Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

А я сьогодні зїла першу трускавку в цьому році і то з власного городу :nyam2: Кінчик вона ще мала трішки зелений, але то ніц, зато яка файна! А головне не підсипана :)))
    А крім того спина чогось розболілась поки грядку бурячків прополола :ireful1: ...старість не рідість :girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Самий звичайнісінький звичний день.Хочу вже якихось змін Ходили з Наталкою в старий сад.Його залишилось тільки частинка, все решту затопили води Ташлика.Мама розповідала, що там колись дорога була (бруківка) . і місток, через який вони їздили на роботу.А в садку багато суничок(зелені ще) , черешні, шовковиця, яблука..і люди, відпочивають .Тікають з міста, подалі від таких же людей.:)

3. Зануда

Зануда така зануда

Але ви господинька! :good:

4. victorys

victorys позитивчик :)

та йой, яка там господинька :blush: мійбутній свекрусі тре було допомогти :))) ;)

5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

і я!!!!....і я!!!... нині їла першу полуничку "власного виробництва":good:мням-мням-мням...а так-звична субота зі всіма "витікаючими наслідками",тобто,ні хвильки вільної:)

• Подобається Подобається x 1
  6. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Мій день почався з 1 ночі (Дана хникала, і треба було з нею бавитися) і продовжувалося це до 4, потім ми спали 2 годинки і в 6 стали... В голові мені досі шось бамкає, таке враження шо баняком хтось стукнув...:crazy: А спати не ляжу, бо неможу заснути, та і Дана не спить...
    Потім ше хочемо піти до центру, погуляти з Кольою, віддихнути трошки.

7. Зануда

Зануда така зануда

Гарний день. Погода. Неділя і свято. Відправила своїх на Літургію, а сама хворію :sad: Напружений тиждень, невилежана хвороба - все далось взнаки...Почуваюсь так, ніби мене каток переїхав... Вчора крутилась, як білка в колесі, а сьогодні, як витиснута цитрина. :cry:

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А в мене намічався звичний день вдома,але раптом все змінилось:вже була і на Літургії у Львові,і з малечею в Парку культури,ось зараз малий поспить і їдем до чоловікового дядька на 70 років...а вранці була впевнена,що нікуди не виберемось...:good:

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

ех та сесія.. ще один екзамен і ще одне нагадування, що пора і честь знати:) що є час для відпочинку і улюблених справ, а є час для праці...

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мене не було кілька днів на форумі, а тут вже стільки всього встигли! Террібла чуть не втратили, форумівку провели.. Оо, а в мене ж сьогодні теж міні-форумівка була! :) На каву заходила українка Леся, яка теж зареєстрована на ЛФ.. Потеревеніли.. :girl_tender: Решту дня пролінивилась, відпочила від комп'ютера.. Завтра, тобто вже сьогодні вранці, мала йти на басейн, але бачу, що просплю, сонько :)

Останнє редагування модератором: 8 чер 2009
  11. Max_

Max_ кл. москаль

"Нині, 04:26 #7792
    nirvanka "

Не спалось ? : )

12. terrible

terrible Well-Known Member

:)звичайнісінький день... вихідний... :dntknw:скоро з доброго дива підемо до батьків... наших, не моїх :mocking:
    а в середу збираемось до театру. :) в нас гастролює Львівський музично-драматичний театр:good:вже взяв білети.

13. Mariya

Mariya Well-Known Member

Заходжу я на Форум, а там моя фізія о_О. І чого так людей страшити?

14. Зануда

Зануда така зануда

Заходжу я на форум, а там Марія - гарний початок дня! :good:

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну в мене то було тільки 03:26 ;).. Після лінивого дня не встигла змучитись і спати не хотілось.. Почитала форум, лягла.. Розглядала свого чоловіка, як він похрапує, як світає за вікном і слухала спів пташок.. Гарно було :) (басейн таки проспала :))) )

16. Max_

Max_ кл. москаль

А, точно, я не сообразил, что "клятi москалi вже годину не сплять" (с) :)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

віліз у Карпатах на гору... в нових мештах.... мешти як мешти... а зліз з гори.. чомусь стали на розмір довші... гм.... чому?

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми з Зоряною готуємся...в ніч...
    Треба.щоб вона спала зранку...ЕЕГ будем на сні...воно якісніше...
    заспокійливі відмінили...то будем...
    цілу ніч лазити...є куда...тут все освічено...навіть в лісі неподалік..Унія,їті...
    Але..дєло привичне..і так кожної ночі не спить...

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Є два варіянти.
    - абосьте заким лізли на гору і до долини пообломували собі всі нігті:pardon:
    - або спалили купу кальорій і всі в стопах :blush:

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні добре виспалася...за вікном просто пречудова погода...але щось мені не дуже затишно і спокійно...набридла якась монотонність...хочу змін!!!!!!!!а не знаю з чого починати:sad:...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)