Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

думаю Михові пора відкривати нову тему: "Михові закупи" ;) то на базар, то в магазин - і все ен без пригод.

а мене-от сьогодні з практики підвезли на машині,прямо під будинок...

начальник - він же зовнішній рецензент 50 хв розповідав мені про свої враження про мою дипломну і разом з тим зробив багато зауважень. але я собі пообіцяла до Пт не дивитись навіть на диплом. ну його все... у мене голова ен перстає боліти вже 5-ий день:sad:скоро здурію:sad:

ось повечеряю і біжу на Обнову. ееех. гарно так на вулиці. ну, ще дещо допишу ввечері. гарного закінчення робочого дня!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

Гривуле, то тільки для поцілунку на весіллі під "гіркая"... (хвилююсь за свою репутацію... і ще за ставлення до мене заміжніх жінок:))) )

3. gryvul

gryvul Well-Known Member

диклофенаку натрію внутрім’язево -- і всьо нормально!

4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

В мене не тиждень,а якесь суцільне святкування,ось і зараз витягують мене кумасі "на кавусю";),ех...люблю дівішніки,особливо спонтанні:good:

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бачила б як я їм сільодку, то б і очей не позбирала :))) Пюре + сметана + малосольний огірок + оседець = улюблене поєднання!! :nyam2: (а ще б до того всього шматочок фети.. :girl_in_dreams: )
    Зараз кривлюсь від румбарбара - кислий, холєра. Купила трускавку (в нас по 5 злотих за кільо, ~12 грн). Буду смакувати з цукром :nyam2:
    Хотіла ще черешень купити, але 36 злотих за кільо (~ 80 грн) - то занадто о_О

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нас нині по 10 були... трускавки....

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

у нас 30!:diablo:

8. victorys

victorys позитивчик :)

З яким цукром? :ireful1:
    Ви шо не чули шо за Миховим рецептом трускавки від нині сі з хлібом їдят?:)))
    (так ситніше) :girl_crazy:

9. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А ми в золотій середині - в нас 13-15грн.

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Tре було падати в ноги, кланєтисі і казати - йой, голубонько! що я тіко не мав з тим батоном. Ну а далі оповідаєте як хлібопекарня не напекла батонів бо не завезли канадийської муки, бо свою продали до Канади а з Канади назад ще не привезли... а тоді сусідна корова не хтіла сі доїти, той мусіли лєти чистої води до тіста... А тоді забракло в п*єцу ґазу то вже мусіли кидати вугля, тай заким той батон ся спік а ви мусіли чекати, бо як той любій жінці тай не вгодити... :tongue:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

аво Мих тиж молодий і йде старостом і попрошу мені не відбивати старостінок!

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене на городі вже є сунички а от трускавок ще нема, зате так гарно зав*язались:good:, але як той Чіп з Дейлом мені обгризуть їх, то зроблю їм тьомную. Я вже знаю де їхня нірка... бомбу кину, чес слово.:pardon:

А мене щось нині нудить від морозива і хочеться чогось такого... такого... непонятного але доброго.

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Невже зганулисьте за Миха?

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

та нашо вас сі здали такі ранні трускавки посипані? та підождіт ше троха!!!

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ти виділа,як сип’ют?о_О

16. Зануда

Зануда така зануда

Кошмарний день. Безкінечний, тягучий, ... епітети закінчились цензурні, а нецензурних незнаю. :sorry:

:morning1: зранку мені видавалось, що я просто невиспана, але чимдалі тим чіткіше я розуміла, що проблема в чомусь іншому - виявилось, що тиск маю занижений і мені доктур на роботі накапав крплі і ще якусь таблетку дав. Від того я мала через годину бути свіжонька і жвавенька, але виявилось, що мені ті всі процедури, як до д... дверціта.:cry: Через годину мені зробили укол - болючий гад! :ireful1:Руку ніби обпекло. Інше місце пошкодувала штрикати, бо мені на ньому ще треба було до вечора сидіти. ;)
    Дитині льоки накрутила, платтячко на випускний попрасувала, всім все приготувала, заглянула на ЛФ і можна завтра починати новий день. Хоча, судячи з години - завтра вже почалось.

17. Max_

Max_ кл. москаль

А у нас сегодня День города. :) 306 лет Петербургу.
    Готов читать поздравления :)

В честь этого по центру фиг проедешь, объезжал огородами.
    Все понимаю, праздновать надо, но как наши менты умеют перекрывать улицы и создавать пробки - это что то...

• Подобається Подобається x 3
  18. Peri

Peri Well-Known Member

Вітаю Вас з днем міста!і йому передавайте вітання!:)
    процвітання і добробуту!

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

На Петра должны бы праздновать, :scratch_one-s_head:может попутали чего православные?
    А сегодня Максима , такщо вiтаю два раза пекне.:)

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Вітаю з іменинами і днем народження!
    Уявляю що буде творитись ввечері,,,

а я сьогодні знайшла компанію, яка теж збирається поїхати в Пітер, так що за місяць ми там будем)))) уряяяяяяяяяя, радію як мала дитина)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)