Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогоднішній день почався файно та сонячно, але трошки зіпсувала його гроза у другій половині дня, та зараз знову видно те сонечко яке пробивається крізь хмари лягаючи спати...гарно так... :girl_in_dreams:
    Казала я шо не буду волосся фарбувати, але не витримала :blush: (ну треба ж в понеділок на роботу ефектно явитись:))) ), купила собі фарбу колір "карамельна чоколяда" :crazy: через 10хв іду змивати, побачим шо вийде :girl_spruce_up: Кардинальної зміни кольору не буде, але відтінок повинно дати.

• Подобається Подобається x 1
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Похід до стоматолога....я цен люблю....бо у мого лікаря золоті руки і чуйне серце, яке важко переживає коли бачить що причиняє біль(особливо жінкам)....Не боліло нічого...лиш рот від того що 2,5 год!!!!!!!!!!!!! тримала його відкритим...от так...

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Поки знайдеш тоту чуколяду... Бігме, просто хтів-їм вздріти, шо то за мальОванє...
    Файне... :good: :give_rose:

4. victorys

victorys позитивчик :)

Звичний день закінчується...тре йти шось в TV подивитись і спати...Добре що футбол вже закінчився, бо не малам доступу до телевізора :)))

5. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Зранечку здала кров на аналіз, сподіваюсь що вже все гуд:good:, і не тре буде ходити до старого лікаря і вислуховувати його залицяння:)))

А потім купила собі чоколядових цукерок, щоб підсолодити злидень:)

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ми з синочком захворіли:cry:,в нього сопелвки течуть рікою,а в мене сильний кашель:cry:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

цукерки все помагають... точно знаю....

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Цілий день біля компа і мучуся з маркетрі...То така мозаїка виконується з шпону різних порід дерев.Мороки багато. але воно того варте.У мене буде пейзаж :)

9. terrible

terrible Well-Known Member

навіть не знаю, куди писати... мабуть сюди, в житті все завжди переплітаеться:)
    дурний якийсь день... все почалось ще кілька днів тому, коли мене почав мучити справжній простудіфіліс... а сьогодні коханана вранці сказала-що вигляд в мене,ніби я тільки вийшов з запою :crazy:що мене не порадувало... отак завжди застуду перебігаеш на ногах... але тут вирішив відлежатись-бо вже не можу, завтра взяв вихідний-3 дні вдома:)
    на роботі кошмар... але я молодець... :blush: все правильно зробив, виплутався...
    далі... залік малеча моя сьогодні не здала... а сама винна, не треба було вступати в конфлікт з преподом на другій же парі, а потім не ходити на лекції до нього:sad:
    інший залік здала автоматом-там цілу купу балів набрала:good:молодчина!
    ось таке...

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

От скільки вже читаю я Ваші дописи, читаю і вже знаю, що Ви обов"язково згадаєте свою кохану. І кожного разу такими гарними словами:good: По-доброму їй заздрю:)

11. terrible

terrible Well-Known Member

дякую:blush:
    та і... як тут не згадаеш... якщо сидить ось і через плече зазирає:mocking:

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О,Ясю,я те саме хотіла написати,а Ви мене випередили..Що то значить Рибки з ін"язу;);)
    Дійсно,Террібл,Ваші дописи - то шось.дуже приємно читати:)

• Подобається Подобається x 2
  13. Mavpysuk

Сьогоднішній день мене трохи засмутив...все починалося не зле (хіба дощ заважав мені надягнути улюблені білі штани)...на роботі все ніби нормально...аж тут приходжу додому, де мене чекає лист з банку про те, що в країні не стабільна фінансова ситуація і вони мене "гарно просять" до 4 червня виплатити весь кредит..я в шоці!!!...перше була страшенно зла, бо ламала голову де взяти гроші...а потім спокійно сіла, подумала, зробила собі чайочок з мяти і зрозуміла-не все так зле...ну ше таке гроші? папірці через, які я буду руйнувати і так вже зрушену свою нервову систему...ні!!!

П.С: Ясю, Натусько... то якась містика...я от лише хотіла написати як приємно читати розповіді terrible про його малечу:)

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ги..я як ото побачила нашу з тобою фотю з КВНу ,то зразу сказала,жи ми певно сестрички - настільки схожі

• Подобається Подобається x 2
  15. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

добре то як... але і сіро водочас.
    Чого я така різна? То тішуся як дурна чимось то плачу від того шо налисники розлізлися. ех...
    день нині звично-одноманітний от тільки Янька вткнула... Вирвалося у неї слово "так" тепер каже "агу" і "так-так" Смішна така... Єх виспатися би... зараз у нас нічне годування і баю... на п*єть годин.
    Якась звично змучена. Змучена не роботою чи ше чимось, а сірістю... Я так не люблю одноманітності... а довкола нині навіть небо і то ся зсіріло Влити б на нього троха веселки з гуашів... Завтра планую почати малювати якийсь малюночок (встидно називати то картиною) в нову хату... Не люблю порожніх стін

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я плачу від того, що котлети розлазяться.. :shy: Вже і не намагаюсь їх більше робити, щоб не дратуватись :)
    В мене суцільне шаленьство цілий тиждень! Таке відчуття, що не 4, а 24 дні вже пройшло! Вчора їздила до Варшави на робочу зустріч. Поїздка була практично даремна, бо від мене вимагалось тільки ксерокопію паспорту, яку я могла спокійно поштою послати.. Але ну хай вже, добре, що захотіли мене ще до кінця року :) Як повернулась додому, то тлумилась аж до вечора по хаті - переставляли тумбочку з одної кімнати в іншу. Все гарно поприбирали, поскладали, посортували.. Правда сьогодні приїхала бабулька і зробила скандал, мовляв, то її тумбочка (хоча в ній не було її речей), і що вона їй конче потрібна і щоб ми перенесли її на місце. Я церемонно вивалила все з тумбочки на підлогу і перетащила її назад в бабину кімнату. На щастя, не довелось вислуховувати проповідь до кінця, бо побігла на фотосесію. Познайомилась з чудовою фотомоделькою і дуже з того тішусь :) А ще тішусь від того, що в замовлений журнал про фотошоп додали 2 пакетики кави - дрібниця, але ж як приємно! :girl_crazy: Ну від самого журналу тішусь само собою - нарешті буду вчитись нових речей :)
    І от таке от..

17. gryvul

gryvul Well-Known Member

А в мене вчора був черговий суд. На моє клопотання перенесли справу на розгляд в Сихівський районний.
    ... Я зрозумів, що мені подобається судитися з міською радою. Хоча це і займає багато часу.

18. Mavpysuk

Уже 24 хв робочого дня...а я все ще вдома..і не тому що я проспала, а тому що за вікном такий дощ що носа не хочеться висовувати...але йти треба...сьогодні зарплата-один промінчик в сьогоднішньому дні...хоч заплачу накінець той кредит і матиму спокій...

19. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Я вчора побачила погоду по неті і на нині відпросилась. Але ж ні, дзвонять ввечері і мусілам нині вийти. Так люблю дощ (але коли я вдома), але нині "предпочла б " сонечко. А ще снився червоний вертоліт (... і до чого то? :dntknw:)

20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Вицокотіла зубами весь останній дзвоник брррр...
    Тепер грітимусь :morning1::nyam2:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)