Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Ви котору вазу поставили псові? Не нічну, часом?

• Подобається Подобається x 1
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дощить, холодно, похмуро, але це все не завадило цьому дню бути прекрасним! :) Їздила з Магдою до знайомого фотографа у студію. Дуже прикольно провели час у колі чудових людей! :) Ну і звісно повернулась не з пустими руками! :radist: Поробила трохи фоток, сподіваюсь, файних.. :shy: Досі збуджена від всього цього! :) Спішу обробити попередні фотографії, щоб потім на десерт залишити улюблену Мадзяленку :girl_tender: Я така щаслива, ну така щаслива!! :radist:

• Подобається Подобається x 2
  3. terrible

terrible Well-Known Member

зовсім ні. ніколи:pardon:
    та і ні, нічого дивного. це нормально. я ж не можу лежати на дивані, чухати пузо та дути пиво, коли дорогій людині поряд погано:dntknw:

PS найгігрше пережити перший день. далі полегшає:)

треба було замінувати газон... десяток протипіхотних мін... і все було б чудово :)

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

як ви можете таке казати?
    я ж вам якось писала "Здається ви мій ідеал":)))

5. terrible

terrible Well-Known Member

:blush::blush::blush::blush::blush:

6. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:morning1:... другу добу голова болить...:sorry::dntknw:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене... як болить голова, то це викликає магнітні бурі в атмосфері....

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні проснулася незвично рано...на 11 в Домініканський на Літургію...хоч би погода не зіпсулася і ми прогулялися з подругою центром...

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Буду знати....
    як магнітні бурі,то треба скоро лапати в руки лікарство

,брати таксівку і лЕтіти на Зелену...
    Пропадає хлоп...

• Подобається Подобається x 4
  10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ви просто молодець!:good::good::good: Пригадую, коли мене трясло в температурі 38,9 і чоловік не міг побути з півторарічною дитиною, бо мав нагальні справи - бавився в Цивілізацію:ireful1:. А нещодавно з такою ж температурою малу розбудити, зібрати в садок і щось зварганити поїсти мусила. Чоловік малу в садок відвести не міг - спав після цілої ночі гри в Травіан:ireful1:. Так що Вашій коханій з Вами дуже пощастило!:good::good::good:

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас майже дві доби не було води...ніякої! Після буревію сталася аварія на насосній.Блискавка влучила в трансформатор і ще обірвало більше 200 метрів якихось проводів.А так як проліт знаходився над яром, техніка не могла туди підійти...
    Вчора ще якось так було, а сьогодні зранку почали воду шукати...Для міста обезводнення то просто жах!.

13. victorys

victorys позитивчик :)

та то не тільки для міста, то я думаю для всіх жах :hang1:
    Я і дня без води прожити не можу, а що вже казати як на кілька днів відключать...а ще зважаючи на те, що на вулиці літо :suicide:

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Сиджу і читаю ЛФ, слухаю радіо "ЛХ":), трохи "чую" як болить спина...:sad: Загалом, звичайний вийшов сьогодні день. Тішусь, що скоро піду на весілля...до своїх батьків :pardon: Ото цікаво буде. На першому їхньому весіллі мене ще не було. :girl_haha:

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Наливался тучами закат,
    Перестройку начали с рассветом..."

... Після двомісячної бійки нам таки доведеться покинути свій улюблений офіс, де провели 12 років...

"Жираф большой" після тасування усіх можливих карт таки нас переміщує, але не до "стайні" без перегородок і входу за магнітнми картками (тоді я відразу звільнився би).

Все ж таки нове місце непогане і поруч - нормальні люди (програмери, сисадміни, а не голимі шменеджери та різні там хіари та контролінги).

Ну ще тиждень посидимо, але більшість меблів вивезуть у вівторок.

Зранку в офісі був шеф (я пропінгував його комп), тільки-но він пішов - я приїхав (спакувати своє і дещо тіпа списане тіпа поцупити).
    А тут і шеф повернувся - виявляється, він вийшов пообідати...
    І тут почалися наїзди - що на столі, що пацталом, чому ноут у серверній шафі і лампочки миготять - кіно стягуєш ?
    А чому твій самопальний сервак у другій кімнаті за шафою увімкнений...

Ну відбрехався, що беру приватно-дистанційно уроки мережевого адміністрування та мережевої безпеки - фірма ж не хоче проплачувати зайняття...

А з того сервака пообіцяв наступного тижня роздати людям дещо цікаве... Хіба що до кухні перенести ?

Обклали як вовка...

А ще треба розібратися з комірчиною у сусідньому будинку - умовити господаря половину йогонного мотлоху викинути і зробити нові полички під свй скарб. Ну він теж радіоінженер, зрозуміє, що мої прилади та запчастини - дорожчі за якісь його плінтуси та вішалки. :)

Ну коли ж шеф піде додому - я би ще пару DSL-модемів поцупив. Все одно пропадуть у великій коморі підприємства! І УПС, і запасні акумулятори (взимку тачку заводити). :)

Коли все було "наше" і працювало на наш прибуток - тягли з дому (і з телецентру), купували на радіоринку, щось самі збирали.
    А тепер, у великому бюрократичному мурашнику, так і хочеться пригадати совкові "навички".

Ворогу залишимо руїну !

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а до мене нині мали прийти дружки - просити на весілє, але не прийшли, а я вже приготувавсі до цілованя... прийшлося відложити ту справу...

поїхав на Камянку....

17. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А де то є?:pardon: Щось не пригадую...:blush:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

перед самим Сколе є село Дубина, там є поворот наліво... 3 км і ви на водоспаді, у Камянці.

19. victorys

victorys позитивчик :)

А ми з коханим приїхали до дому десь біля 15:00, відпочили троха, насмарувались кремами "від загару" :))) і пішли на город трускавки збирати.
    ...22 кільо назбирали...:i-m_so_happy:

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

І,як пройшло цільваннє на Кам’янці?:cowboy:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)