Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора їздили на природу.такі у нас гарні місця!От тільки б ще люди бул більш культурнішими, а то кругом залишають після себе сміття і інші дуже негарні речі.
    Сьогодні знову спека:cry:Хоч на вулицю не виходь...

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

З кави!
    Путівочку вже придбали?

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А кава то ідея:)

4. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Сьогодні зранечку приїхали з Ужгорода, вчора там маленький екскурс собі влаштували... зара сиджу розбираю фотки, потім виставлю в відповідній гілочці))
    ...як добре, що робочий тиждень почався з вівторка, а не понеділка))):good:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я думав, шо то вустювка була слизонька....

6. Max_

Max_ кл. москаль

Ужгород - то моя друга заповiтна мрiя (пiсля Чернiвцiв, то перша) :)

7. ГаЛоЧкА

Гарні мрії:)
    В Чернівцях теж ляпота:)
    якщо надумаєтесь :) можу порекомендувати гіда:good:

8. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Був минулого літа в Чернівцях! Блукав вулицями старого міста! Щоправда, без гіда! Надзвичайно сподобалося місто, я би сказав воно чистіше ніж Львів і архітектура стара, але інша, ніж у Львові! І що цікаво, у внутрішніх двориках не штиняє так як у нас!

9. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогоднішнього дня встигла спалити спину на сонці (після дощового диждня була цілий день на подвірї :crazy: ) А ше зїла одну черешню, три сунички і дві трускавки (бо більше не дозріло) :nyam2: День був хороший, теплий та спокійний. Тільки цілий той день в голові чомусь крутилась одна і та самі мелодія Пікардійської Терції "Старенький трамвай" і вже не знала що робити щоб її позбутись :pardon:Пісенька звичайно подобається, але надоїла трохи за весь день, тепер радейко слухаю, щоб змінити репертуар :)))

10. ГаЛоЧкА

так і є!!!!там недавно святкували ювілей, і до цього свята зробили його дуже гарним!!!!

11. terrible

terrible Well-Known Member

таки звичний день, тому що це все життя. :)
    сьогодні закінчились нічим кілька місяців моєї праці, надії на майбутне. головна причина-фінансова криза, під час якої люди не хочуть витрачати кошти під різні проекти... спершу схоже на ніч, чорну безнадію. а потім-нічого, заспокоюешся... все мине.
    залишаеться тепер контора, від якої вже воротить.
    але є ще сили, щось залишилось. і надія. :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

Вже маю два екзамени на відмінно, ще один автоматом... хух!
    з тої радості зробила собі гульки, дегустацію коктейлів, тепер голова болить:) забула голова, чому раніше відмовлялася від алкоголю:)))
    треба вже трохи відсипатися.. дуже дякую за підтримку форумлянам! Мені то дуже помогло!
    І особливо Миху!:))) Бо він як сказав, що підтримує, то мені вже було і не страшно:)

• Подобається Подобається x 4
  13. terrible

terrible Well-Known Member

веселий сьогодні був ранок:mocking: а ще нічка... в квартирі ніби в пеклі, спати неможливо... поснули якось під ранок... потім вранці дзвонить будильник. я вимкнув його... і далі дрімати. Маринка щось лежала-лежала, зітхала, потім штовхнула під бока мене-"вставай!" я пробурчав-"сама вставай... " вона так і зробила... потім походила щось по кімнаті, знов будить-"я в душ, а и вставай давай, вже 7.45." я не зреагував ніяк, скористався тишою і задрімав знов. ну просто ніяких сил не було змусити себе встати. хоч зазвичай не сплю довго... потім малеча вибралась з ванної і вже заходилась мене серйозно будити. довелось вставати... ну запізнився на півгодини на роботу... ніхто і не помітив:) я так примостився з чорного ходу, курю стою з хлопцями з першого поверху-ніби вже давно тут тиняюсь:mocking:
    :haha:тільки стажерка моя постраждала-в неї ж ключа немає від кабінету:)))а вона вчасно прийшла.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нинька в обід дружина запитала:
    -Миху шо тобі приготувати на вечерю?

Я точно знаю, що найгірше, коли скажу: "шо хочеш". Вона страшно того не любить.
    Тоді я вирішив сказати шось оригінальне... кажу:

-Чому ти думаєш про їжу та пиття? Так ж про це погани думають!

Мииииииииииииииху, скрикнула дружина, після деякої паузи... І потім говорила шось таке, шо я не зовсім зрозумів, але по її інтонації можна було здогадатися, що Мих серйозно ризикує залишитися без вечері.
    Життя повне неочікуваностей.

Останнє редагування: 11 чер 2009
    • Подобається Подобається x 3
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А Вас дружина вдома по ніку кличе?:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  16. Daisy

Daisy Well-Known Member

Миху, тільки "свисніть" і дівчатка з ЛФ вас без вечері не залишать;)Або приготуйте вечерю самі, зробіть дружині вихідний від готування.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

а можна і мені з Михом до дівчат??! :))) ех... як же мені потрібна дружина:haha:

цікаво, яка би була реакція когось з моїх домашніх на слова
    навіть не пробую уявляти:)))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну уявіть, що інколи так і кличе.
    Особливо, коли хоче підколоти мужа.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хм.. Може вона десь серед нас? Адміни, хто там ще з Михового айпі на форум заходить?? ;)

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Приїхали зранку...відіспався після кількох безсонних ночей...
    Аж на три години вирубало...
    Зараз з Зоряною знов до лісу..і знов безсонна ніч...попереду.
    Жизня входит в свою колію...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)