Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

важкий був день... і сміялась, і плакала, і раділа, і жаліла...
    час провела з людиною, що була мені дуже близька і стала чужою... відчула, що мені важче без її допомоги і підтримки... пожаліла.. а потім як побачила який тягар несуть інші... той, що раніше я.. а збоку це ще й так гидко - коли одна людина вішає на іншу всякі дурниці.. нагадався мультфільм про Чебурашку і Гену, коли крокодилу довелося нести всі валізи.. ще й Чебурашка на нього виліз... отримала від того полегшення.. зраділа...
    веселилась у компанії одної приємної особи і плакала... реально розплакалась, коли мене не хотіли пропустити в черзі, щоб встигла поїхати провідати друга, що хворий... нікого не хвилює... зачіпило... а потім мені ті ж особи витикають, що оте несправедливо і друге... що одним добре, а іншим - очевидно їм, дуже погано і які вони страждущі...

а ще усвідомила, наскільки визначний вплив на людину має ставлення до батьків... ото вже не раз переконуюсь в подруг і знайомих - котра нарікає на маму, тота потім буде повторювати її помилки... одна завжди жалілась і нервувалась на маму, що та така сварлива, язиката, нестримана, неінтелігентна і тп.. пройшло пару років і вона сама такою стала... не знаю, чи не усвідомлює чи не бачить себе зі сторони, але натуральна "базарна баба"
    Шануй батька й матір!
    Скоро День МАтері!:)

• Подобається Подобається x 2
  2. victorys

victorys позитивчик :)

От звичний день який я цілий провела у дома(бо дощ паде), а пів того дня просиділа на ЛФ, аж змучилась трохи :) От, думаю, піду зараз подивлюсь передачу як в Гамериці люди над тваринами ся знущают, а добрі поліцаї їх рятуют(тих тварин), але де там! МІЙ футбол включив :girl_devil: і тепер 1,5 години немаю де ся подіти...Залишається інтернет, ЛФ або спати йти...:boredom:

• Подобається Подобається x 1
  3. Forest

Forest Moderator

Збираюся до сусідки на пиво з нагоди відїзду її чоловіка в інше місто.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от, Форесте, ви сказали і пішли собі до сусідки, а ми будемо ту сидіти і ламати голову шо було далі, та?

5. victorys

victorys позитивчик :)

А чоловік вже поїхав, що випала нагода з сусідкою пива попити, та ще й о котрій годині!?:mocking: ;)

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Миху, Ви меньше з тим.Бо ще тиск підніметься.Вчора "дєвочка" з аптеки , а сьогодні Форестова сусідка ....випийте чаю, та й у люлю:))

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

а далі буде....у відповідній гілочці;):)))

8. Alias

Там, де Форест жаліється, що вже третій день ніде ні з ким...:))

9. IRUSKA*8

угу...то він так певно сили беріг:)))

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мій чоловік навіть не образився за те, що пила каву з його другом з 2ї по 4ту ночі в нас вдома, поки він був на дискотеці :)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ви мене шо? пєрєлєдуєте, дамочкі.........

12. IRUSKA*8

:haha::haha::haha:....ага,боїмось,щоб Ви знову на декілька місяців не "щезли" з форуму ;)

13. Alias

Миху тепер не можна йти з ЛФ , він же голова профспілки:))

14. IRUSKA*8

о,а я й забула....Все,Миху,припиняю переслідування;)

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та шо шо - хвилюються за Вас! ;)

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

ага, тепер зрозуміло, чому Мих сьогодні такий важливий і цікавий футбол пропустив:girl_haha:

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а шо нині був футбол?:tongue:

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

і нині був, і вчора був, і ше завтра буде! :girl_blum:

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Незнала куди саме писати...чи в "мені гірше всіх" чи "краще всіх"....???то вирішила то все описати тут...незважаючи на численні проблеми у мене вдома, всетаки зуміла на день вирватися в Трускавець...день-це ніби так мало...а для мене того булодостатньо щоб набратися сил і оптимізму....
    Трускавець я любила завжди..то друге після Львова місто, яке важливе у мому житті...Ранкова доза "нафтусі" була першим пунктом ....потім швиденько оббігала всіх друзів (їх в мене там дууууже багато)....пізніше знову у бювет....потім прогулянка до "юзі" надзвичайним парком....процедури в соляній шахті....пізніше 4 год відпочинку в СПА салоні "Мед пасласу"..сауна інфрачервона.....фінська лазня..джакузі...басейни...фітобар...масаж...і на вечір чудова вечеря з хорошими людьми в "Гражді"....
    7.00..валізка....автобус...рідний Львів...і знову повсякденні будні...

• Подобається Подобається x 3
  20. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

сьогодні проходячи мимо ринку Добробут замітила жінку, яка просила гроші дитині на операцію.... вона стояла і ридала, скрізь сльози просила допомоги.... мене це якось так заділо, що самій сльози на очі виступили.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)