Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну от... Речі зібрані, зраня поїзд... Моря... не бушуйте, дощем не лякайте... не вийде, звиклі і бум ритуальний танець виконувати жи розігнати... Так фо... Всім щасливо залишатись, гарної погоди, геть усі негоди і побільше радісних посмішок!!! Зустрінемось в... липні... так скоро?! Та ні... без інету то буде довго і "мучітєльно", але з класним пейзажем... сонце... море... пісок... чайки... Всім цьомки!!!

• Подобається Подобається x 5
  2. victorys

victorys позитивчик :)

Гарно відпочити, загоріти, наробити багато красивих фотографій і привезти нам показати :good: (жиби нас жаба дусила як ви собі там файно відпочивали поки ми тут парились, хто в дома, хто на роботі :crazy: )

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Все,прокинулася,моя зелена українська жаба:))),жартую,Іруська,гарного відпочинку:)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

То є тут офтопом. Є ж гілка " Кухня для хлопів"... А то дівчєта делікатні...пацєт полюбляють,а песиків чомусь не дуже...

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відбув покарання - один день карцеру / душегубки. :)

Кілька разів забував ввечері вимкнути кондишн.
    Сьогодні вранці шеф конфіскував пульт.

Я доводжу - вчора застудився у "гермозоні", їздив додому грітися, тож саме я вчора кондинш не вмикав.

Тільки коли я сказав, що піду до найближчого салону побутової техніки і візьму пульт під заставу, шеф віддав "рідний".

Харашо.... Тіпічно русская зіма !

7. terrible

terrible Well-Known Member

день звичний... тільки й того, що засидівся в друга та потрапив під зливу... але то дрібниці :)
    на сімейній раді вирішили в неділлю зробити невеличкий турпохід, в нас недавно нову тропу туристичну проклали... то по ній... класно! краще, ніж проводити вихідні як завжди:)))
    зараз будемо дивитись "нотр-дам де парі" французську... скачала моя малеча, доки сиділа вдома:) робити нічого, доведеться дивитись:mocking:

8. Мені б так зараз! В нас таке пекло... :wacko:

9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

І в нас така гроза була....так свіжо і прохолодно....хоча знову починає парити...

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас теж.Коли вже та осінь?:mocking:

11. terrible

terrible Well-Known Member

на таку погоду краще з вікна дивитись:mocking: в нас кошмарна злива була... я погуляв хвилин 15 в магазині, що трапився на шляху... але не приваблюють мене помідорчики та інші ківі:crazy: та й дощик почав стихати, то я рвонув додому. зате одяг прати не треба, флешка в сумці плаває:)))...

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

Приїжджайте цими днями до Львова - всі питання відпадуть :good:

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та де ж та злива ?
    Здуріти можна !

Поділіться !

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вільвові.......

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До нас злива аж ввечері дійшла. Вдень була чудова літня погода, хоч і вітряна. А вчора був дощ і напевно тому кепські прогнозизти погоди напророчили і на сьогодні дощ. Через що зірвалась фотосесія. Але всьо шо не стається, то всьо на краще :) Знайомий фотограф запросив в гості в свою студію, щоб я собі пофоткала коліжанку. Вона з тої радості пообіцяла спекти пляцок на той день :) Вже навіть не знаю чого більше хочу - фотосесії чи того пляцка - вона так смачно пече! :nyam2: А завтра підемо з нею лазити по секондах шукати щось цікаве для фотосесії :) Хочу з неї зробити Кармен, але не знаю чи знайдеться відповідний одяг..
    І в мене з тої радості очікування визначної події з'явилось купу енергії. Зварила борщик, якому, мабуть, передалась моя радість, бо чоловік їв багато і тішився :)))
    Життя прекрасне :)

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Флєшку треба закорковувати... :)

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Всю ніч випускники спати не давали.То пісні горланили, а як ішли зустрічати світаноктго взагалі кошмар!:8:мабуть все місто підняли на ноги.Пісні, рєчьовки і т.д...Зараз хоч тихо..відсипаються....

18. gryvul

gryvul Well-Known Member

Ірино! А ви зараз пройдіться під їхніми вікнами і поспівайте і покричіть. Хай знають, як то воно!

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

колись мені не пощастило кілька років жити на маршруті випускників, які йшли величезними гуртами зустрічати сонце на Висоий Замок :crazy: - зате в той день ніколи не просипала на роботу!!!
    а тепер в мене з вікна нічого цікавого.... тільки ворони на дахах... звичний день

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ой вже та львіська погода....гарний сонячний день...а тут вже захмарилося...ніяк не можу придумати, що одягнути...Сьогодні зрозуміла одне-террміново потрібно оновлювати гардероб...єдина проблема-де взяти стільки грошей...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)