Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Звичний день

Я ними не користувався. Але чув про таке. Може малися на увазі неорганічні розчинники ?

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

день почався з поганої звістки..однокурсницю збила машина на тротуарі.У дівчини струс мозку, переломи, понівечене лице.Збиралися до неї в лікарню. та вона нікого не хоче бачити,вірніше, не хоче щоб її такою бачили.Тепер робимо для неї подаруночки, пишемо листівки.
    ось так..ідеш собі і не знаєш, що якийсь п"яний негідник за кермом може змінити твоє життя...

• Подобається Подобається x 3
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Жах! Шкода дівчину але надіюсь що все швиденько загоїться.

А мій день мене вимучив.
    Зранку я гарно сіла на автобус їхати на роботу і раптом згадала що забула вдома компютер, і я собі подумала чого піду і буду сидіти дивитись на стіни. Задзвонила що не прийду:D
    Тоді почитала на форумі як Ліля вже подаруночки позавивала на Миколая і я швидко поїхала по магазинах шукати дітям подарунки. Ох і не легка це робота, а ще коли такий вибір і все хочеться купити. Але я це подолала і накупила купу забавок, чобіт і відкриток з Різдвом. Зараз сяду буду всім виписувати, а може то завтра так зроблю?

4. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

ми з вами майже зговорились... я сьогодні зранку ледве встала в 6:00. Поїхала собі спокійно на роботу, навіть корків не було... включила лептоп і пішла каву заварювати... Прихожу, а мій дорогенький копютер навіть не думає завантажуватись...

занесла в техвідділ.. сказали зачекати 2 години, поки вони тестують...потім мені сказали, шо нічим не можуть зарадити... і завтра мені дадуть заміну...

посиділа я, почитала свіжі журнали і газети і поїхала по магазинах... бо без компютера нічого не могла робити. :D

Накупила трохи подарунків і навіть календар до Різдва...завтра принесу в офіс кілька прикрас, щоб святковий настрій зявився

• Подобається Подобається x 4
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну а що без компютера годен зробити? Як то кажуть борщ без мяса то є зупа а ми без компютера як без рук :D (щось з мене поет...)

• Подобається Подобається x 2
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А нам обіцяли ялинку ще цього тижня. І "паті" у нас в офісі в суботу. Для усіх працівників із сім'ями. Навіть казали, що Святий Клаус ;) прийде дарунки дітям роздавати. :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Liliya

Liliya Well-Known Member

Усім привіти! Субота та неділя пройшли у дусі Дні кіно. У суботу - домашнього, а в неділю з друзями відвідала кінотерат. Вирішили йти на молодіжну комедію! "Трое и Снежинка", підняти настрій, а як виявилося фільм був драматичним, не знаю, де зараз шукати свій настрій. Взагалі, маю такі сонні дні і не знаю як з цим боротися.

• Подобається Подобається x 1
  8. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

то точно... просто залежність.

я сьогодні знову гуляю...("вихідні намічаються дуже продуктивними)
    мій жорсткий диск ше не прийшов з Dell.
    В нас така дурнувата система на роботі- в офісі сотні компютерів стоять,- люди в відрядженнях або працюють з дому. Але я не можу зайти на чийсь компютер зі своїм логіном. То просто Караул...

9. Boris_Kiev

А я виходжу з дому - дипломат з апаратурою ("Нє бросать"), 2 пакети з кабелями, пакети зі сміттям і т.п.
    Вже біля офісу помітив, що нема барсетки (2 мобіли, права, гаманець, ключі)... Ривок додому (близько, але 4 менти до чогось готуються...)
    До смітника - нема, до під"їзду -нема... До квартири - Є!!!! Просто в коридорі злетіла з плеча, коли забирав сміття....
    Блін, не здогадався в когось на вулиці попросити мобілу набрати дружину. І пощастило, що менти не стопнули підчас різких маневрів...

А то пригадалося, як роки 3 тому дружина прийшла, не замкнула двері, кинулася до телевізора. А в цей час "хтось" тихенько зайшов, підхопив на тумбочці її торбинку і тихенько причинив двері (але дружина почула "клац". Думала, що кіт стукає по ручці -"випустіть, гади!").

Ну то як мені зателефонувала - я сказав тел. чергового по райвідділу, а сам рвонув додому.
    До смітника - нема, під сусідські тачки - нема, у підвальних приямках - нема, біля поштових скриньок (цоколь) - нема. А на рідних сходах - лежить. Покликав сусідку "Охороняй", збігав за гумовими рукавичками - все є, окрім гаманця (а там було гривень 60).
    Ну тут команда знайомих оперів, красуня-експерт. Пропоную чай-каву. Один опер каже "тільки не на кухні, бо ваш кіт обов"язково справить велику потребу під час чаювання". (було таке...)
    А дружина наїхала на красуню експерта - "це Ви у 2000 р. замазюкали наші світлі меблі дактилоскопічним порошком? "

Коротше, чай попили, анекдоти порозповідали та й поїхали. :)

• Подобається Подобається x 5
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я сьогодні проходила повз рідну школу.. Бачила дітей на 1му поверсі, заглядала у вікна, хотіла знайомих вчителів побачити.. Лише новенькі якісь.. В останньому вікні дітки скачуть, ніби фіз-рою займаються.. Мабуть спортзал зайнятий, подумала я.. Але ні :) Це був урок етики! :) Так, так, саме етики! Там така класна вчителька, вона кожний урок починала з руханки, було весело :) Знаєте, а вона дійсно таки чогось нас вчила.. Бути добрими.. Навіть до тих, хто цього не заслуговує..

11. шахрай

шахрай Well-Known Member

Малися на увазі органічні сполуки-вуглеводні,спирти,альдегіди,оргкислоти
    і т.д.
    А мій день почався сьогодні вночі:
    Проспав з 21:00 до 00:12 і до ранку не міг заснути.Очі червоні шо буряки,
    ніби бухав добу.Таке трапляється декілька разів на місяць починаючи з жовтня,не можу з цим нічо зробити.

12. Boris_Kiev

А в моїй рідній школі взагалі-то тепер начальний корпус інституту, а на 1 поверсі - ресторан з африканським ухилом. Якось зателефонував двом досить крутим "дворовим" приятелям, запропонував зустрітися в тому чи другому в пам"ятному для нас місці ресторанчику - вони сказали, що в обидвох - ціни для ідіотів і назвали інший ("від Еріка") теж на пам"ятній для нас вулиці.

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а нам премію пообіцяли.... [​IMG]
    дрібниця, але так приємно!!!

• Подобається Подобається x 7
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Вітаю! Ця дрібниця завжди приємна! :y:

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Приємно,що хоч обіцяють...

16. Boris_Kiev

Так зайдіть на сусідню гілку: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=148682&postcount=2
    І нема проблем !

17. Alias

А я всю ніч просиділа за макетуванням, зовсім не спала, але почуваюся нормально.Планувала ще й цю ніч не спати, та здоровий глузд взяв верх, тому йду спати, а завтра знову за макетування, акварель...
    А, ще забула:)відбирали на конкурс міс студентка, то я по росту не пройшла, там беруть не менше 170, а в мене тільки 1,65:sad:(

18. Boris_Kiev

Здається, я сьогодні "підполковник".
    Приїхав на роботу, не вимкнув габарити. О 7-й вечора зрозумів, що був неправий.
    Стояв я на зовсім умовному ухилі (носом догори), за мною - Фіат добло.
    І довелося ювелірно накатом здавати назад, на другу смугу (а це нелегко в години пік та ще без асистента; десь там маячив евакуатор, але платити тим гадам за те, щоби "смикнули" - нє дождутся!), поки на розвинув достатню для пуску швидкість.
    Виїхав на трасу, зупинився, на очах здивованих ДАІшників відімкнув праву фару і дав чаду. Прохопив кілометрів 40 на високих обертах (а в мене напруга регулюється - виставив максимум і вже біля дому мав 14,45 при працюючому двигуні).
    Нормальний день !

19. Alias

А у нас сьогодні в групі збори були..кураторша плакала, бо студенти не відвідують її занять.Сказала. що тільки одна Петрова(це я) ніколи не пропускає, виконує всі завдання.і т.д і т.п...і взагалі краща студентка.от..
    Прийшла додому, тільки хотіла відпочити, а тут сусідка з поверху -"Девочки. вы рисуете? "працює в дитсадочку і треба намалювати щось до дня Захистників Вітчизни.Тепер сиджу малюю.

20. vasili

vasili Well-Known Member

Борисе дякую за натхнення...
    Кожного ранку визїджаю з центру через університет, так от бачу кожного ранку кубіту яка стоїть на зупинці, сьогодні зупинився взяв, а вона зі Львова...приємна розмова але про каву вона ніц не хотіла!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)