото гади по телевізору дають ціну 1300грн, а реальна ціна 699, а при ще одній знижці (бо часто там купую всяку всячину) іще дешевше. Так фо... Тепер і д.н. вдався, отримала саме той подарунок який хтіла... і спортивну форму буду тепер ретельніше набувати... Так що... все супер!

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

У рибному магазині.
    Стояв якийсь хлоп переді мною у черзі і каже до молодої продавщиці:
    -знаєте, я во руки запачкав в рибі, запхайте руку в мою кишеню і витягніт гроші.
    Та зробила все, як той хлоп казав, а собі думаю... гм... а може мені так спробувати,га?
    І кажу:
    пані, вам вже платити, чи самі витягнете ми з кишені?
    А та пані зашаріласі і каже:
    -я впала....:)))
    Хоча насправді ні вона ні я не падали, всі стояли, як вкопані. Зате було весело, хоть і гроші я сам вийняв.:)

• Подобається Подобається x 2
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ооооооой, не можу повернутись в реальність життя в столиці... скільки ж ми у житті пропускаємо... можна це зрозуміти, віддавшисьу лоно природи, яка нас гаряче обіймає.

приїхала з Трипільського кола - вчора о 23-45 десь була вдома. вражень маса. веселкова, величезна, неймовірна маса) фотозвіт зроблю пізніше - у темі "їдемо фестивалити" і не тільки.

люди, в кого є можливості - треба їздити по таких заходах - брати активну участь в УСЬОМУ, що там відбувається - незабутні враження гарантовані!!!

ееех, піду трохи "узвичайню" день - прибирання чекає.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Усе, тіпа переїхали.
    І перший візит сисадмінів пережили.
    Хлопці комунікабельні, порозуміння досягнуто.

Торенти заблоковано по цій мережі, але потаємний серверок молотить у старому приміщенні. :)
    І доступ до нього - як по проспекту!

Телефонів нема, факсу нема, принтсервери не прописані...
    Крррасота!

Шеф просить запхати в машину (як я прорвався через шлагбаум - окрема історія) стілець, який не влазить до його кабінету і відвезти до старого офісу.
    Ну стілець я запхаю, а куди відвезу - то вже моя справа. :)

Ось тільки наші холодильник, мікрохвильовка і бойлер/кулер стоять біля туалету, а "кухня" - на іншому поверсі.
    Може із зайвої тумбочки зробити "чайний столик", щоби не бігати з поверху на поверх ?

Вогнегасник ОУ-2 буде не зайвим у машині теж. :)

Life goes on!

Ура! З цих адрес є доступ до Алькару!
    Щоправда, в перспективі нас перекинуть на "більш корпоративні" адреси, але сподіваємося, що це буде не скоро.

Останнє редагування: 6 лип 2009
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... сьогодні всесвітній день поцілунку, а я ше нецілований.... нєпорядок....

7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та? :scratch_one-s_head: А я то думаю, шо то сьогодні по радіо стіко про цьомки кажуть. Розказували, навіть, про одного чувака, який встиг поцьомати більше 8 тисяч осіб, біля 3 секунди з хвостиком на кожну особу! :crazy: Йшов на рекорд, цільоман. :)))
    А то мій :kiss: для ЛФ (раз сьогодні такий день:blush:)

8. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Сидю скучаю :morning1: на монітор сіла муха... три хвилини її ганяла... курсором... поки недоперла що до чого :wacky-girl:...от такий от день...звичайний...
    П.С. А Мих нецільований...то капееееець :girl_mad::girl_mad::girl_mad: [​IMG]

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та Мих просто вчора дриглів не їв... Нічого,нині Івана, Миху піди де по сусідах,може де на Івана натрапиш,то скористаєш....

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Мих з дриглями не цілуєсі, вотак!

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та я про тойво...Іванів...чи то Іванок... Та й дриглі...знов ж таки... Всі радості в однім фляконі,таказать...а після того глянеш в свій підпис...

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До мене приїхав роверек!! :radist: :dance: :radist: Каталась по коридору, чуть дзеркало не розбила.. :shy: Але все одно прикольно, бум возиласі! :radist:

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Привіт всім.Я з неділі вдома, але комп не включала, на хотілося і не було настрою....
    Нашка Оленка знову в реанімації , стан тяжкий...Сьогодні лікар сказав, що то ще дивно, що вона дожила до 12 років..От такі діла....

ПиСи.А у нас чорниці зараз по 20 гр.Неділю тому були 27гр..

14. Зануда

Зануда така зануда

Більше тижня без інтернету. Щось зіпсувалось підчас чергової грози. Тільки сьогодні під обід зробили. Сиджу вдома на лікарняному. Малявка моя отруїлась чимось і вчора екстренно із садка забирала. От сидимо з нею, насолоджуємось перебуванням вдома :).

• Подобається Подобається x 1
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не планували, але так вийшло, що поїдемо у відпустку! :radist: Знайомі вже давно зарезервували будиночок біля моря, а у нас не було грошей, то ж спасували.. А тут двоє осіб не можуть їхати, а гроші заплачено, тож поїдемо замість них (а гроші пізніше віддамо). Так що через 2 тижні на море бандою в 6 осіб.
    --
    Запросила Магду з хлопцем в гості до Львова, то може разом приїдемо в кінці серпня! :radist:
    --
    Вчора до мене приїхав ровер! :radist: Тепер чекаю коли Магди хлопець приїде його підкрутити, бо своєму не довіряю таких речей :)))

16. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

І знову пішов дощ...:sad: але треба йти по справі, хоча змокнути не хочеться, ех, зовсім не хочеться...та в мене щось без того ніяк не виходить:) парасоля часто буває "до лампочки" - дощ якось так "косяком" йде :crazy:. Сиджу в ЛФ, перечікую дощовий момент. :)
    Але ціхонько тут сиджу :ninja:- нарешті не викидає з інету :preved: (тьфу-тьфу-тьфу - шоб не наврочити:tongue:)

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

... прийшли адміни ламати наші казенні компи.
    Поки хлопець знущався із ноута мого непродвинутого сусіди, я тихенько крутив собі Бі Бі Кінга і вийшов на перекур, залишивши на екрані вміст терабайтного диска.

Приходжу, в адміна горять очі.
    - А Оазис у ваc є ?
    - Є.
    - А акустичний концерт Eagles ?
    - Зара пошукаємо.
    Раз-два-три ! Hell Freezes Over ?

Ага, на сторінки, в назвах котрих є слово torrent - взагалі не пущає. Заходжу через потаємний сервак, який "поза його мережею". Він дивиться.

- Так, хлопче, тобі версію на 7 гігабайт - там 4 сіди, чи на 1,37 гігабайт - там один неактивний сід ?

Кидаю ПП неактивному сіду - російською.
    Підключається - німець з Кельна. Швидкість 12 кб/с

- Завтра до обіду буде...

Адмін падає зі стільця.

ЖИВЬООООМ!

18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

приїхала зі співбесіди. задоволена дуже. компанія займається збором док-тів та оформленням ліцензій на здійснення діяльності, пов"язаної з мед.сферою - продаж медикаментів та обладнання, виробництво і т.д.
    сподобався колектив, сподобалась "незатурканість" підлеглих і коректний директор. примєно, що і я їм сподобалась. внесли мене в базу головних кандидатів на посаду юриста. у вимогах було написано мін.2 роки досвіду юрпрактики - ну я пішла вабанк - спробувала так пройти. перше, що дали мені, коли я зайшла в компанію - був договір оренди нежитлового приміщення - на експертизу - типу - вичитати, зробити зауваження, знайти помилки, можливі підстави визнання договору недійсним. договір на 6 стор.А4 - посиділа хв.10, вичитала уважно. а потім вони прозріли - боя знайшла абсолютно все, до чого можна було причепитись. словом, їм важко повірилось, що у мене не було досвіду роботи в юрфірмі :)

тепер чекатиму чи пердзвонять. зарплата мала на початку, але з нпоганою перспективою. а починати всім з чогось треба - тому перебирати не доводиться :)

отаке. тепер каву п"ю, привезену мені кимось дуже дорогим зі Львова та готуюсь до Дня народження кращої подруги, який буде завтра :)

П.с. щойно передзвонили - завтра іду перший день на роботу. будемо пробувати :)

Останнє редагування: 8 лип 2009
    • Подобається Подобається x 5
  19. victorys

victorys позитивчик :)

Всьо то воно файно, але стільки цифр та слів непонятних в одному дописі шо просто :wacko:
    :)))

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хехе, я всьо розумію, що Борис пише :))) Перекладаю - Борис показав молодому адміністратору свою чудову кваліфікацію. Чого, звісно, юнак не чекав, бо молоді думають, що всьо знають і мудріші за інших :) Одним словом, в них всьо пучком і вони подружились :))) Хеппі енд.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)