Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я вчора (чи це вже сьогодні було) не повірила Максу, що у вас холодно.У нас +26

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

А я сьогодні годину прокидалась, коли задзвонив будильник я просто не могла відкрити очей, так давило на мозги.... потім були кавуся, душ, дощ і от я в маршрутці, люди якісь невиспані і набурмосені...
    підняла настрій рекламка наліплена на вікно маршрутки, на якій намальовано три чоловічка і напис -
    в когось два хлопця
    а в тебе ні одного?
    пікап центр такий - то..

але то вже в іншу гілку, г

3. terrible

terrible Well-Known Member

:) чудовий виспаний стан... я прокинувся сьогодні о 12-й. ніби навіть полегшало якось:good: зараз пополоскаю горло, щось знайду поїсти і буду далі дурня валяти:crazy::crazy::crazy: ... і ще читати "мой друг мегре"-перша книжка, що під руку потрапила:blush:
    реллллакс!:good::mocking:

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А в нас останній дзвоник був у холі гімназії:tongue::tongue:такшо я не змерзла,а встигла покрасуватися в новому костюмчику:) тільки от прийшла додому.Сьогодні мої 11-класники запросили мене на випускний.дрібниця,а прємно:)от тіки що поставила всі букети у вази і сіла читати улюблений форум:)

• Подобається Подобається x 2
  5. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Тільки прийшла з податкової, замучена...:crazy: Вирішила спершу сюди заглянути, почитати. Тепер йду поїм, бо страшенно голодна.:)))

6. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Сьогоднi cпостерiгала таку картину:на Дорошенка вiдкрився новий магазин нижньоi бiлизни , йду роздивляюсь вiтрину.....,а тут передi мною заходить монашка о_О В мене чуть щелепа невiдвисла.Не знаю звicно чи можна таке казати......але шо було то було.А трусики там не менше 100 гр коштують..
    i тепер думаю треба було все ж таки за нею зайти в той магазин.

Останнє редагування: 29 тра 2009
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зате у нас трускавки дешевші.... хе-хе...

головне, щоб податківці не були голодні....:haha:

Останнє редагування модератором: 30 тра 2009
  8. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Таке враження, що вони завжди голодні.... на гроші.

• Подобається Подобається x 1
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день..тоїсть..ніц доброго...
    були з Зоряною в лісі...
    Дощ намочив як хлющів...
    Намок і гавкнув телефон...
    Спробую перепрошити...
    Сюїта працює..як не дивно...
    Але надії мало...

10. terrible

terrible Well-Known Member

класно проведений день:) давно такого не було... валяешся... читаеш книжку, потім відкладеш її-замислишся про щось... мені не вистачає трішки цього-побути насамоті:sad:

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні замерзла як цуценя на тому Сихові....Спочатку хотіла підїхати під саму хату..і наполегливо чекала 12 маршрут..чекала 1год 15 хв...безрезультатно...пізніше сіла на першу маршрутку, яка точно їде на 700-річчя (але то я лише так думала)...прокаталася 76 на ЧУкаріна....на кінцевій водій ще простояв 20 хв...і тоді поїхали...то є просто жах...ноги моєї більше на тому Сихові не буде....

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

о, і я разок так попала... треба було перейти вулицю)

...тебе сьогодні дуже бракувало!!! дуже-дуже! Провела з Іспаночкою незабутній вечір, поговорили по душам.. відсвяткували закінчення травня і скинули каміння з сердець:)

13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Хворієм(з малим)...спостерігаєм за дощиком з вікна...та колупаємося лопатками в бабусиних вазонках(бо в пісочницю немона):)))

14. Зануда

Зануда така зануда

Важкий день на роботі. Той новий бабський колектив мене доведе. Я до такого не звикла.
    Ввечері відсвяткували День народження коханої доні - 6 рочків, то вам не шо небудь! ;)
    Перемили посуд, прибрали, валюсь з ніг, але замість спати приперлась на ЛФ. :) Хвороба...

15. оригіналка

йОй, Миху, а Ви тілько би намЙоками...:crazy::crazy::crazy:

То всюди так... нажаль...

16. Zoryanka

Щось сьогодні я дуже лінива, можливо через погоду, а може просто-так нічого робити не хочеться. Ледве вмовила сестричку, щоб за мене поприбирала. Але за "дякую" вона не хотіла, прийшлось дати їй 20 гривень.:)

17. оригіналка

А скільки то років Вашій сестричці!?
    Правильно, треба вчитися заробляти гроші, нівіть так...:)))

18. Zoryanka

Сестричка ще маленька, їй тільки 15 років. Але зібралася завтра з подружками в кіно, а грошей не вистарчає.

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Вчуся..вчуся..вчуся......вчуся....сплю...і знову вчуся....Давненько я так не хвилювалася за науку...в понеділок перший державний....
    День почався з походу до стоматолога.....пізніше сестричку возила на примірку випускної сукні...Прийшла додому і знову за книжки....

• Подобається Подобається x 4
  20. victorys

victorys позитивчик :)

Прийшли гості, поїли, попили і пішли...а посуда яку треба помити залишилась...а я тільки зранку ногті намалювала :ireful:
    ехххх жизнь...іду мити :no:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)