Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Agaton

Agaton Well-Known Member

Во... вам файно... в нас казали собі вчора ще 10 злотих :sad: , тобто як в Альяс.
    Ну... але в нас такого теплого Побужжя нема :dntknw: ... певно ще трохи триватиме, аж будутьт дешевші.

А ці західні якесь без смаку, водянисті. То вже краще за наші заплатити.

2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сихівчани....не кидайте в мене тапками, але той Ваш Сихів я так не люблю..і нема на то ради...з центру до Іскри їхала 1год 45 хв....то є просто жах...шо ж він так далеко той Ваш Сихів...То я їздила до похресничка на день народження...6 років..забава файна...кум додому підвіз на Мерседесі...Сусідські хлопці, які стояли біля підїзду питали, чи то завівся у мене новий кавалЄр...сказали що дуже ладний...джентельмен...бо двері машини відкрив..руку подав...ех...хоч кума маю файного:)

• Подобається Подобається x 1
  3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ну,звичний день. дипломчик-дипломович.
    якщо за ніч допишу ще 2 пункти останнього розділу, то зможу завтра здати на рецензію зовнішню за місцем практики (де його ніхто 100% читати не буде:sad:). мабуть, просто я надто скурпульозна... втомилась? ні:) втома була дні два тому назад. а зараз я просто взагалі нічого не відчуваю. так, наче це і яне я сиджу за компом. слухаю класику весь час.
    вирвалась ввечері на зустріч Обнови, бо вже мізки були потекли... говорили про музику і її вплив на людину. виявилось, що музика - це наука. для мене це було відкриттям. з Обнови бігом додому побігла, бо Златка чекала на прогулянку. контрастний душ, П"яццолла в аімпі і знову в бій.
    усім, хто лягає спати - доброї ночі!

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А шо то таке?

А в мене вчора був домашній день. Прибирала, готувала, сантехнік приходив лагодити поломки.. Ввечері сіла за комп працювати, фотки обробляти.. Ну і вже якось ранок :pardon:

5. Max_

Max_ кл. москаль

Тримайся не давайся ! ЛФ з тобов ! : )

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні не дуже хороший день...але не хотілося писати у "мені гірше всіх"...сьогодні зранку в маршрутці вкрали телефон....якось так не приємно...за телефоном не шкодую..то таке...а от телефонна книга:sad:...там стільки корисних і важливих телефонів..добре, що хоч мобільні опрератори відновлюють сім карту з збереженням номеру...але без теллефонної книги..

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

не сумуй, Натуська! і книжка відновиться... коли в тебе щось крадуть, треба радіти, бо то в тебе крадуть проблемиі всякі негативи:)

8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

не знаю що таке аімпі - але підозрюю, що в маюнки залипають клавіші в і н:)
    а Пьяцолла - ну гріх такого не знати, Нірваночко:)
    то є всесвітньовідомий акордеоніст, то такий талантище, то така моя велика й потужня любов...киньте на пошук, не пошкодуєте:)

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

То дуже класний плеєр...
    Вже кілька років користуюся...і єнчого не хочу

10. Зануда

Зануда така зануда

Зранку причепурила дітей, чоловік повів їх в садок. а я погнала на роботу. Переважно першу годину в нас тихо, а сьогодні просто жах якийсь. За першу годину робочого дня втомилась, як за два повних дні.
    Потім побігла в садочок на Свято Матері. Дітки це така потіха. Вони всі такі файненькі і такі милі, коли розповідають віршики, співають. Люблю дитячі свята.
    Знову бігом на роботу. Дощ.
    Насичений день, словом, а він ще далеко не закінчився...

11. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Здавала нині зранку кров з пальця - так не люблю тої процедури (особливо сам укол). Попала трошки під дощик. Але настрій ніби тримається :good:

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Почалось все отак...[​IMG] тоді продовжилось отак...[​IMG] і ще трошечки і буде отак...[​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бідний комп:scratch_one-s_head:співчуваю тобі. Сань

Сьогодні питала 30 гр. кг...АбАлдєть:wacko:

14. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

як правильно сказав Ромко, аімп - це такий кльовий плеєр, який важить менше ніж вінамп, а відтворює музику у більшій кількості форматів ;)

а Астор П"яццолла - один з моїх улюблених композиторів. трохи нестандартне виконання, але одне з найкращих - дивитись до кінця;)

а я таки докліпала третій розділ. тобто, за ніч дописла основну частину диплому і сьогодні здала керівнику практики в Міністерстві на рецензію. то, правда, ще робочий варіант. без вступу і висновків, але...:)

приїхала додому, дорогою кров з носа пішла (мабуть, від недосипу). тільки хотіла лягти поспати - дзвонять з Міністерства - начальнику на практиці дуже потрібна завтра допомога з перекладом якогось контракту - так що "плакав мій вихідний" :sad:
    Олег Янковський помер - дуже мені шкода... хороший був актор.

15. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Вже...
    ... і так всігди... :girl_sad::girl_in_dreams:
    " А как же я? Вєдь я же лутше собаки..." (с)

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

[​IMG]щось нині отакево...я вже хора від тих всіх зошитів,контрольних,словників...[​IMG]....[​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Таки не здурила. :good:

А я нинькай ходила з дітисками до лікаря бо щось кашлают. А в школі сказали перевірити чи то бува не вісляча ґрипа. А моя малеча як здійняла крик при вигляді мед-сестри (ця жиночка нам минулого разу 4 уколи всадила) що цілий офіс не знав що робити. Моя Андріанка добра дитина, вона не злопамітна у неї просто память феноменальна:mocking:
    Так по-приході домів я щось роблю а дивлюсь дитини нема на подвіру. Виходжу на вулицю, а воно мале вхопило Юліани (5-ти річної) портфель в руку і волочит по-дорозі і спацерує вздовж вулиці. Пішла перевірати чи сусіди бува де не дебоширять. Мусілам з нев круг по-вулиці зробити, бо єнче до дому не пішла.
    Діти квіти.:)))

18. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ось робив я собі наприкіньці квітня весняне порядки у огороді. Знайшов у старих дров ціле гнездо шершеня, з майже дорослими личинками.
    Уфф.... подумав – рихло в час –і вже збірався усе це товариство спалити.

Ну, але раніше показав дружині, а та каже що - як жеж так...це теж боже створення.
    Що робити – з ксьендзои та дружиною не споритися, бо з цього потім тільки сама біда, не? :scratch_one-s_head:
    Тоді матюкаючі під носом вигрібав ще раз руками цілу цю заразу, взяв і викинув геть далеко на поле і майже забув про справу.

А тут бачу декілька днів тому - один, другий, третий –велике як вертоліти.
    Ого... - подумав - маш дурний за своє....
    Але чомусь ніц – покрутилися, покритилися і політили... Вуйка візнали чи як? :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  19. gryvul

gryvul Well-Known Member

Ой, даремно тут проявляти було любов. Так ще гикнеться комусь...
    "Бо хто жінці в світі вірить - мусить марно погибати" (Ю.Федькович)

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Пів ночі не спала-голова боліла.А ще на вулиці щось таке робилося:wacko:Враження, що я на стадіоні.В барі поблизу з нашим будинком. винесли телевізорна вулицю, зібралося купа народу..крики, свист, "кричалки",дудки якісь..а потім феєрверк.:yahoo:А ще фанати на машинах сигналили...
    :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)