Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

треба було комісію з жеку викликати і вона склала б акта на відшкодування

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Якби ж то я знала...А то як побачила, то одразу почала все витирати, щоб ще гірше не стало. Але казали, що можна писати заяву в міську раду, тоді прийде комісія і оцінить. Правда, не хотілось би так розпочинати життя на новому місці і з новими сусідами. Може самі погодяться хоча б видимі частини меблів замінити

3. Alias

Коли у нас зірвало крана і ми трохи затопили сусідів, то самі пішли і запропонували їм визначити суму відшкодування.Може і у вас такі гарні сусіди як ми:blush:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні був на Південному... смерть приходить незамітно...

на Південному, як на цвинтарі... тихо і спокійно...і то субота!!!! видно скоро прийде кінець.... Прада продавці теж недалекі... ціни луплять, як з просоння... ну-ну... чи надовго їх вистарчить.

• Подобається Подобається x 1
  5. Alias

Але ж і ціни тримають, хоч людей немає.У нас теж саме.Люди купують саме необхідне..Що то далі буде?Криза...:cesored::suicide:

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А ціни вони точно "від фонаря" говорять....Дивляться на зовнішній вигляд клієнта...оцінюють і кожному різну ціну говорять...чула на власні вуха...

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

ой, сумніваюся...але спробую поговорити з ними, бо наразі не відкривають дверей, кілька разів до них ходили. А може і дійсно їх вдома нема?

Минулої суботи так само було. Та й правильно, якщо на плащик, який мені сподобався, ціна була 1700! Я тихо "офігєла" і пішла...Цікаво хто то буде купляти...

8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

була з братовою нареченою на "дєвішнікє". весілля за 3 тижні. я - людина не клубна, але танцювали ми до 4 ранку :) я - найбільше. спочатку латиноамериканська програма,а потім - дискотека від ХІТфм з ді-джеями у "Дискорадіохоллі". давно я так не того... десь серед ночі прихав до нас і братик з начальником. так я з ним (начальником) так натанцювалась, що вже і брат, і Оля, і її подруги були геть зморені, а я все як огірочок:) поспала 1,5 години - приїхала додому, маму в Одесу випровадила, вигуляла собаку , лягла поспала пару годин, прокинулась і пишу диплом. ось вам, дорогі дівчата з "просто мені сьогодні гірше всіх..." і "як позбутись ностальгії за минулим" - один із рецептів, як можна бути після розриву з коханим (окрім, звісна річ, духовних аспектів, які мають тримати вас в першу чергу).
    п.с. той же коханий півночі завалював смс-ками із запевненням, що він "просвітився", і що я знаю відповідь на питання чи є нам дорога назад. але я... змовчала.

• Подобається Подобається x 2
  9. Agaton

Agaton Well-Known Member

Йдемо з дружиною на виставку "Європа - це наша історія".

А взагалі то у Польщі нині тзв. музеальна ніч.
    Усі музєй відкрити до півночі або довще, і переважно безкоштовно :preved:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ще я зуважив, що коли людина фіґеєт від ціни, вони люблять зневажливо підмахнути, мов, "то для вас задорого"? У мене знайома працювала там на мештах... казала, що накрутка там на взуття - у три, а то чотири рази. Іноземці з Європи дивуються з тих цін. Ну а зараз у них агонія... урвати чим побільше, бо ніхто нічого не бере, а жити-то треба.

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Так і було :))) А мені захотілося спитати, чи вона би собі купила той плащик по такій ціні :)

Ага. В мене коліжанка з США казала, що купила собі такі дорогі чоботи - аж 80 $

12. Висновок: по можливості їдьте купувати одяг в Одесу або в Хмельницький (але в Одесі товари кращі, наскільки я знаю) - набагато дешевше, а вибір :good: Пару років тому мама купила в Одесі недорого таку гарну шкіряну курточку, скільки не ходили по наших базарах - нічого подібного не бачили.

13. Alias

Рибко, то було давно..Того літа ми купили курточку малій в Южному, а поїхали на 7 км, то така ж сама коштувала гривень на 50 дорожче.

14. Але у Львів чи Київ везти набагато довше і дорожче, тому і накрутка буде більша. В Одесі на міських базарах речі були трохи дорожчі, ніж на 7-му кілометрі, але все одно дешевші, ніж у Києві, бо більшість торговців везуть звідти.

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

то інакшого годі було чекати... такі вже вони є ті кохані... якщо вважають, що дівчина зробила щось не так, що спричинило розрив, то навряд чи позвонять... не дочекаєшся... гордість чи шо... а от коли самі відчувають себе винними, навіть підсвідомо - то літають за тобою на крилах і завалюють всім чим можуть...

16. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

ПОСТРИГЛАСЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!під коротке каре,подовжене спереді......і то спонтанно:прийшла перукарша стригти маму і брата,то я "під шумок" вирішила міняти імідж....ще й малечі гривку і над вушками підстригли....РАДА ЯК СЛОН:)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

НЕ ВІРЮ!!!

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

на весілЮ побачите;)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

а коли то весілє?

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Хто би міг подумати, що наша маюнка така садистка....о_О