Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

а в мене теж нелегка ніч вийшла... ні, в нас слава Богу не бігали випускники під вікнами... на роботі двічі спрацьовувала сигналізація. в 2 години та о 5... після другого виклику, коли охорона вже везла мене додому, я кажу:"мужикі, може мені з вами вже до 8 покататись? щоб потім втрете за мною не їхати?":)))
    не виспались страшенно... малеча на мене позлилась трішки, що я відповідальний за охорону в конторі своїй:mocking:

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Цілий день болить голова через ту невиспану ніч.Зранку насилу прокинулась, з напівзаплющеними очима пішла на преактику, а мій художник не явився на роботу.Може то вони гарненько так вчора випуск відмітили зі скульптором?
    Пішла додому..трохи подрімала, але у таку спеку хіба поспиш? Ще й з Максом у нас щось "напряжонка".Ех....:sad:

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене зараз всі ночі недоспані, бо на носі державний екзамен, а інформація в голову не лізе... тим більше той предмет я вчила два роки тому... ех...

• Подобається Подобається x 1
  4. Summer

Summer Well-Known Member

це точно, парасолька живе в мене в портфелі постійно :)
    трохи маю вільного часу - читаю ЛФ :), а так вже думаю про багато вихідних :), складаю програму ))

5. victorys

victorys позитивчик :)

А ви не співали як випускником були? ;)
    а я згадала свій випускний... Псля випитого шампансько, зустрітого сходу сонця на високому замку вернулась я боса до дому, бо ноги сказали шо з туфлями більше не дружать :mocking: і замість йти спати зібрала купальник, рушник, канапки і поїхала з однокласниками на озеро :crazy: де було продолженіє банкєта :)))
    Не забуду тільки реакції мами, яка постелила мені ліжко думаючи, що я зараз ляжу спати без задніг ніг о_О
    ехххх...спогади...:girl_in_dreams:

6. gryvul

gryvul Well-Known Member

Та ніґди! І взагалі не розумію людей, які святкують, незважаючи на інших (мовляв, я випив, і мені море по коліна). А співав тілько серенади. І ціхонько "щоб мати не чули"
    Ну а тепер, як мені після футболу в 1-2 ночі хтось кричить, то не жалію ні води вилити, ні вийти і копняка-другого дати.

7. victorys

І маєте рацію, я також не люблю такої зухвалої поведінки. Міру треба знати.

День сьогодні пройшов сіро(такого кольору було небо за вікном) і довго тягнувся...З кожним днем маю все більше і більше інформації про те як працює фірма і що до чого. Часом здається, що час тягнеться в безкінченність...Час від часу споглядаю на годинник (який висить на офісній стінці), а на ньому так іронічно написано "час працює на тебе"...і часом маю враження що то навпаки...

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та погода, то шось з чимось! Прийшла коліжанка, ми з нею заговорились і засиділись вдома. Потім згадали чого зустрілись і пішли по магазинах :) І тільки но вийшли на вулицю - дощ линув. Ходили по під будинки, щоб якось не дуже змокнути. В неї не було парасольки, а я зі своєю не хотіла позоритись (купила якусь дєшовку, то вона вже ледь дихає). Після закупів вернулись до мене, ще одна знайома прийшла і ми собі влаштували бабський день :girl_spruce_up:
    А зараз сидю і налаштовуюсь на роботу.. І ніяк не налаштуюсь.. :shy:

9. Оля

Оля Старожилка форуму

А в мене мала захворіла.... якийсь закон подлості, цілу зиму не хворіла, а перед дорогою вляпалась! Я вже замахалась їй казати :"Будь здорова", за сьогодні може разів 200 пчихнула! Надіюсь до вівторка витягну її з того всього!!!

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

День самий звичайнісінький.Пішла на практику, просиділа до обіду без роботи, після обіду знову пішла, знову просиділа нічого не роблячи.Завта сказали, що буде багато роботи, бо в неділю свято і буде що робити, а може ще й шабашка підвернеться.:).А ще у нас сьогодні дощик пройшов..нарешті..Але толку від нього ніякого.Така духота, що немає чим дихати:sad:

11. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

погода львівська - це щось надзвичайне.... я просто балдзю від неї, то дощ- то духота...

купила собі чоколадок і кавусі) можна сказати в Пітер готова:))) лишилась дрібниця, спакувати валізи і віддати замовлення.... о ... а ще моя начальниця, коли я йду у відпустку любить грузити в останній день роботою... "щоб життя солодким здавалось", гггггггг
    відчуваю місцем на якому сижу- завтра буде "весело":)))

12. Max_

Max_ кл. москаль

СПб тоже готов : ) я уже уши помыл и ковровую дорожку пропылесосили

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Накінець отримав з боями рішення суду, в якому йдеться, що ви Миху виграли справу і гроші з держ. організації буде стєгнуто. Але я сі не тішу так сильно, бо то є відділ юстиції... судовиконавці. То тепер шо виходить? судовиконавці будуть самі собі арештовувати майно, рахунки... тєжко уявляю собі той мозахізм....

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

А шо за справа? Мо теж таку виграю?:)

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

На Ваш особистий рахунок, я так розумію Миху....
    то ви тепер мільйонер чи мільярдер:)???

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

та то дуже специфічне...

Мавпусику... та хіба в грошах щещі?

Мавпусику, так, мене звати Роман, але прізвище не Абрамович.

Останнє редагування модератором: 26 чер 2009
  17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Миху...та певно що не в них щастя...але вони зайвими ніколи не бувають....

Абрамович, не Абрамович - не знаємо...Ви ж вдало замаскована особистість...

18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

фініта ля бюрократія. підписала і здала в деканат обхідний лист. забрала свій диплом бакалавра. в середу вручать магістра. дізнаюсь трохи про аспірантуру в хороших ВНЗ. хочу кандидатську написати потроху.

вчора знайшла оголошення про вакансію - одразу загорілась, що хочу там працювати. сфера дуже цікава. та, що жива і така, яка не абстрагована від творчості. авторське право, інтелектуальна власність. так-от. надіслала на вказану адресу резюме - не дзвонять - ні вчора , ні сьогодні. я вже почала нервувати, бож так хочу хоч спробувати там! аж сьогодні , перевіряючи поштову скриньку, думаю - "а подивлюсь-но я, що це в мене так багато спаму назбиралось" - глянь - а там відповідь по цій вакансії. яху відсортував цього листа як спам... роботодавець пише, що так і так, розглянули резюме, подзвоніть після 18-ої години, спочатку поговоримо по телефону. благо, що лист сьогодні написаний - ще завтра спробую подзвонити - думаю, не пізно буде.

так що люди, первіряйте спам - іноді корисно буває :)

я бачила Миха. підтверджую. Роман. не Абрамович ;)

Останнє редагування модератором: 26 чер 2009
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

Сфера дійсно дуже цікава і дуже прогресивна:)
    але залежно як в ній працювати... відомі мені спеціалісти в цій галузі ще стараються якимось чином отримати технічні освіту, або просто просвітлюються в цьому напрямку хоч трохи...
    П.С. якось брала участь в науковому семінарі з інтелектуальної власності:)

20. victorys

Від 4:30 на ногах, в 5:30 виїхали на раллі, валюсь з ніг...:boredom: а завтра знов з ранку їдем..Але воно того варте! Добре що сьогодні все таки не падало і дощовик не пригодився (хоча я його вдягла бо 5 хвилин моросив маленький дощик і перестав, а вже потім навіть не знімала :crazy: )
    Завтра вже переночуєм у знайомих на дачі, за парканом якої і будуть ганяти машини :cools: і не треба буде в неділю так рано вставати :) Іду пакувати подушки та спальні мішки :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)