Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

здається була колись така тема - про річниці

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І нашому знайомству теж через пару місяців буде 5 років.
    Завтра у мене екзамен з історії мистецтв.....

• Подобається Подобається x 1
  3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А в мене скоро буде сьома річниця одруження, як час летить! Але ми завжди святкуємо на наступний день. А в сам день одруження - ні. Бо важко якось... Наше весілля було 27 липня 2002 року - день, коли на Скнилові на людей впав літак...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

4. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

так геть неправильне святкування тоді б виходило

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ой дівчатка...такий день чудовий...була на КВН..наша Іспаночка просто молодчинка-суцільний позитивчик...
    Не кидайте тапками-але шнур від фотоапарата на роботі....тому фоти завантажу завтра...обіцяю:)

6. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

В мене не річниця, а лише чотири місяці сьогодні "стукнуло":)
    День сьогодні пройшов добре, трішки відпочила від усього, що навалилося на голову, поговорила з майбутніми свекрухою і свекром, здається - познайомились, хоча вже знали один одного довгий час.
    Прогулялися з дитиною сьогодні по Львову, дитина задоволена, бо в котрий раз прокаталася у львівському трамвайчику:)

7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

народ, в мене сьодні звичний і незвичний день))))) поїздка в Тустань і не тільки . видалась на славу... Фотозвіт закину завтра, а зара спатки, бо спала десь годинки чотири, а завтра тре люксусово виглядати:)

Та... до речі, вітаю всіх з річницями, любові Вам на довгі і многі літа)))))))))))

Останнє редагування: 24 тра 2009
    • Подобається Подобається x 2
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

П"яна і розчарована..сподівалася на краще,але очікувала гіршого..знов ми в прольоті..що ж,таке життя і шоу-бізнес..ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ Мавпусику, Багірці та всім-всім-всім, які вболівали за нас!!ми дуже цінуємо вашу підтримку!!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  9. Зануда

Зануда така зануда

Вже б і спати пора, а все ніяк не вляжемось.
    Завтра, ні вже сьогодні на роботу, до зубного, а в мене ангіна...а ще стільки справ...а..а навіть думати не хочу за те все. Якась я втомлена, а до віпустки ще так далеко. Хвороба наганяє хандру...
    Зате втішили нашу старшу доню - купили їй платтячко на "випускний" з садочка. Вона щаслива і ми теж.

10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ура.тимчасове припинення атаки мозку. довела диплом до вигляду,в якому спробую завтра здати на кафедру. сподіваюсь, що завтра передзахист пройду. потім ще дещо доопрацюю по змісту 3-го розділа. сил нема. емоцій нема. бажань нема.
    іду спати. біль голови став перманентним за останні 4 дні - не допомагає нічого.

коли захищу диплом, продам цю роботу і витрачу гроші на відшкодування шкоди, завданої здоров"ю написанням магістерської дипломної роботи :)))

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

не бери собі того до голови, бо вас несправедливо оцінили у багатьох аспектах і то не лише моя думка:)
    і я вже не маю сил... спала всього 3 години, бо ще безсоння почало мучити... принаймі понаписувала все, ще декілька пар і передишка перед сесією... отак чекаю, коли то вже буде легше.. і відкладаю надії на кращі часи, але виходить як завжди:"НЕ переживай, все так не буде, буде ще важче...:)"

12. Summer

Summer Well-Known Member

Удачі!!!!!!!:)

13. ГаЛоЧкА

Вибігла я в перерві на обід, у взуттєвий магазинчик , думала туфлі собі прикупити... два питання я поставила,перше - про наявність мого розміру туфельок, які собі сподобала, друге- чи можна в них розрахуватись карточкою і на обидва почула - ГАР- ГАР....
    ВСЕ більше в той магазинчик я ні ногою, хоч і вибір там гарний, але продавщиці нікудишні!!!!!

Останнє редагування: 25 тра 2009
  14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ну що ж....відзначили ми вчора певну дату(2 роки шлюбу,та 3,5р. розписки),чоловік дотепер відсипається:pardon:,а я з синочком від 9 год. були на вулиці:ходили до коліжанки(тобто до нашої майбутньої невісточки:) ),нарешті вклала малечу спатки та й до ВАС-УЛЮБЛЕНИХ:good:

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

дуже треба вже тої фрумівки, як повітря, щоб вже поспілкуватись файненько;)

16. ГаЛоЧкА

щось понеділок сьодні завантажений видався... а ще тре підготовити виріб до примірки... ех... зара б в гори чи на море:) відпочинок мені тільки сниться:crazy:

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

дякую:)
    Екзамен здала на 4, завтра залік з екології:)
    А ще в мене болить зуб:sad:(.Вислуховую поради через телефон Львів- Южноукраїнськ:)
    Аби ще хто взяв мене"відключив" і в такому непритомному стані відвіз до стоматолога якого я страшенно боюсь

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я щойно від стоматолога....Який же в мене лікар хороший...Руки в нього-ЗОЛОТІ...в кріслі-відпочиваю...Виявляється не всі стоматологи страшні...

19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

передзахист пройшов успішно. моя робота - одна з кращих. правда, зауваження все одно були по оформленню. об"єм зменшити треба (вже не знаю як. у мене справді жодного речення "води" там немає).

тепер до наступної Пт треба здати на внутрішню рецензію. захист диплому - це купа біганини та метушні. але нічого, вже видно світло в кінці тунелю.
    потрапили сьогодні з кращою подругою в неймовірну зливу. рівно за 2 хвилини (і під параслоею!!!) вимокли наскрізь :) біжимо, а гілки з тополь прямо перед нами падають...

сподіваюсь, що тепер нарешті минеться біль голови, якому нічого не може зарадити вже 4 дні безперервно.
    я собі кажу так: "хіба хочеш? - мусиш!" і "все минає. і це мине". тримайся! у тебе все вийде якнайкраще! ;)

ееееееееех....

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

щиро дякую!

...сьогодні впала в прірву депресії ще глибше, довелось спілкуватись з таким енергетичним вампіром, який мене просто опустошив зсередини... видно через те, що я зараз слабка і вразливіша... мало того, виявилось, що я залежна від тої людини більше, ніж я думала і практично не маю куди діватись... мене переповнювало стільки гніву, образи, злості, болю, що я за дві хвилини на високих каблуках пролетіла від проспекту Шевченка до Оперного...

переконую себе думкою, що і це мине... і стараюсь змінити своє ставлення до ситуації, все ж залежить від людини... стільки всього переборола і за це візьмуся...

П.С. виявляється, всі пють валеріанку у важкі часи, а я згадую про неї, коли заспокоюсь...:)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)