Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Он це я на вас молоду і красиву надивилась тай собі пішла. А мені мій чоловік сказав, що я виглядаю як на вісіля зібралась. А я кажу, ну та так! Зібралась! :tongue::haha::haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 2
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це нам відомо. Я в такі моменти нераз така зла що ледве себе в руках тримаю, але тепер після того як відгавкалась кілька раз мене лишили в спокою. Не знаю чи надовго, але надіюсь. А то 25 років мальтретуванняо_О:crazy:

3. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Як болять ноги... таке враження, що цей біль буде вічний... Третій день, полегшення немає, м'язи наче вузликом зав'язу як стаю на ноги :sad:

4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Така шкода i жаль :sad:(пам'ятаю пані в зимовому конкурсі ніг брала участь) може їх того , вище голови підняти? Не жартую, звичайно я не профі ,але масаж і розвантаження це перше що до голови йде.

5. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Весь день сьогодні в офісі просиділа - ноги на столі, бо інакше неможливо... А болять тому, що в шльопках на плоскій подошві по сходах бігала, на 5 поверх і вниз... пліточку заносити допомагала... :sad: Все ж таки треба було щось хоч на низеньких підборах одягти...

6. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

Мммм...Прекрасний день.Все як я люблю:дощ, прогулянка, зустрі4 з друзями.... Мммм...люблю такі дні,а ще люблю,коли кохана людина (неусвідомлюю4и цього) робить мені приємно, хо4а тільки як друг))Прекрасний день!!

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Люблю ранки :) В цю пору працюється найкраще :)
    (..ще одна ніч з фотошопом.. фотографувати значно цікавіше, ніж обробляти то все..)

8. fuxx

fuxx Member

Плітки "розносити" тепер можна і по телефону і нікуди не бігати :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мого макса стався напад ревнощів...До 4-ї ранку вияснялияк це така дівчина сама могла бути , ні з ким не зустрічатись ?Вчепився за перші роки нашого знайомства.Як.як..та ось так! Була інша ціль і ніхто крім нього не цікавив.
    З одного боку смішно, а з іншого злість взяла:ireful1:Мабуть то на нього так діє весняний авітамінознасправді, тут має бути інше слово:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  10. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

:tongue: Плітки... Пліточки... Плитки... :))) :))) :)))

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

Щось твій Макс так мене нагадує...:))) теж раніше мала таку слабість - як вчеплюся за щось... але насправді то енергетичний вампіризм, тому пересікай таке на корню... то просто означає, що твоє біополе сильніше, ніж у нього... тому після таких розборок він почуває себе краще, а ти гірше... ну то не страшне, ви ж кохаєте і зла не маєте один на одного... мені коханий деколи сам каже, що якби зміг то віддав мені трохи енергії, коли я дуже виснажена, але не тим способом - вчеплювання в щось, бо то невиносимо:)

12. Alias

Ірусь, то він сам себе накрутив, сказується відстань і неможливість завжди бути разом.Таке буває дуже рідко., якось він сам з тим справляється щоб не показувати мені своєї ревності.та я не дуже цим переймаюся:)

13. Liliya

Liliya Well-Known Member

На травневі вихідні була у Львові...........Львів'яни, Ви щасливі люди тільки тому, що проживаєте у цьому чудовому, казковому, неповторному місті.Дякує за гостинність!

14. Alias

Ось і я так кажу:)Чудове місто, чудові люди.

15. Summer

Summer Well-Known Member

зрання на роботі, потім в пенсійний занесла звіт, вітер трохи сильний...., зайшла на каву до колежанки :) а тепер читаю улюблений ЛФ!:)

16. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

вчора ше получила порцію "любові" материнської, ледве заснула...
    на роботі радість, з/п дали, тепер не знаю в яку діру їх засунути, боюсь так багато до дому не донесу... звиняйте за мій сарказм, це вже істерика...

17. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

НАРЕШТІ закінчився робочий день, я дома, мені ніхто не капає на мозги, покишо... ловлю моменти якими потрібно насолоджуватись

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Угу..і в мене нині істерика була..не витримую того шаленого ритму...пошвидше б кінець травня....

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А в мене вечір був просто супер-мега пречудовий...бачилася з коліжанкою, яку не бачила багато часу...сьогодні в неї уродини....як побачилися...то немогли сліз стримати...сліз радості що нарешті побачилися...посеред центру так ревіли, що люди зглядалися....вона не просто особлива людина....вона ангел в людсьому тілі....

• Подобається Подобається x 3
  20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а ми подякували з коханим один одному за 4 прекрасні місяці разом і тепер ідемо далі... кожен своїм шляхом :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)