Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну от... прийшля з пар, курсову зробила, з сонцем на Гал Сад з*їздила... От тіко не чекала, жи мене там сюрприза чекатиме... Куписа си цимбідіума якого так хтіла, але ціна зашкалювала... в п*ять разів дешевше... 50грн і море щастя... А як зацвіте, то взагалі від нього не відійду... Ех... метрове щастячко моє... Моя нова орхідейка...:)

• Подобається Подобається x 1
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Але мені кепсько на душі,хоча на ....гірше всіх не тяне,тому пишу тут...Я нещодавно писала на форумі,що в мого хресного батька народився синочок,так от-завтра хрестини,а ми хворі,а я так чекала,що мій Ігорчик побуває на хрестинах в свого дядька(бо новонароджений- мій двоюрідний брат)...ех..не судьба....

3. terrible

terrible Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

Терібле, то чому так сумно? То треба радіти, дар від Бога - таке почуття, зустріч і можливість бути з другою половинкою!
    Чому жорстоке усвідомлення? просте бережіть те що є, оте найдорожче...:give_rose:

• Подобається Подобається x 3
  5. terrible

terrible Well-Known Member

насправді я радію... а все інше...
    то щось схопило, тримало і не відпускало... просто сидів вдома сам, думав багато чого, про життя, про нас... і не треба було після всього, що думалось-слухати ту пісню.
    дякую Вам всім:):give_rose:за підтримку та доброту:)

PS але попри все я ніколи не усвідомлював до кінця, скільки вона значить для мене :) сьогодні було ніби озаріння якесь

6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ой, я суперово провела день у приємній компанії. побула знову гідом по Києву. а у нас ще й День міста - то було взагалі весело і цікаво) задоволена днем, іду спатки. добраніч, форумляни!

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

то очевидно страх втрати.. не бійтеся! Укріплюйте віру, а вона вбиває страх!!! Будьте щасливі!!!;)

8. IRUSKA*8

Не день,а якась суцільна "кака-бека"....безсонна ніч з малим+всі домашні поїхали на хрестини+зночі нема ні світла,ні води+зараз ноут розрядится і буду взагалі як "останній герой на безлюдному острові"....

9. IRUSKA*8

всьо,люди добрі,ноут ся розрядив,зувидимсі,як в моє "глухе" село пустят світло:haha::haha:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

О,Миху,на тій сцені,що біля церкви,моя Юстя сьогодні виступала.Якби ,я знала,що Ви там будете,то теж би пішла.А я чоловіка відправила :scratch_one-s_head:.
    Десь ми, Миху, ходимо (або їздимо ;)) одними дорогами,але Ви не признаєтесь :nea:.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звична безсонна ніч...
    Перманент..

13. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Вчора цілий день ходила нервова (без причини (може то так вагітність впливає?:dntknw:)). Чоловік не зрозумів... а хотілось щоб просто обійняв, без слів. А він пішов до колєгів. Ввечері пересварились, ще й мені запропонував розвестись (нормально?! :scratch_one-s_head:) і дітей вже приписав собі (бо він їх любить (...а я напевно "мачуха" чи шо??! :dntknw:)). І то тільки через то що я на нього якось не так глянула :crazy:. Вночі не могла заснути до 4-ї години, проплакала, ще й чогось живіт розболівся.
    Але нині зранку встала з гарним настроєм (я ж сама :good:).
    Файного дня всім.

14. Зануда

Зануда така зануда

Гормони... Поясніть чоловікові, дайте літературку почитати, а то він у вас чуть-що відразу розводиться. :) Пустіть просвєщєніє в маси ;)

15. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Дякую. Просвіщаю час-від-часу, але видно в нього "местный склероз" (здесь помню, здесь не помню ;))

16. IRUSKA*8

:)))щойно включили світло-УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ:))),сподіваюсь,що й вода зараз появиться.....день стає файним:малий заснув,ноут заряджається,я з вами.....ттт,щоб зараз знов не відключли електрику:)

17. IRUSKA*8

ха-ха-ха... знов НЕМА...

18. Summer

Summer Well-Known Member

день називається біганина по центру:): статистика- гол пошта і т д, певно погода так впливає , голова аж тріщить, кава не допомагає.....:sad:
    їхала , то центр перекривали, певно хтось важливий приїхав....
    а завтра маршрутки страйкувати будуть....:scratch_one-s_head:

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Читала, що жінка президента Польщі відвідала Львів :)

Останнє редагування: 1 чер 2009
  20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Точно не знаю хто, але поляків сьогодні в центрі Львова купа. :)
    І такий ше цікавий день забацали: Dzien dziecka polsko-ukrainski (польсько-український День дитини) І шо би то означало? о_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)