Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мдя...си во згадав про бороду...і антипка...та й про ребро...:scratch_one-s_head:
    Миху...а гарних дівчат на форумі знаєш кілько?
    А серце шо скаже?

2. terrible

terrible Well-Known Member

мені не можна виходити з дому... я завжди зустрічаю друзів:mocking: от і сьогодні. вийшов зняти гроші з банкомату-підхожу - а там мій однокласник, ми вчились з 1 по 9 класи... за пивом згадали старі часи:)... Господи, я вже половини однокласникіів не памятаю... тих, що вчились на протязі всього часу...
    вдома - запитання: "а обовязково було пити пиво? нам же ще гуляти!" :dntknw: в чомусь правильна постановка запитання... а зараз будемо обідати та потім якось збиратись до друга в гості :) там...шашликі, дитятко в колисці:)

• Подобається Подобається x 1
  3. terrible

:) класно погуляли. шашликі :good: тряхнули стариною-поганяли мяча... ніби в дитинстві:)))... і я оце нанянчився з хрещеницею своєю... таке кумедне і миле дитятко... і... мені захотілось дитини. хоч і розумію, що зовсім не час. це взагалі, таке глобальне запитання! я як задумаюсь коли... Боже, це переверне все наше існування і наших рідних. так складно і гарно водночас...
    нічого. :)

• Подобається Подобається x 6
  4. Oddly

Oddly Well-Known Member

сходіть на ДП :pardon: бо у вас всі симптоми :preved:

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

та то коханій треба на ДП, а Терібл буде думати про фінансове, організаційне забезпечення...:)

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора був страшний . чорний день.Через Олену.Яка ж то страшна хвороба.....бідні батьки......

• Подобається Подобається x 2
  7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

останнім часом не писала на ЛФ-і ніде,крум гілки про музику. і заарз не дуже знаю,що писати. читаю багато,а писати - стільки думок в голові. якийсь переворот свідомості. лягла спати вчора в 4 ранку. снились уривки дня. сьогодні наче в тумані ходжу. нічого не хочеться. тільки куталась в улюблений плед та слухала рок. завтра у мене перший досвід представництва у суді. в 14-00. у Вишгороді. шанси виграти справу - 50 на 50. будемо старатись.
    скоро захист диплому,а думки десь зовсім далеко...

• Подобається Подобається x 3
  8. victorys

victorys позитивчик :)

Ледве злізла з ліжка, не привично все таки вставати так рано :morning1: Поснідала, попила кави, зайшла глянути що за ніч змінилось на ЛФ :mocking: і йду перший день на роботу...:ninja: Отаке...

9. Alias

У мене сьогодні перший день практики,але ще треба поїхати на АЕС і прослухати інструктаж з ТБ...

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Щось си нагадав,як єден другого питає,чо' той такий сумний. А той: - Розумієш.,робота,робота,зранку до вечера одна робота і ніц крім роботи...( - І,давно працюєш? - Завтра починаю...

11. Max_

Max_ кл. москаль

Слухай уважно ! : )

12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

ггггггггг, в мене трошки інша ситуація)) коли зустрічаю когось з ким вчилась разом... перше питання в голові - а де ми вчились?........- школа- технікум чи ВУЗ?

Шкліроз чи що? гггггггггг

13. dama66682

dama66682 Active Member

А я вся розбита.Вчора немогла заснути,а сьогодні ледве стала,навіть не почула як будильник дзвонив.Потім директор дзвонив і чуть не лопнув зі злості що я запізнююсь на 27 хв.А ще сьогодні 1-й день,який я буду проводити на навчанні в Київській обл.З 10 до 2год. сиділа в холодному кабінеті і дрімаючи все занутовувала,бо голова не працювала,а ще після того - на роботу.А завтра ще гірше-маю вставати десь біля 6год.,щоб встигнути туди заїхати.І так цілий тиждень.....Голова тяжка,руки і ноги волочу за собою......:cry:

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Щось я за ЛФ заскучилася....бо щось останнім часом мене почало ""затягувати" на ДП...

Вже 3 тиждень "живу" в стоматологічному кабінеті...а через 3 тижні мені ставитимуть брекети на зуби...цікаво, як я виглядатиму з тим залізом в роті....наперед знаю що кумедно....але краса требує жертв:)

15. terrible

ми знов екзамен сьогодні не здали:sad: це просто кара якась, а не сесія!:ireful1: коли вона закінчиться, для нас це раем покажеться:crazy: нерви вже не витримують ні в мене ні тим більше в коханої:cry:

16. Alias

А в чому проблема? не вчить, не готується? Не може ж такого бути, щоб просто так не здати екзамена, навіть на трійку.
    Треба не хнюпати, а просто заставити вивчити матеріал і здати.

17. terrible

так отож в тому і проблема, що треба вчити! :ireful1: в мене вже сил не вистачає змушувати... те що Маруська вчора з 3 дня до пів 3 ночі з перервами посиділа за книжками-то мало... та ще й екзамен це як рулетка, якби ж вона витягла те що знала-то і здала б :) але нічого... нам ще пятницю пережити-там не страшне... ну і перездачі...
    в нас не зданий залік-там... важко буде на перездачі... було б:mocking: якби я не поговорив з знайомим викладачем (ми вчились разом:) ) а той не поговорив з тим викладачем... так що перездача пройде чудово-надіюсь... але - тссс... я не говорив коханій поки-нехай готується :pardon: ну і цей тепер екзамен... в принципі, нічого страшного, в мене гірше бувало:scratch_one-s_head::blush:... і довчився

18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

в суді було кльово. мені сподобалось дуже. відчула себе на своєму місці. розгляд по суті призначили аж на 3 вересня - до того часу вивчу матеріали справи досконально.
    після суду зустрілась з ліпшою подругою - говорили з нею 5 годин - ледве наговорились. відчуття спокою і задоволеності життям. в ньому стільки цікавинок та несподіванок :)

19. Alias

Я ж тобі говорила, що все буде ОК:)

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

День як день:) звичний- звичайнісінький..Зранку була на роботі, потім безрезультатно шукала собі туфельки під сукню.Нічого не знайшла,певно прийдецця завтра на Південний їхати:crazy:...якась я розбита через ту мінливу погоду..хай би вже вона внормувалася і було би тепло і сонячно..а то зранку хмарно і дощ, а після обіду сонце і парить..:wacko:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)