Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

ОГО!! о_О А якщо врахувати, що в процесі ще пару кільограмчиків з'їли.. Та у вас там ціла плантація! :)
    --
    А в мене сьогодні ще одна фотосесія була - знову з Магдою та її коліжанкою (скоро я перезнайомлюсь зі всіма її коліжанками :))) ). Спочатку сходили на виставку ретро машин, яка була просто чудова! А потім лазили по парку і пішли до мене. Хлопці теж поприходили і чомусь всі були шалено зголоднілі.. Замовили піццу і файно посиділи, потринділи.. Як гості розішлись, то прилягла з чоловіком подивитись ТБ, але через кілька хвилин обоє вирубались :))) Ось встала трохи попрацювати, форум почитати..

• Подобається Подобається x 2
  2. terrible

terrible Well-Known Member

звичайнісінькій нуднуватий день, проведений вдома. спека. десь там за вікнами люди гуляють, день молоді...
    спати лягати, чи що?
    :dntknw:

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Миху...прошу ті...не забудь ліки...:sad:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

та все при мені....

5. NIK

NIK Well-Known Member

Сьогодні чудовий день. Зараз поїду в Чернігів. Подивлюсь на старовину без суєти.

6. Patrick

Patrick Well-Known Member

.... Ви що її ( цю саму СТАРОВИНУ) раніше не бачили?....

А я йду зараз спати.Завтра встану в 5:30 ранку.Бо в 7:00 вже мушу бути на роботі, - буде business meeting... - це звучить дуже "гордо".
    А насправді будуть давати "піз...д..." за це що хреново поміряли землю під дорогу....І мені теж перепаде , за це що перевіряв міряючих теж хреново....
    Потім переміряєм все спочатку ,- тобто це зроблю я ..... бо нікому довіряти не буду...І на тому буде кінець мого робочого дня...десь коло 6 вечора.....

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

... акція пройшла вдало...

Так все заздалегідь розсортирував-скомпонував, що сусід "виділив" мені вдвічі більше простору, ніж спочатку планував.

- Ану дістань ту торбу! Що там ?
    ... самопальний електролизер для води. Срібна і сталева пластини... професійні індикатори рівня звукового сигналу ... югославський кахель 70-х років, у тому числі темно-коричневий (я два роки не можу дістати кілька таких плиток)...

- Ту валізу можеш викинути!
    ... різьблена скринька, безліч радіодеталей, професійний мікрофонний кабель ...

Бомжі ту валізу "помили" зі смітника протягом 15 хвилин. :)

Тільки б вловити столяра у найближчому інституті, щоби нарізав планки та дошки - і можна жити!

Ще й дружині зроблю традиційний "подарунок" - винесу з хати якийсь мотлох та технічні журнали.

Все! До лісу - і там виспатись ! Тільки б комахи не дошкуляли.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви тотих дриглів дали дійсно як лікарства....

---------------------------------------------------------------

а я нині запрошений на весілє.... на 18 липні... во так...:mocking:

9. victorys

victorys позитивчик :)

А в мене сьогодні день на роботі надзвичайно швидко пролетів і то при тому, що я ніц не робила :))) Коліжанки моєї, яка мене вчить що до чого, не було і кажуть не буде до четверга, тож і не було для мене роботи, бо не було кому пильнувати чи правильно я ввожу дані в систему :mocking: Розклала я пару пасянсів, зіграла в "сапйора", глянула що в неті чувати і 8 годин якось пролетіли :)
    А ще сьогодні підписала угоду з пенсійним фондом :girl_crazy: Був там такий один пункт, де треба було вказати 2-х осіб котрим перепадуть мої накопичені грошеки у випадку моєї раптової та наглої смерті і ще вказати кому скільки процентів того накопиченого капіталу віддати. Бігме почувалась так, якбим заповіт писала...:ninja:

10. Тільки з дачі. Нагулялася, накупалася... :i-m_so_happy:

11. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Десь в озері накупались?:girl_wink:

12. terrible

сьогодні приходив в гості брат з племінником... ну як завжди, після малого о квартирі ніби торнадо пронеслось:mocking: але... брат приніс з собою пиво... я жодного разу не пробував такого - "галицька корона"... смакота! і порадувала сама пляшка - 0,65 л. :crazy:
    ще мав розмову з квартирною господаркою... вона натякала на те, що необхідно зробити новий балкон... бо він дійсно страшнуватий... я так прикинув-це до 3 тищ обійдиться... що невесело... треба щосб терміново вирішувати.
    :scratch_one-s_head:

13. victorys

victorys позитивчик :)

аж боюсь питатись, в чому ще на дачі можна накупатись...:mocking:

14. Boris_Kiev

Можна і без нічого! :)

"Покажи своє личко...."

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

а шо то за така господарка що може вимоги ставити?

16. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а так плавати - самий кайф:blush::blush::blush:

ох і деньок сьогодні - що хочеш - і самовдосконалення, і домашні клопоти,і примари минулого, і виснажливі але приємні тренування, і дрімота, і біганина - весело бути Маюнкою :)

завтра зранку іду на семінар по з актуальних проблем реєстрації об"єктів інтелектуальної власності, ввечері просили меен на фотосет - ще не знаю чи піду:scratch_one-s_head:.

п.с. мама вперше за 2 роки підрівняла мені волосся - кінчики зрізали. соррі за подробиці, але я хоч згадала, що у мене сідниці є - вже хоч наполовину їх видно - а то вже два роки за косами ховались:haha: ще раз соррі. настрій такий - трохи...еем. ну, ТАКИЙ:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  17. terrible

та то вона нічого не вимагає, а мило натякає... мовляв, зробиться балкон-жодних проблем не буде, живіть хоч все життя, раз гарні люди :)
    та нічого, це не така проблема. все має вирішитись. треба поговорити з нею не по телефону... якщо не вдастся домовитись... я здогадуюсь про деякі важелі впливу на господарку:mocking:
    не хочу я викидати гроші на облаштування чужого помешкання! не житимо ж ми тут все життя.

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

ясненько:)
    ну не знаю чи у вас офіційний (тобто по документах) найм квартири чи так, "на віру", але по закону наймач збовязаний зробити лише косметичний, поточний ремонт, а власник зобовязаний робити капітальний.. навіть якщо то треба наймачам...
    хоч звичайно без договору ніхто-нічо не зобовязаний:) але якщо хороша домовленість то стараються і без договорів дотримуватись загальних вимог...

19. Boris_Kiev

Виявляється, нашому "дєдушкє", який запрошує киян та гостей міста до Бесарабського ринку, вночі відбили ніс та руку.

Дивіться сюжети по ТВ.

"Дедушка умер, а дело живёт,
    Лучше бы было наоборот!"

[​IMG] [​IMG]

Будемо сподіватися, що після реставрації "дєдушку" відправлять до іншого місця.

Останнє редагування: 30 чер 2009
    • Подобається Подобається x 1
  20. terrible

:))) це тільки я так можу! перед обідом вже, телефонує директор-зайди... зайшов. там ще парочка хлопців з першого поверху. каже директор-давайте перенсем оцю шафку в інший куток. ок. знвмаємо верхню частину шафи-а там дверцята зі скла... хто зна чого, одні дверцята лопаються, дзвенить додолу те скло, і розрізає мені руку а директору плече:crazy:
    порізи цілком символічні, але кров текла на три квартали:))) обробили нас... і директор каже-так, все Юр, відпрацювали сьогодні гарно, поїхали подомам:mocking::good:
    з квартирною господаркою черз годинку зустрінусь, вона щось і не згадує вже про ремонт:)
    ааа, ще. екзамен Маринка здала таки. застуджена, бідолашка... це ту жахливу перездачу:crazy::dancer:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)