Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Прикольний день:good:хоча і понеділок,
    якби ще погода львівська стабільнішою була, а то ковбасить неймовірно від неї...
    і ще лікар пунктуальніший, який назначає прийом на таку то годину і не приходить по одній відомій йому причині....:crazy:
    а саме краще було б щоб ці дві речі мене саме менше турбували в житті...
    от дошию я свої замовлення і у відпусточку, ;)ще трішечки:mocking:

о.. і ще.. в нетрях нету я вже давно блукаю, вирішила створити свій блог, а потім можливо і до сайту дозрію...)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я сьогодні замість майстерні, пві дня провела в лікарні.І нарешті за 50 гр.мені видали справку, що я здорова і можу йти малювати:))

• Подобається Подобається x 1
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ага..я так само медогляд проходжу на роботі:haha:

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я тут сидю в хаті, довкола балаган, а чєсу на прибирання німа. Навіть не було нинькай чєсу піди педалі покрутити. Мужа образилась що я йому кашки не зварила, то вже мушіла кардинально вирішувати це питані а то б був міжнародний шкандаль з залученням війська мурашиного.

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

нарешті трохи заспокоїлася... цікаво чи надовго... не знаю, чи то я ще таке дитя, але адаптування до проблем оригінальне... отак дізнаюся про щось погане... мучаюсь тим, ридаю, переживаю, мізкую... ап потім потихеньку починаю звикати, миритися з тим, або пробую здолати - іноді помагає...
    отак і минулого тижня... зла була, як той голодний пес...
    поговорила з коханим, той трохи втихомирив, заспокоїв... то вже блага.. сіжу і конхвети лопаю.... і запиваю чаєм для схуднення:)))

о, ще така кумедія сталася. приходить додому мама і каже, що зустріла одну знайому, сусідку нашої покійної бабусі... Я з її молодшою донькою троха в дитинстві бавилася... та їй розказувала щось типу: "От син ваш такий хороший хлопець, чемний, а донька ні, інакша.." Мама спитала чому. А та відповіла: "Представляєте, вона моїй старшій доньці два поставила на тотому сайті. Ну чому? Вони дитинство провели разом. Мала так плакала, питала чому, хіба я така страшна??!"
    Мама не знала що їй на то відповісти, та й каже, мовляв ну може бути, донька з юного віку живе сама, про себе дбає, всього добивається сама, нелегко їй, тому принципова та й може так собі поставила..." Мама навіть не знає шо то за оцінка, для чого, де...
    розказує мені тото, я сама розгублена... шляхом логічного мислення до мене дійшло, що колись на однокласниках з не відомої мені анкети хтось оцінив мої фото низькими оцінками.. я довго не думала, відповіла тим же (от дитя), і кинула ту анкету в ігнор.. то було десь рік тому... я про то забула...
    і до мене дійшло, що з тої анкети заходила молодша сестра, зараза ще та, а старшій нічого не сказала.. а старша так розстроїлася... з одного боку смішно, а з другого просто унікально... так розстроїти сестру і зробити з мене чудовище...

6. Softer

Softer Member

Думаю, совам варто писати тут про звичну ніч :)

7. victorys

victorys позитивчик :)

хороша ідея :)
    Я була совою поки не прийшлось на роботу в 6 всавати... :)))

8. Alias

Перший день практики пройшов просто чудово!.Дали мені розмальовувати декорацію, з обіду просили не приходити, бо я дуже "рєзво" взялася до роботи, мабуть злякалися, що все перероблю і вони залишаться без роботи.:mocking:Та я все ж пішла.і не маю наміру сачкувати.Познайомилася майже з усіма працівниками БК(оча я й так їх майже всіх знала) Показала свої роботи, подивилась на роботи художників і скульптора.Дуже все сподобалось, навіть і не знала, що у нас є такі таланти.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині ходили на прийом до Садового...
    Хм...ніколи не ходив по депутатах,вле думаю..Садовий ж...

Після візиту шарив вочима по приймальній за скринькою..,жиби помогти мерії..ну там би хоч 23 копійки кинути...
    Нема фінансування...в них...:sorry:
    вупше...:dntknw:
    Біда...:sad:

10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

а до мене вже друга дівчинка приходить, яка хоче точно таке ж плаття як в героїні з улюбленого фільму :) як приємно здійснювати чужі мрії:) ех, встигнути б до відпустки ..

11. victorys

маєте щастя, бо не кожному це дано :)

12. Peri

Peri Well-Known Member

відпустка...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а дозвіл на малювання типу ліцензія, у вас є?

14. Peri

Peri Well-Known Member

чомусь найбільше тоді хочеться на роботу,коли можеш на наї не ходити:)

15. Agaton

Agaton Well-Known Member

І це все на АЄС ...? Файно там :)
    Колись там стали оте.... ну ... реактори, генератори і таке там різне.
    Є ще ?

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в мене така радість, ну така радість!! :radist: :dance: :radist: Такий сюрприз, така радість!! :girl_claping: Отримала таку гарну кольорову листівку від Віки (victorys) :preved: :girl_in_love: Кіко то треба людині для щастя.. :girl_tender:

17. Alias

А я вже 1000 років листівок не одержувала ...справжніх, а не електронних:cry:

щаззз! вони мене сьогдні послали купувати ватман за МОЇ гроші, щоб я їм написала шрифти :ireful1::ireful:

Ні, не на АЕС, а у місті, в БК.А там, звичайно є і парогенератори і ще багато якось заліза:)

18. dama66682

dama66682 Active Member

зараз дорого,щоб пошити красиве плаття під "чужу"фантазію.Може мені й треба так заказати...:scratch_one-s_head:
    п.с можете на пп

19. victorys

:blush::blush::blush:

Тільки вже певне після того як Галочка з відпустки вернеться з новими силами здійснювати чужі мрії :)

20. Alias

13 тис.гр. за навчання на наступний ріку Академіі мистецтв....це майже у три рази більше , ніж ми платили у Кіровограді.Мдяя...дороге місто Львів:scratch_one-s_head:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)