Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

День чудовий, сонячний. Щойно прийшли додому після прогулянки з малечею. Були в парку культури. Дитині все було цікаво, аж поки сам не попробував проїхатися на "веселих гірках"... Напевне його всі почули:) Зараз плануємо трішки відпочити, і йдемо святкувати.

• Подобається Подобається x 1
  2. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогодні знову гарна погода була, тож взяли ми як завше фотоапарат і пишли з песиками прогулятись по полям, по лісам і на річку...:i-m_so_happy:
    ...а завтра...з самого завтрішнього ранку...о 4:53...я їду...ДО ЛЬВОВА на тиждень!!! :yahoo::yahoo::yahoo:
    Весняний Львів мабуть чудовий...:girl_in_love:
    А як подумаю про свіже, холодне, львівське пивко, яке невдовзі вип'ю з друзями у одній з львівських кнайп, то вже би сьогодні їхала...:drinks:

3. Полковник

Полковник миється в бані

Зачем же под дых, Уважаемая????

4. victorys

що ви маєте на увазі? :dntknw:
    що поганого у свіжому, холодному львівському пиві? :girl_crazy:

5. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ще раз напишете про "холодне львівське пиво" і бідний Полковник слиною захлебнеться.

6. Daisy

Daisy Well-Known Member

І я тоже:pardon:

7. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:sorry::sorry::sorry:

8. victorys

Аааа, то Полковник виявляється мав на увазі "не сыпь мне соль на рану":mocking: Тоді все ясно :)
    Приїзжайте Полковнику у Львів, разом поп'єм пива :drinks: ;)

9. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Як я втомилась... Купили сьогодні плитку і все таке, щоб ремонт зробити у ванні та кухні (я вже писала як мене струмом бахнуло, через те, що стіна відсиріла)... 5 поверх... це щось... ніг не чую... туди-сюди разів 20, поки все з братом попереносили... Тато з другом сантехніку заносили та будматеріали, а ми пліточку...

10. fuxx

fuxx Member

Вештався Львовом.
    Зі Старознесенської через парк Знесіння на прогулянку Личаківським кладовищем.

11. Iriska

Iriska Well-Known Member

Поскубалась в городі, знову маю нові кропив*яні опіки, від якої потім буду довго відходити... алергія блін... Зате що би там не було планую відпочинок... В такому ритмі (збирання речей і перебирання їх, а ще переписування списку необхідних речей) залишилось провести 1 місяць і 9 днів...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ех...... знаю-знаю....

13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мене вчора пригостили трускавками...знаю, що корисного ніц нема...підсипані невідомо чим...але так хотілося...так хотілося....Сьогодні на руках така висипка, що прийшлось одягати курточку коли виходила в місто...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, Мавпусику, а я наївсі маринованих вогерків... другий день балдю..... тривога не проходить...

15. Mavpysuk

Ліпше я би вже огірків наїлась ніж тої трускавки:sad:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

гм... йой не кажіт....

17. Mavpysuk

Все тіло свербить....висипка на лиці починає завлятися....ну і вигляд в мене....:sad:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

та я собі уявляю.............. вам тре таблєтки цетиризин. має допомогти.

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

То жах!!!о_О
    Добре що в нас такого німа. Трускавки їмо цілий рік і не журимось ніякою висипкою. ;)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а краще Тавегіл, Супрастин.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)