Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

В мене день сьогодні такий важкий...Спакувала пів пачки валідолу...так серце боліло...спочатку робота...потім універ...на носі державні іспити...обставини склалися так, що у групі почуваюся якимось "ізгоєм"....дико болить голова...та й в особистому житті така нерозбериха...все на купу...тішить те, що в неділю йду на КВН-вболівати за Іспанку:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Iriska

Iriska Well-Known Member

Пасибі, мабуть таки варто було про це подумати... Гайки... Втомлена і нервова, тільки не від співбесіди, а від дороги... Виявляється, жи у Львові водії просто льотають... Від заторів в Тернополі і постійних простоїв з рушанням з місця на 0,3 метра закипіла машина... Якогось милого, саме нині відмовило охолодження двигуна, або мені явно не фартить з блоком запобіжників, або ще яка мара... Не мам жодного бажання бачити машину найближчий місяць і розбиратись з тим... Пощастило жи закипіла, як виявилось в 10хв ходу до кадрового... Співбесіда пройшла нормально, але резалти бу знати десь в понеділок... крім мене багато бажаючих... і то не дивно... Доріженька додомцю... за дві години була у Львові, а щоб доїхати до стоянки - пішло 1,5 години з Винник... Я ще такого не бачила... Вся Митна до Рогатки просто заповнена... Лисенка - те саме, всі переулки і т.д., пощастило проїхати на Гуцульську, попався хлоп, який виїжджав з брами і перекрив іншим дорогу... проскочила... З горем пополам доїхала без втрат тосолу... І от... дощ, щоб його... я в білому шматяному взутті, яке мені встигло порядочно нажерти ноги... Ледве йду... Довелось просити тата вийти на зустріч і винести шльопки... плювати як виглядало, головне жи ноги були вільні від тотих оков... Капці в смітник - як виявилось, вони й трісти умудрились... Дома... Я ДОМА!!! Тепер лишилось чекати і сподіватиьсь, що робота буде таки моєю... А тоді...

3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Це ж я! Тільки в минулому:).
    Мавпусику, все минеться, все буде добре;)! Навіть якщо на перший погляд здається, що добре вже не буде ніколи.
    Вище носика!:give_rose:

4. victorys

victorys позитивчик :)

Скачала я фотошоп! :preved:
    Думала сяду зараз швиденько розберусь що до чого і побавлюсь з фотками... ага...побавилась...поняла що мені ше прєдстоіт учітся, учітся і єщьо раз учіться :sorry:
    ну нічо...тепер сижу качаю інструкцію до того фотошопа :mocking:

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Біднятко, перетерпіть трошки, з часом все утрясеться. І все буде добре. Відпочиньте гарно в неділю.

6. Peri

Peri Well-Known Member

кишеньковці активізувалися,мо* *заробляють на відпустку*?((
    будьте пильними!

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Сонце, в тебе ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!я в це вірю і точно знаю!!просто вір в це і ти!!

Зроблю все можливе,щоб у неділю настрій у Натуськи був на всі 100%,а посмішка на всі 32 зуба;););)

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

В мене 31...:)))

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Та то фігня:))) во в мене взагалі всього 26:)))

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

зато яких...:)))

11. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

як то файно, що попереду вихідні дні... і на роботу не треба йти:)уряяяяяяяя:good:

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

редагую дипломну. керівник надіслала мейлом список зауважень (10 пунктів). усі - технічні. слава Богу, до змісту немає питань. повний дедлайн. завтра до обіду маю зробити все, щоб вона (керівник) ще раз перечитала і до понеділка щоб я підготувалась до передзахисту...

прибирала вдома, відсунула дивани - щоб там все помити. було нормально. а тепер он спина болить.
    за прибиранням намагалась подивтись "Тараса Бульбу". продивилась більшу половину і вимкнула. не зачіпає. геть зовсім.

стан невдоволеності собою не проходить.

але надія на Бога зростає і відновлюється те, що я за всіма метушливими справами днів загубила - довіра...

радію за близьких: за бест френд, якій знайшла коханого, за друга, який нарешті знайшов ту Єдину, за брата, який за 2 тижні одружується.

...дивний стан у мене. такий період життя. ніколи раніше не було так як тепер...

Останнє редагування: 23 тра 2009
    • Подобається Подобається x 2
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Згадалося армійське:
    -Перекур!
    -А тим, хто не курить, що робити?
    -Продовжують працювати...

14. Iriska

Iriska Well-Known Member

Блін... не зайшла в іниститут на тижні, тепер доведеться йти з самого ранку і провтикати декілька пар, якщо мої не вранці, а потім... Ех... лінтяйка...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

а в мене 16 разом з вуйковими.

16. victorys

victorys позитивчик :)

хто дасть меньше?? :haha:

17. Чупага

Чупага Well-Known Member

У мене обруч 25 хвилин з ранку, хто більше?
    На вулиці ллє (і лякають повінню) у нас до річки всього 300 метрів.:)))

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сьогодні у нас день містаЮжноукраїнську вже за 30...:)
    А ще у мене новий телефон:yahoo:Самсунг L 770

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

у мене фітнес белліданс 1 година зранку, хто більше? :)))
    то означає, що ти ще молоденька і "ростеш", життєвий досвід... люблю цей період за те, що відкриваєш для себе стільки нового, незвіданого. цікавого, куштуєш життя.. не люблю за те, що приходиться вчитися на помилках, бути розгубленою...

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

у мене кава, печиво, банан, сирник і шоколадка. Хто більше? :girl_blum:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)