Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, ми теж плануємо похід по музеях. Проїжджали повз музей історії міста, то вже черга була як від Шевченка до Оперного (тобто метрів з сто) о_О. Будемо шукати якісь не дуже популярні музеї, бо стояти в таку холодригу кілька годин не хочеться.
    А взагалі в нас сьогодні цілий день культурний :). Їздили цілою бандою до замку за містом, а зараз збираємось в кіно на "Ангели і демони". Ну і музеї :)
    Шкода, що Євробачення не побачу в прямому ефірі :sad:. Напишіть, будь ласка, в тему про Євробачення чим все закінчення. Дякую :)

2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Життя...воно таке цікаве і непередбачуване..таке кольорове, а інколи таке чорно-біле....таке бурхливе, а інколи таке спокійне...таке різноманітне...а інколи таке монотонне...воно приносить стільки радості, а інколи стільки сліз....воно таке особливе....а головне воно твоє...його ніхто не проживе замість Тебе...звичні і незвичні дні формують-це життя...вносячи то кольорові барви, то розмиті грозою сірі будні....але різноманітність...вона так потрібна...інколи її так бракує...

• Подобається Подобається x 3
  3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я - не садистка. я дала час людині подумати чи дійсно вона MEANT те, що казала. а насправді вже сьогодні виявилось, що ні... тому не шкодую. крім того відповідати, танцюючи якось не зручно.

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Мама, ви гірше ніж садистка. Жартую-жартую. :give_rose: Часом чоловікам не завадить вилити відро холодної води на голову, це повертає їх до дійсності. :)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сидю...з малою...
    А завтра...
    Щось згадалось...

– То це на прощу вибралася ти?
    Це треба шмат дороги попойти.
    Ще будуть села, будуть города.
    А втім, нічого. Ти ще ж молода.

Але чогось така вже, як обвуглена.
    Якась така, мов знята із хреста.
    Тут, – каже, – палка буде не обстругана.
    А тут ми зріжем, – каже, – бо товста.

А я дивлюсь: чужа мені людина.
    Розійдемось, чи стрінемось коли?
    – Хотіла жити, а життя не вийшло.
    Хотіла вмерти, – люди не дали.

зранку знов..на прощу...
    Свою..до лісу...
    Кілометрів 20..як завжди...кілька років..щодня...
    І знов молитимусь...як завжди...
    без надії сподіваючись...
    А поки..чергова безсонна ніч...

І знову степ. І знову даль розлога.
    І я мовчу. І дяк уже мовчить.
    Ідеш, ідеш… Дорога та й дорога.
    Ідеш, ідеш… Хоч би вже відпочить.

• Подобається Подобається x 1
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я нині бігала між баняками і подвір*ям, бо мені малеча постійно втікала на вулицю. Я що позакриваю всі двері аби не вибігла на перед на вулицю, то вона через балькон в кухні в садок а з садка через фіртку і на вулиці. Кажу старшим, дивіться за малою аби не пішла на перед, а вони мені - вона нас не слухається.
    Тай правда! То ще та шиба! Он лишень кажуть що Раки домашні, але ось вона в мене Тілець з місяцем в знаку Рак і аж ніяк не заземлена, її все тягне кудись втекти гульнуть. Але он що вперта то вперта.
    Так ось дивлюсь всі діти в хаті а її нема. І тихо так. Дитини не чути. Вибігаю на вулицю в фартусі - нема дитини. І тут мені знайшли дитину в городі. Вона собі ходила по грядках і топтала помідори, цибульку, салату. Я вже нашого татка попередила, що якщо він не хоче мати атак серця, то нехай краще фіртку зробить, а то помідорів йому не бачити цього року. :haha:

• Подобається Подобається x 1
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

В мене теж малий - Рак (як і я). Я - домашня, а малий любить подорожувати. Цілий день би десь ходив. Та й самого на подвір"ї страшно лишати, бо може всюди залізти і якщо щось зацікавить, то на дорогу йде.

Вчора ввечері вияснили, хто нас затопив - в пані з четвертого поверху протікав кран, який вона повернула в сторону від умивальника, так що вода протекла до нас на перший поверх, затрималася на наших меблях. І ніхто нічого не компенсує, бо та пані - пенсіонерка, живе сама. Так що мусимо тепер знову складати гроші на ту саму кухню. :sad:

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

С товарищем пробежали на 10-й этаж в боевой одежде и в противогазах - уффф тяжело .... квартира горела. Тетя алкашка поймала "белочку" и начала термитов в кровати огнем изводить. Результат - комната выгорела, два этажа внизу залиты водой , несколько стекол в подъезде разбиты......

• Подобається Подобається x 2
  9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Щойно повернулася з Літургії в Домініканському Соборі....Люблю я той храм...незважаючи на купу туристів, які заважають зосередитися...я встаю собі в куточку і цілком перестаю думати про проблеми...спілкуюся з Богом...так хочеться почути від Нього якусь відповідь..якусь пораду...Після відправи (як звикло) філіжанка кави карловацької в Синій Пляшці...Ех...не люблю зраджувати власним традиціям...

• Подобається Подобається x 2
  10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

:girl_cray::girl_cray::girl_cray: аааааааааааа!!!! і я так хочу! хочу до Львова! диплом треба здати в середу готовий на перегляд - у мене написана половина (менша):suicide:

• Подобається Подобається x 3
  11. консультант

консультант Дуже важлива персона

Сьогодні ніби звичний день, але висновків для себе зробив багато. Основний серед них - як можна менше говорити і тільки по суті, не вдаючись до вільнодумства. За кілька годин переконався, що досить непогано і головне корисно для здоров"я.:good:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре було в Унів приїжджати... були люди з київської церкви...

13. Natalia

Natalia Well-Known Member

Як, Нірванко, вартий перегляду? (бо я теж хочу піти).
    А ми сьогодні на тортики сходили, погуляли з друзями, поспілкувались. Така погода гарна, красота...

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перший фільм "Код Да Вінчі" був цікавішим, на мою думку. Може завдяки піару, протестів церкви і т.д., може завдяки цікавого сюжету з тими знаками, загадками, таємницями. А фільм "Ангели і демони" був ніби трохи нуднуватим, бо сюжет був очевидним. Але несподіване закінчення, яке змушує задуматись і проаналізувати фільм, а також красива архітектура Ватикану, старовинні елементи, чудові актори - варті перегляду. Якщо не бачили першої частини, то, мабуть, буде не так цікаво.
    Після фільму ми обговорювали з друзями його і ніхто так і не дійшов висновку чи варто було йти на нього в кіно. Можна сказати 50/50 :)

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

сама історія дуже цікава... набагато краще, а головне реальніша ніж Код да ВІнчі... це я суджу по книзі, фільм теж хочу глянути..:)

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

ІМХО, Ангели і демони - дурня рідкісна. Фільми зазвичай поступаються книгам, але щоб настільки...

17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Весь день була дуже замучена і невиспана,бо в малого лізуть кутні зуби і він "гастролює" денно і ношно;але ввечері мене чекав приємний сюрприз-чоловік,приїхавши з роботи,засмажив просто надзвичайно смачнючого шашлика:good:,а я собі трошки відпочила,ще й так посмакувала:)

18. Summer

Summer Well-Known Member

ну я відгук залишила в фільмах , мені більше сподоб Ангели та демони більш динамічний, суперові зйомки, мені він абсолютно не був нуднуватим :) поки чула тільки позитивні відгуки
    а його робили не зовсім по книзі )) а зробили продовженням 1-го, враховуючи всі побажання на форумах фанатів ))

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Контрольний в голову. Куди котиться кінематограф? о_О

20. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

А в мене чогось немає настрою. Якось так нудно і зле. Депресую чи шо? Вчора почула сенсаційну плітку( як на мене): троє дівчат (9 клас) побили :crazy:о_О :ireful1: дівчину, що та аж попала в реанімацію, і тільки через те, що нехотіла з ними кудись іти ... і що за суспільство стає, і як тих дітей виховувати, щоб "мали Бога в середині"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)