Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ви так легко про це говорите, завжди подобалось так розходитись, без сліз, соплів і болі... нажаль деколи так не можливо.

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та ну..так не чесно:dntknw:

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Навпаки чесно...по відношенню одне до одного....

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я про нас. ЛФ-вців.Ми ж так радувались за них..і на тобі.
    Але то їхнє життя і їм видніше кому бути з ким.

• Подобається Подобається x 1
  5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а воно не так. просто я цього не говоритиму вголос. чим більше про щось говориш ти та ті, хто поруч,- тим більше ти сам у це віриш - хоча насправді легше не стояти на місці і дати проявитись Волі.

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

якщо чесно - захоплююсь... :) Маюночко,усе робила дуже достойно, і це - теж..
    ..дуже тяжко підбирати слова в такій ситуації, бо боїшся, що котресь з них зачепить..
    але боротьба ведеться доти, доки є за що боротись...
    а опісля мудре рішення, що прийняте в союзі розуму і серця - то є ще один етап нашого особистісного розвитку в стосунках...

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а мы пожар потушили! полнейший позитифф. реальную пользу людям принесли, еще пол часа и 15 квартир - тю-тю. хорошо когда от своей работы получаешь удовольствие !

8. Max_

Max_ кл. москаль

Так то да, но... я уже повторяюсь... антисоветчики они все :)

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я нині грядки полола. Насадила квітів перед хатою в рядочок а за хатою насіяла редьку і бурячки. (Як садила, то згадався кавалок про вкраїнського хлопа який кинув шапку, бо там ше бурячки посадить :))) ) А потім поїхали і купили розсаду огірочків і перців.
    Ввечір вислала дітей щоб бігали по-подвір*ї і пташок відганяли, а то вони радо моє насіннячко поїдають. :sad:

10. Iriska

Iriska Well-Known Member

Зара їду в Стрий віддавати куліжанку в ніжні руки батьків... Побавилась мадама в самостійне життя, помріяла про заміжжя і пора додомцю... Тим більше, жи хлоп не вартий... Відстріляюсь і миттю на Львів.

11. Малесенька

день, як день.... але чомусь в середині, в грудях болить..... відчуття великої вогняної кулі, яка все більша і більша... яка все більше тебе обпікає....

12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Пробіглась з малим по магазинах/почтах/аптеках,накупила цілу торбу вього....пішли годувати оленів,але вони ,нажаль були закриті,то ми згодували павичу півпачки"Вершкового крекеру" і з тим пішли з парку...зустріли куму з синочком,домовились на передвечір до них у гості...нагодувала та вклала малечу....зайшла на ЛФ,та й починаю придумувати,щоб то таке гарненьке купити завтра на базарі (ну щоб на ЛФівському весілю не було стидно:))) )

13. Малесенька

знову на роботі до "потері пульса"... робота, робота, робота... але в офісі так пусто, тихо файно...

14. Малесенька

ура!!!!! я дома:yahoo: але ото угараздило мене до бабулі заїхати:hang1: тут почалось втирання, про якогось хлопчика, тобто сина якоїсь знайомої знайомого, сама запуталась, тобто шо такий хороший, багатий хлопчик, шо треба мені за нього заміж вийти бо він багатий, і тут мене чуть не стошнило:bad: ну послухала я про його статки, тай зробила висновон шо моя кохана бабця, хоче багатого зятька. тіко вона при цьому моєї думки взагалі не врахувала. то таке... головне шоб більше сьогодні не звонила.
    і нарешті, спокійна домашня обстановка, мене ніхто не чіпає.... можна віддихнути

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я любила коли мене з кимось хотіли звести... "а може то доля":)
    аж доки не випробувала то на собі... в школі горе-подруга вирішила, що я маю зустрічатись з її старшим братом, хоч мене така перспектива не дуже приваблювала... понарозказувала йому, що я дуже хочу з ним бути, і що благала її познайомити нас... після нашої розмови він дав мені зрозуміти, що нічого не буде...
    а я напевно ще такого сорому перед хлопцем не зазнавала... то зараз сказала би обом все, що думаю, а тоді... напевно найгірше було бачитись на вулиці і ховати очі від його самовдоволено-наглої, глумливої посмішки...
    ...щось на мене остатнім часом ностальгіяі спогади нападають:)

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мене чомусь сьогодні так тягнуло піти на квартиру (скоро туди переселяємся), зайшла там на кухню...бачу меблі в воді...Я думала, що знову котел вкрали. Але ні. Невідомо як з виключеного котла вода потекла, та й по новеньких меблях...Місцями порозпухало і потріскало..Ех...так якось образливо стало..стараєшся, стараєшся, щоб ті нові меблі купити, ще навіть не користувалися ними, а вже частина понищена. Тепер прийдеться частину кухні розбирати, знімати котел, все перевіряти. Наша песня хороша - начинай сначала!
    Зайшла на ЛФ. Натрапила на пару дописів новенького чортика - Czart. Розсмішив мене трохи.

17. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Сьогодні нарешті змогла нормально ходити... Ніжки майже не болять :)

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

День такий собі....на трієчку по пяти бальній системі:sad:...На роботі не дають зарплатні....зате вимоги до роботи виросли в кілька разів...Цілий день головний біль....Прийшла додому...вирішила відпочити...полежала собі у ванні, випила апельсинового фрешу...прочитала журнал...порозгадувала кросворд...зараз пю теплий чай...на вечір настрій стає кращим..

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

День суууууууупер:вперше за 2 роки пройшлася по базарі в своє задоволення:good:потім мала трьохгодинну здибанку зі своєю найкращою подружкою(причому, в барі,куди теж не ходила хтозна скільки)....коротше день(а,вірніше,півдня)-присвячено собі;)...

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вияснилось, що не з котла, а від добрих сусідів. Добре те, що не треба розбирати меблі і котел. Але погано, що певно не змовчу і піду до тих сусідів побесідувати.

сьогодні тих місць знайшли набагато більше. Скажіть, а в когось були випадки, щоб сусіди хоча би частково компенсовували заподіяну шкоду? Така зла я на них...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)