Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

кохана захворіла:sad: застудилася... нежить, кашель... температура... погано:sad: я вже полоскання заварив, в аптеку сходив за ліками, з тещею порадились-вона ж лікарка, була вже в нас...
    ось такі от справи:sad: в похід ніхто не іде... сиджу качаю мод цікавий на "емпайр тотал вар"... всі вихідні вдома пройдуть...
    :) але нічого. вилікуемось-і гайнемо в турпохід.
    лиш би швидше одужати

• Подобається Подобається x 1
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені через пару годин світить поїздка в Карпати.. то треба сі тішити, а я така замучена після тої сесії.. з рук все паде, вся поломана... ще й солодкого переїла... хочу в ліжечко.. або хоча б у спальний мішечок:)

• Подобається Подобається x 2
  3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

звичний день. гарячої води немає вже 2 тижні. обіцяють, що в понеділок цей жах скінчиться. спала знову погано -багато думала, вітер... не можу спати, коли за вікном вітер сильний :crazy: погуляла з собачкою, нагріла воду помитись, зловила себе на спостереженні - і чого оце на радянських страшнючих за дизайном кастрюльках і т.д. такі милі квіточки скрізь понамальовувані - оце тільки сьогодні відчула в цьому якусь дисгармонію:scratch_one-s_head:.

перевірила пошту, отримала листа, якого так чекала. отримувати листи може бути справжнім задоволенням
    снідаю. поки сохне волосся, а на вулиці спека, подивлюсь англійською "Кораліна"(мульт) та буду потихеньку збиратись на Країну Мрій. а ввечері ще в байкерський клуб - на концерт Рутенії...

4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ранок звичайнісінький, нарешті хоч трошки свіжіше на вулиці, але певно то не на довго... робити щось нічого не хочеться... з того всього йду я малювати...

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Staff Member

Щойно продерла свої воченьки..вчора(чи то пак нині) припленталася з дефіляди о 4.30 ранку..дуже гарно провела час:) а так зараз звичний суботній день:)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А в нас ЖЕК скосив квіти, які моя дружина посадила на газоні. Косив траву і квіти скосив заодно.

Мораль:
    Не давайте пяноті косарки до рук!!!!

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ґґґ...
    http://www.youtube.com/watch?v=ck85AaNjQ-4

І огородження не побачила п'янота?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

воно, зараза, бере забор три метри і залізну арматуру рве на куски, живиться лише квітами... виссе сік і складає квіти рядами... сусіди в жасі...:crazy:

9. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Чупакабра? о_О

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Жекокабра......

11. levandivka

Що Вам пораджу..?
    -Цитатою:

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Вам ніхто не казав, що Ви ідеальний чоловік? :good::good::good:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

шо я вам повім? вам тут сміх, а в мене пес вже третий день з буди не вилазе....

14. levandivka

Теж скосили? о_О
    Чи за квітами тужить?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

власне, за квітами тужить...

16. levandivka

То поставте вазу біля будки! :preved:

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З вас можна вмерти:haha:))

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Уявіть собі літо в Туркменістані...
    У дошкільному віці я обливав водою пса (напів-алабая, напів-німця), заганяв його у тінь, обіймав і у такий спосіб охолоджувався.

В його будці було передбачено вентиляцію тож можна було і в будці "кондиціонуватися". Головне - вчасно поливати пса водою.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як добре, що на ЛФ є справжні друзі... підкажуть, порадять...

Скажіть, а воду часто мінєти в вазі? бо може то через то пес з буди не виходить, нє?

гм... квіти поливав... вогерки поливав... помідори поливав... дівчєт поливав на поливний понеділок, а пса ше ні... тре спробувати....

Last edited by a moderator: Jun 27, 2009
  20. Oddly

Oddly Well-Known Member

пора вам оголошувати набір добровольців для вилову тої біди - але плату пропонуйте більшу, ніж тоті чупакабрісти

П.С. До дня Конституції можна влаштувати змагання - чия команда швидше виловить своїх монстрів!
    а переможцям - звичайно, квіти! (можна і газонні)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)