Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Холодно, дощ, проспала...Якби не Макса смс , то певно спала б до обіду.На ходу продираючи очі. рвонула в інститут, відсиділа залишки пар, прийшла додому- не працює інтернет.Вірніше , він працює тільки ні один браузер не відкривається.Посварилась з провайдером..Якийсь день ненормальний.Подзвонив Маська, трохи потеревенили, посміялись...Настрій покращився, стало тепло і затишно.....з великою чашкою кави...і під ковдрою.В квартирі холоднеча..брррр

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І в нас холоднеча.. Сиджу в двох шкарпетках.. Якби щось можна було ще натягнути поверх шерстяних шкарпеток, то би ще натягнула.. 2 светри.. Руки мерзнуть клацати по клаві..
    Ще й львівська кава закінчилась..
    Якийсь сумний день..

3. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

майже звичайний день, тільки в 100 разів більше нервів забрав...завтра перший тест ЗНО...троха переживаю,але ввечері піду розвіятись- День міста))
    P.S. побажайте успіху)

4. Alias

Бажаємо успіху і не нервуйся.Все буде ОК:)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

спокійний будь!!!!!!!!!

6. крадійка надій

дякую,але я дівчинка:girl_wink:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

тоді ще раз:

спокійна будь!

8. крадійка надій

дякую))постараюсь)

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

все гарадз: маля активно махає руками і ногами, нічого, наразі, ніякого втручання не потребує.
    за вікнами дощ, але це ненадовго. бо весна. правда?

• Подобається Подобається x 1
  10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:preved::good::)

11. Alias

Ірено, ну Я ж Вам казала, що все буде добре.А Ви переживали.:)

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Забираю сьогодні Яну з школи, і по ходу, ще сусідка попросила її синочка забрати. А на дворі дощ. Яна йде і ниє,що зимно. На що Максим, як джентельмен: " Ото, якби знав де живе той, що по телевізору передає прогноз погоди, то вже би накостиляв. Що не може нормальну погоду передати? Через нього он люди мерзнуть і на вєліку не погасаєш..."
    От і що ви скажете? :girl_haha:

• Подобається Подобається x 5
  13. Ірена

Ірена Well-Known Member

я рада:)
    просто важливе було обстеження.

14. terrible

terrible Well-Known Member

майже звичний день :) тільлки прийшли з Дня народження мами :) трішки чомусь сумно. як летить час :dntknw:

вчора малеча таки здала залік... прогулювались, знайшли новий магазинчик (і чому не пройшли мимо???) а там негритос продає різні камені... коханій сподобалось намисто з каменю "кошаче око", а негриня те ще наговорило, що то якраз для її знаку Зодіаку-талісман:))) ... але мені стало зле, коли ціну почув - 200... не втримався, здався на вблагання - треба було бачити ті очі і той вирза обдичча! :))) на картці була заначка... тож придбали - у вигшляді премії за зданий залік :crazy:
    PS гарно, що я хоч кинув курити... тож... якось... ;)
    пива пити не буду :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

приперлась з роботи.... останні півтори годни були схожі на дурдом... ледве ноги приволочила до дому, та ше сестра має прийти на весілля просити (ше мені того нині бракувало)... дурдом... а так хочеться спокою, гармонії, крісло-качалку, камін і бокал хорошого вина... ех, мрії:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  16. victorys

victorys позитивчик :)

Ага...і ще щоб хтось набрав ванну з пінкою, помив плечі і зробив масажик...:girl_in_dreams:

17. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ну, можливо... але на даний момент краще я побуду в "гордом одиночестве", мені на роботі людей хватає

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

я вже не витримую того шаленого ритму,в якому живу останнім часом....сірі будні,робота,якої з кожним днем все більше і більше і не видно їй ні кінця ні краю(і який ідіот придумав поскидати все на травень місяць...) одним словом,ніякої радості...ні краплиночки..хоча ні - маленький сонячний промінчик Оля_д мене нині шалено потішив своє компанією:)......
    Якось так сіро,важко....

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я сьогодні чудово провела день! Чоловік вирвався трохи з роботи - витягла його на закупи, потім провела час у чудовій компаніїї - два моїх старих знайомих і яскраве веселе сонечко - Іспаночка. Шкода, що день має так мало годин...
    Додому доїхала майже добре - заважав тільки дядько, який вмостився біля мене в маршрутці і я цілу годину мусила дихати його страшним перегаром :bad:
    Встигла 2-й тайм футболу подивитися. Настрій зіпсувався...

П.С. Миху, а ви сьогодні про футбол не забули?;) А то з вчорашніми "переслідуваннями" забули про все...

20. Summer

Summer Well-Known Member

так гарно написано, що я аж засумувала і водночас захотіла трускавецького курорту..... там дійсно відпочиваєш, а юзя - то наше всьо ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)