Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шалений день :wacko:. Вчора запрацювалась до ночі, а точніше і ніч пропрацювала, а в хаті бардак.. Пасувало б поприбирати, бо мала приїхати баба чоловікова зранку, а вона за всьо чіпляється (баняк не на тій поличці, вікна не на ту сторону відслонені і т.д. :wacko: ).. тому перед її приїздом прибираю в хаті так, як то має бути "на її манер". Але вчора її вкусила собака, і я думала, що вона не приїде.. Махнула рукою і пішла спати о 7й ранку.. О 10й - дзелень-дзелень! Баба таки приїхала.. Поки чоловік відкрив їй двері, я вскочила на автопілоті на ноги і почала прибирати і робити вигляд, що давно не сплю..
    Довго не витримала, лягла типу "книжку почитати", думала засну. Та де!! Баба вкотре розказала що де має лежати.. Забрались з дому на закупи. Купили кишеню для хард-диска, а вдома виявили, що не така, яку треба..
    За комп сісти не могла, бо спина боліла ще після ночі.. Зварила борщик. Потім таки сіла попрацювати, але тут до мене прийшла муза і я віддалась фотографії. Перевернула хату в пошуках складових імпровізованої міні-фотостудії, але таки зробила, що хотіла. Маю ще 99 фоток придумати (задумала проект)..
    Потім фотошоп, вечеря, робота, душ і от я на форумі :). В голові купа ідей, проблем, справ і бажань :wacko:. Напевно то всьо від коробки пташиного молока і пачки горіхів :)))

Ой, щось я стільки настрочила.. :shy: А ще хотіла сказати, що деякі люди - виродки! :diablo: Баба їхала на ровері в селі, а повз проїжджала машина. Рагулі з тої машини викинули на дорогу напівживого пса, який і вкусив бабу. Відгриз добрячий шматок шкіри.. А бабі 15 хв пішки до хутора з того місця :wacko:. Ледь дійшла.. Ну не виродки?!

• Подобається Подобається x 2
  2. victorys

victorys позитивчик :)

таких треба товкти і слухати чи ше дихають...:padonak:
    просто бракує слів...:dntknw:

3. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Шкода чоловіка: вчора возив батька, в якого була "білочка". Каже 2см відділяли від страшної аварії, пів-ночі не міг заснути - каже та фура стояла перед очима. І шо з тим свекром робити - не піддається ні на вмовляння, не вірить фактам - каже наговорюєм. І що робити....
    А погодка нині :good: люксична. Піднімає настрій. Взула нові (вчора куплені) босоножки, а вони мені ноги натерли - :ireful1: ухх. Але то ніц. Маю зато і гарну новину: ніби почула м перші рухи.
    Файного дня всім!!!!!!! :give_rose: :give_rose: :give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Цілий день у мене перепади настрою.....погано-погано-добре-дуже добре-дуже дуже добре-дуже дуже дуже погано....ото в такій "зебрі" проходить мій сьогоднішній день...Сиджу собі в кавярні, пю каву, вирішую питання по роботі....все чудово....так ні....бачу "його фізіономію"....і настрій зіпсовано на 2 години.....от чому він не позбувся звички ходити по тих місцях, де люблю бувати я....ну і він в принципі теж...змінив мене на іншу кохану, то і нехай місця свої улюблені міняє...знаю, що то не чесно, я не можу від нього то вимагати...але я так хочу....от егоїстка:sad:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

післала мене дружинонька за батоном, шоб було чим ту трускавку з сметанов їсти.....
    прийшов і кажу продавщиці... мов так і так... тре батон, шоб їсти трускавку з сметанов.... а продавщиці ніби чекала того, вочі засвітилисі і каже: та ви шо??????
    та хто трускавки їсть з батоном???!!! пояснила мені, шо то кащунство і що вона ше такого не виділа ніґди і сказала, шо то тре їсти з сирним ригаликом! Ну.... мене вмовлєти довго не тре: ригалик - значить ригалик... почала вона шукати штири ригалики і виявилосі, шо є взагалі-то їден і той на вітрині. Тоді вона запропонувала до трускавки з сметанов здобну булку з ізюмом, прочитавши мені цілу доповідь про те, яке воно файне.... ну що ж... кажу: булка - то булка.... почєла шукати і знову виявилосі, жи є тіко їдна і та не вітрині..... ну вкінце дала ми той батон і я пішов додому.... А дома була ше їдна нєожиданість. Жінка почєла вияснєти: де я так довго був... де шлявсі.... а шо я на туто мав пувісти? Сказати, шо вибирав з продавщицею ригалики і булки? гм... от вам і "ПЕРЕПАД НАСТРОЄНІЯ" .......

• Подобається Подобається x 6
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

а я взагалі люблю з чорним хлібом :)

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене так ж реакція як у тої продавиці.Миху, це Вам, що , дриглі? Трускавки не їдять з хлібом:)
    хм...мабуть у вас їдять..а я не знала...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

приїдете на галичину будете всьо їсти, ая.....

9. Alias

А я здогадалася чому у вас трускавки хлібом заїдають!:)) То щоб багато не з"їли:mocking:

10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ірусь, трускавки трускавками, а от мій тато кавун з сірим хлібом полюбляє...

11. Alias

а я з білим:blush:

12. victorys

та то ше нічо, я тут в Польші перший раз побачила як деруни сі їдят з цукром або з джемом, а ще сільодку з варенов бульбов...ото в мене реакція отака була :eek:

13. Alias

жесть!

так і у нас сільодку з картоплею їдять..запеченою. в мундірах, пюре..:)А у вас її з чим їдять?

14. victorys

просто я ціле життя сільодочку з хлібчиком, бажано чорним...А тут я побачила, як тую сільодку на обід їдять з пюре та салатом...я шем такого не бачила просто, тому і реакція в мене така була :pardon:
    П.С. а мій тато казав, шо йому вогірки квашені з медом смакують...(не знаю де він то пробував)

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

з того всього закортіло сільодки з пченов бульбов.. ото мізкую... не про сільодку, а про то яких мені вітамінів бракує, якщо такого закортіло.(зануууда)... ну а що..., люди говорять про трускавки, а мені зовсім не кортить... тіко дивитися на них люблю... нє, ну якщо Мих мене зара запросить на трускавки яко старостіну, то я сі не відмовлю... та й якщо взагалі запросять то не відмовлюсь:))) але не кортить...

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

О!!! Я деруни з цукром просто обожнюю...така смакота:)

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

молода ше, шоб старістінов бути. А, може, тойво, на бубні побуцаєте? ;)

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

і я колись таке їла... як не хотіла їсти просто деруни, то мама давала цукру і якось воно йшло смачніше.. а зара навпаки зі сметанкою хо:)
    дякую.. хоч хтось то зауважив, що я ще молода і тягну максимум на коханку... ну але виручати Миха мушу, якщо Маруся не може ізза вокеану приїхати... як тіко МАруся приїзжає, то я сі вступаю:)))

а щодо бубна, то мені до червоного плаття бубен аж ніяк не пасує... тож треба створити спеціяльний образ... як мені видається - такий наглий пан чи пані, на обличчі з довольною посмішкою - довольний з того, що з гримотом бубна всіх шляки трафляють:)))

19. gryvul

gryvul Well-Known Member

Багіра яко коханка? ну, то в незвичний день тра писати... бо ж свято в кого там не кожен день має бути!

20. Alias

Здала екологію, купила чотри старі книжки по спеціалізації аж за 4 гр.!Якомусь вуйкові конче випити не було за що.А мені такі книжки не помішають.
    Кураторша подарувала сумку для планшетів, аще у мене просто гарний настрій:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)