Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Max_

Max_ кл. москаль

Ну я бы так резко вопроса не ставил : )

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

А в нас сьогодні перевірка на роботі) з пожежної безпеки .... з ранечку приходила))) провели нам інструктаж, подивились чи є вогнегасники, чи дотримуємось правил з ТБ і аріведерчі)))

3. victorys

victorys позитивчик :)

тільки подивились чи є? а хоч перевірили чи вони справні і якого року випуску? :))) ;)

4. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Зайшла нині по-дорозі в магазин з постілю - лишила там останні гроші (але маю нові наволочки:білюсінькі в синеньку дрібну квіточку, і салфетку з мережкою). І шо робити з тою заленжністю :dntknw:. Хоч не виходи з хати.

• Подобається Подобається x 1
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Виходіть, але без грошей:))

А моя Наталка у Снепшоті (це така фотогра) зайняла 2-е місце!:yahoo:Ось ми з нею КоТ да Вінчі

Останнє редагування: 21 тра 2009
    • Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

отремонтировали перо от планшета, поменяли ферритовую катушка с ластика на перо - вроде работает .... прикупил се фотик Олимпус 8000 и куча букв ... 10 м ныряет с 2-х падает вроде как позитифф

7. Max_

Max_ кл. москаль

Могу приехать обновить : )

це був жарт гумору, не сприймати сериозно : )

8. ГаЛоЧкА

справні, в нас фірма молоденька, тіки недавно закупили)))

9. victorys

День почався із незвичного, але помаленьку переходить у звичний...У дома почався ремонт ванни з туалетом, третій день стіни роздовбані, всюди повно пилюки і іншого ремонтного бруду, а саме головне що ванну і туалет вчора винесли :suicide::suicide::suicide: так що до завтра всі потреби у друзів приходиться залатвляти :))) (вони якраз після ремонту і живуть недалеко)
    Ну всьо, включила я собі файну музичку :music: і пішла трохи прибрати той бардак :ninja:

10. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

:):)

якась духота на вулиці (чи то тілько мені?), добре, що хоч в офісі прохолодно (і нема роботи :preved: - відпочиваю ;))

11. ГаЛоЧкА

....звичний вечір... ну і як до звичайної сорочки пришити вишиті вставочки... взялась на свою голову:)ехххххх

12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Поїхала я нині до гамазину докупити кущів, і заодно купила три мішки малчу (це така фігня, якою землю посипають на клюмбах). Так мені і в гамазині ті мішки на візок закинули і ще потім один мужчина їх мені з візка в багажник закинув. Оце сиджу і думаю, а до чого це? Раніше так само малч купувала і ніхто мені не допомагав.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Передавай їй вітання!! :) Я хочу спробувати в Лодзі фотоквест таке влаштувати.. Наразі збираюсь з думками, розробляю план і т.д.. Треба провести забаву для фотоаматорів :)))
    --
    А в мене сьогодні був день прогулянок. Так вигулялась, що ноги, як після 2-кілометрівки болять! Почалось з того, що поїхали з чоловіком до центру - йому треба було по роботі, а я хотіла знайти один журнал про фотошоп. Тільки я не знала де точно знаходяться книжкові магазини, тому годину ходила блукала по вулицях. Знайшла тільки 2 магазини, в яких того випуску журналу якраз не було. Ну ніц, потьопали з чоловіком в магазин купувати йому сподні, бо щось поправився останнім часом і ні в що не влазить :))) По дорозі відвідала ще один книжковий - безрезультатно.. Пішли додому пішки, з надією зустріти на вуличних овочевих прилавках румбарбар. На жаль, не було :sad: (зато була трускавка по 7 злотих ~ 15 грн, але зеленкувата).
    Ввечері пішли на каву зі знайомими.. Знову пішки, бо гарна погода і загалом красиво :) Так якось романтично все.. :girl_in_dreams: А зараз працюю, бо вже відвикла по ночах спати і маю безсоння..

14. Iriska

Iriska Well-Known Member

Нервуюсь... Через 10хв йду за машиною і їду в Тернопіль... Блін, таке враження ніби вперше на співбесіду їду... Якийсь мандраж...

15. victorys

тримаєм кцюки :good:

16. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Що ж ви наперед не повідомили :ireful1: :sorry: ми б зустріли :preved:
    Успіху вам у Тернополі.

А в нас сьогодні бало свято БУКВАРИКА [​IMG][​IMG]

17. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

позавчора здала на зовнішню рецензію диплом ан практиці. вчора ж виходила ан практику замість вихідного. начальник просив дуже. писала листа від імені Ю.Тимошенко до Його Високоповажності Лідера Великої вересневої революції у Лівії =) укр і англ мовами.
    сьогодні займаюсь хатніми справами , а потім буду редагувати-доводити до ладу диплом, щоб у понеділок здати на кафедру.

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я сьогодні таке пережила,що не дай Бог нікому:пішли з малим гуляти,ну і на вулиці то парить,то вітер,і я вирішила йти в сад,там постелили собі коца в тіньочку,малий собі гарно бавився і раптом почав сильно кричати.Я.побачивши,що поряд мурашник,зразу ж вирішило,що його мурашка в дупцю вкусила,ну скоренько його в возик і додому(3хв.).Вхаті його розділи-ніде нічого не видно,а він вже заходиться з плачу,взяла його голенького на руки,а він закочує очі і біліє/синіє на очах.....до вроків я ставлюся двояко,а тут думка,або врікли,або сонячний удар(хоча був з панамкою і в тіні..... я його цілого обмила свяченою водою,дала її напитись і дитину відпустило.....а мене ше до тепер трясе,як то вьо згадаю..

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

щойно з лікарні... знов ті стіни і чекання...
    вдома щось незрозуміле... як то всьо перечекати?...

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

дулю в кишеню і думати тільки про те, що приносить настрій.Важко..але думайте про те янголятко, яке вже в животику і потребує маминого спокою і посмішки.:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)