Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Дякую Миху про турботу за моє здоровя:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

за часів глибокої молоджості так тіщилася бемканню за вікном, а зара то просто ЖАХ.
    На всю катушку якась попса, голова вже обертом, закрити вікна не допомагає і них там хз скіко децибел...
    і ніхто в мене не питався чи я ніц не маю проти... Ідійоти!!! вже одинадцята а вони дальше верещать... зара ше певно салют будут лупити.... Лиш би мала не проснулася...
    ненавиджу голосні міроприємства за моїми вікнами....

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні з Малесенькою їздили в Раковець...Люди..там така краса, що словами не описати...довго ходили по воді....після перших 2 хв було дике бажання вилізти, але переконання і підтримка Улясі допомогла пройти мені кіл так з 50:)...щира молитва...і на душі така гармонія:)

4. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

в мене сьогодні день незвично почався... ніч не спала взагалі, зранку зібралась на роботу... ну дуже скоро мені це заняття надоїло і я вирішила погуляти, точніше прогуляти роботу:blush: а душа на природу рветься... поїхала я в брюховичі, взяла чебуреків і пива, поперлась в ліс... а там красотіще.... (фото виложу у інщій гілці), покімарила, якшо можна так назвати мій 5-ти хвилинний відпочинок із закритими очима... поперлась знов на роботу.... опосля зустрілись ми з мавпусиком... ех, Раківець... на душі так тихо і спокійно....

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я накінець то зварила росіл. Цілий день вару, від коли збудилась (ну майже. ще їздила до маґазину, травила ядовиту травку на подвіру, і писала твір для племінника - нині мав здати :) ) і накінець теперки зварила зупу. Але ж я господиня файная!!!:mocking:

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

В мене сьогодні трохи недобрий день - з самого ранку посварилися з чоловіком, і то через таку дурницю - через тумбочку під телевізор, яку будемо купляти певно десь через рік-два. Я спочатку хотіла бути мудріша і мовчала, але потім він мене так рознервував шо і я не стрималася.:girl_mad:
    Правда, дуже скоро прийшлося помиритися, бо багато роботи було. І зараз я сиджу на ЛФ, а він ше на квартирі світильники причіпляє :girl_cool:

7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Приїхали з дачі... Весь день якісь пригоди, найбільша - я під парасолькою рятую багаття від дощю :) потім такий пішов, що ми плюнули, пішли у будинок... але все закінчилось добре, шашлики вийшли смакота... нямм... Але як я втомилась, ще від вчора не відійшла

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

В мене не життя,а суцільний дурдом "Веселка"..коли ж та вся дурня закінчиться?...хочу у відпустку....:girl_cray::girl_cray:хочу нарешті нікуди не бігти назломи голову...

• Подобається Подобається x 2
  9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я би не у відпустку, а на пенсію пішла. Так ніхто не пускає.

10. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

моя мама пів віку щодня про пенсію мріяла, а як стукнуло 50, то вже думає як би то стати працюючим пенсіонером)))

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день...біль..пустка..безнадія..
    Скоріше б кінець....
    Скоріше..б...

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нарешті я добралася до компа.Всі вихідні якісь скажені.:)У неділю їздили на природу.Я знала, що у нас є гарні місця, але там було просто супер.День такий теплесенький, п"янкий аромат трав і квітів, десь кукує кукушка, несамовито кричать малі шпаченята...Гори, скали, річка, сонечко.....Не хотілося і додому їхати.А ще там була тюрма і гранітний кар"єр.Ми навіть побували там, де тюремне начальство собі місце для пікніків облаштували.Зробили гранітного стола (як могильна плита) і такі ж лавки...І як вони все туди доперли? там же стільки тонн!

13. terrible

terrible Well-Known Member

ми курсак не здали... в принципі, нічого страшного, це лише попередній перегляд викладача. але приемного мало... :sad: стільки часу та нервів... нічого, я вже тепер сам зайсмусь. малечі таке відповідальне довіряти не можна :mocking:
    що саме цікаве-я писав вступ та висновок-і жодного нарікання немає :blush:

на роботі Іринка, моя колишня співкабінетниця пішла... в неї через два тижні дитяко має бути... :dntknw:хто на її місце? певно ось ця дівчинка-практикантка, що ми її школили весь час? як то воно буде?

14. Малесенька

буде супер, адже інакше бути не може....

ой, попробую і я про свій день шось написати, бо емоції через край виливаються.:crazy:
    ранок:
    настрій супер, хоч і не виспалась, а під ранок думала кого би то втовкти, але то таке, на настрій це не вплинуло...
    робота:
    "чудова" інформація про мою зп, і я розумію що пора мені шукати роботу вже, бо планувала на серпень -/+ вересень. потім мені нового мерча втулили, ррррррррррр.... забалам би, хоть не можна так казати, але не можу бути спокійна коли біля мене тупенька наївна дитина років 22 і в якої рот не закривається, але то ше можна пережити. останню порцію мені мій, отой шо ви казали файненький, шеф видав... (без слов)
    дома:
    моя мрія і надія побути дома, заспокоїтись і з радістю посидіти на ЛФ, розлетілась на мілкі частинки, після звінка моєї бабулі, і втиранням мені моралей про те що жінка має бути з чоловіком, родити дітей, бла...бла..бла... шоб я собі когось нашла..... йой, як то важко писати цензурною і нормативною лексикою....
    нарешті маю спокій.... але чи надовго???? ше мама не звонила вечером:shout:

от такий скажений день....:crazy::bad:

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тре було бабці так чемно відповісти, а ви собі бабцю пошукрайте вам також не зашкодить. А я вже якось собі...

А я нині зранку повезла чоловіка на масаж, бо дуже хотів масажу. Поки він сі масував я пішла і постриглась. :)))

16. Малесенька

я раз не подумала і десь так приблизно відповіла, тоді розмова затянулась на дооовгий час... вона собі нашла.... потім була її біографія життя, потім шо я погана і не вихована.... закінчилось то тим шо я погана жінка, бо не вмію біля себе чоловіка втримати, бо напевне "давати" правильно не мію.... ох, як мене вивертає від тих розмов....

от шо значить розумна жінка, яка вміє економити час і при цьому получити задоволення:good:

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я розумію і коли бачу що така розмова назріває зразу кажу, ЙОЙ!!! БАБЦЮ!!! Мені тут терміново треба побігти книжку в бібліотеку здати, нині останній день. Бувайте!

Навіть якщо то є 10 година ночі, а потім просто не беру слухавки і роблю вигляд що дуже занята або сплю. Колись тай має дійти що не потребую я повчань і сватання. Коли захочу сама попрошу аби мені каваліра знайшли.

18. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А в мене сьогодні день божевільний. Мій начальник не давав мені навіть на хвилинку від роботи відлучитися... Тільки кудись вийду, він дзвонить... запізнилася на 5 хв. після обіду - знову дзвонить. Так мені набрид за цілий день! Тому "плюнюла" я на свою роботу, і як всі нормальні люди, пішла о 18.00. Яке щастя, прийти додому, коли ще світло на дворі.:good: Дитина аж здивувалася: "О, ще нічки нема, а мама вже вдома!". Ходить на вулиці, і вуха собі закриває, я його питаю, що таке, чи тебе вушка болять? А він мені каже: "Мама, мені вже та зозуля, шо сидить на дереві і гавкає цілий день так надоїла, що мене аж вушка болять!":)

19. Малесенька

а вона навчилась мене переборювати, зразу починає плакати, а коли баче шо на мене то не діє, то звонить мамі і тут починається атака з двох сторін. жуть....

20. Зануда

Зануда така зануда

Ото мене так приперло минулого понеділка "окультурити" свою голову. Рванула в перукарню і ... чоловік тиждень надімною знущався:ireful1:. Довів мене до того, що я в неділю впала в нерви :ireful: і ще раз пішла підстриглася. Тепер :girl_spruce_up: усьо чотко! ;)

А сьогодні практично весь день простирчали з Терезою в поліклініці:cesored:. Проходили медогляд для школи. Ледве ноги додому приволікли. А на вулиці зимно, незатишно....бррр...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)