Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

заробляє гроші :mocking:

2. NASHI-SUSHI

NASHI-SUSHI Active Member

Мабудь потрібно перш за все мати його у свому?!?!? Я відверто зізнаюсь, теж перебував у серйозному шоці, коли син, моєї знайомої (10 років) розповідав, як в їхньому класі займаються "цим" де попадя....... І тоді дійсно задаєшся питанням - Як тих дітей виховувати.

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Який же все таки наш Львів красивий...в любу пору року...а влітку особливо....Сьогодні отримала таке задоволення коли їхали з Малесенькою через Брюховичі....в машині голосно награвала українська музика...пізніше класика...всі водії "ошарашено" дивилися на двох "варяток", які танцювали, махали руками, співали...Я ЩАСЛИВА:)

• Подобається Подобається x 1
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мала нині при святі неприємний'подарок''-поламався ноут,такшо,найблищим часом буду заходити на ЛФ хіба коли брат на парах(з його компа),або з чоловікового телеф(так як зараз)...п.с.дякую всім за привітання з днем ангела,буду за всіма скучати

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я сьогодні наткнулась на дружину Левандівки... ледь не збила її з ніг...:)
    не знаю точно чи вона, бо з фотками, які виставляв Левандівка - ну дві каплі води, але всерівно долають сумніви...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

а шо сі стало з буком?

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

сумно,сумно аж за край....ніц не тішить..звичний сірий буденний робочий день.....пошвидше б відпустка....

• Подобається Подобається x 2
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Треба було запитати" Ви хто?":))

Іспаночко, ще трішечки..."Ещё немного, ещё чуть-чуть.."

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я коли то їхав з Унева вночі, з прощі.... темнота....

і тут гаїшники в глухому селі... зупинили... документи... показав...
    віддаючи мені документи, техпаспорт впав....
    скільки йно ми з тим міліціянтом сі нашукали!!!!!!!!!!! він навіть під машиною палкою підсвічував.... накінець знайшли. поїхали, він спереду, я за ним... дав дорогу, обігнав, подякував аварійками, гаїшники теж мигнули фарами...

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

нє, тре було спитати - ви жінка Левандівки?:)))

11. Alias

Виявляється, гаїшники не тільки можуть гроші брати. а й інколи допомагати

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

була ніч... може сі то ми приснило?

13. Alias

а якщо левандівка не сказав їй, що він левандівка? Спалиш:mocking:

14. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ну чому ж він сірий? зелений, натхненно-вітряний та майже літній!:)
    у мене - троха буденний - все ще длубаюсь в дипломі. якось я наче не староста - прикладу з мене зараз не візьмеш. випила два горнятка кави. сиджу і дивлюсь на третє і на годинник. і на пункти розділів дипломної,які ще попереду до написання.
    гуляла зі Златкою - зустріла кращого друга. перша фраза після привіту звучала так: "жахливо виглядаєш" :)

добре, пишу далі... хоч вже і нудить. від усього - від диплому, від навчання, від нескінченних пояснень Є., що він сам має знайти свій шлях, від міста, від шуму, від свого здоров"я, від браку часу, сну і розуміння...

я не хочу втекти від диплому, ні. тут інше... я хочу знову стати ближчою до своїх близьких людей. мені їх бракує не менше ніж мене - їм...

• Подобається Подобається x 4
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

та такі речі кохані жінки знають.. во мій коханий знав жи я Багіра, навіть казав - ти 100%на Багіра:)))
    тому думаю жінка Левандівки йому каже - ну ти як Левандівка:haha:

ладно... мовчу... а то як прийде Левандівка - буде мені на горіхи:)))
    Маюночко, то якась космічна синхронність, в мене теж цей тиждень просто завальний...
    памятаю як писала курсову і строки горіли... а ті пункти, що ще не написані так нервують.... як я вас розумію!!!:)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я нинька м ходив на нижній Шувар, куди привозіт овощі з ригіонів, де мешкає Аліас.

вижу... продают трускавку. файна така по сімнайці гривень за кільо. Я розпитав... чи не підсипана, чи файна... чи свіжа... На всьо ми відповіли, жи так. І тоді я кажу так нєглядя, а нема у вас до тої трускавки ше з півлітри сметани і пачки цукру....
    Продавщиця такого не чекала, сміяласі доооовго, а черга стоїт, а вона сі сміє, а черга стоїт, люди сі за мнов почали злостити, а я кажу: та буде вже сміятисі, та давайте тоті ваші трускавки, няй вже йду.....
    вотаке було на базарі....

• Подобається Подобається x 3
  17. Oddly

Oddly Well-Known Member

а трускавки-то добрі були?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

супер!!!!!!!!!!

19. Alias

То мабуть ще не з нашого регіону, бо в нас 22-25 гр.
    А я вчора була на АЕС.Їздила у відділ кадрів за дозволом на проходження практики у.художній майстерні БК.А плани ж були зовсім інші...:sad:.У Макс якась там родичка займається реставруванням церков і у нас була надія, що вона мене візьме до себе..та тітоньку не можуть знайти.Ну нічого...три тижні то не так багато.Зате потім вільного часу аж до вересня.
    ПиСи.А на атомній мені сподобалось.Такі всі ділові.Сидять по кабінетам чаї гоняють і платять не мало тім тітонькам.

20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

:dntknw::dntknw::dntknw:,я не розуміюся в тому,але чоловік сказав,що то надовго:cry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)