Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я придумала собі тактичний прийом - планую більше, ніж встигну і переконую, що мушу зробити сьогодні... тому як уявлю скільки ще роботи - в два рази швидше встаю з-за компа... і хоч ітак не встигаю все, але багато зроблю... то ше треба вміти займатись самонавіюванням:)))

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В серпні аж :sad:
    Але є аська - пиши, питай, допоможу чим зможу! ;)
    --
    А я сьогодні на озеро їздила!! :radist: Точніше на затоку, але менше з тим. Погода приємно вразила - жодної хмаринки на небі, досить тепло, хоча з вітерцем, але позасмагала трохи :) Правда.. довелось засмагати в білизні, бо не думала, що буде аж так тепло, щоб брати купальник, але там пів пляжу було таких :))) Ніхто не сподівався такої погоди!
    День файнющого відпочинку і позитивна енергія переповнює! :dance:

3. У нас сухо, тільки вітер сильний. А фоточки вийшли гарні, тільки шкода, що фотік невчасно розрядився.

4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Тернопіль... Умань... Хмельницький... Кам"янець-Подільський... Скала-Подільська... Теребовля... :girl_claping:Фууух і знов рідний Тернопіль :girl_in_love:
    П.С. З погодою повезло... :girl_tender:

• Подобається Подобається x 4
  5. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Чудовий ранок! Навіть не зважаючи на те, що дитина підняла мене на ноги о 6-й ранку. Запашна кава і ЛФ, що може бути кращим?

• Подобається Подобається x 1
  6. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

мене сьогодні розбудили ранесенько, незважаючи на те що це мій один день в тижні коли я можу виспатись.... рррр.. яка я зла:ireful1:

7. terrible

terrible Well-Known Member

чудовий вечір вчора:)
    сьогодні повернулись додому... зараз до нас гості прийдуть:mocking: кілька годин тому самі були гостями, тепер навпаки-приймаємо гостей :):pardon:

PS не можу не пожділитись :))) вчора вперше за дворічну майже перерву знов осідлав коня... очученія непередаваемие:dancer::dance2::good:
    годину майже не вилазив з сідла...сьогодні зате... там, де має боліти, там і болить ))))

8. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

прекрасний день, незважаючи на те, шо в мене скоро тестування)))
    чудовий вчорашній вечір перед ТВ,ранок(виспалась) і день(нарешті пройшлась по магазинах і недаремно)...

9. Маланка

Маланка Well-Known Member

мабуть не туди пишу, але це всетаки звичний день. Ото висипалась після Космача. Погодка там звичайно трішки похмура, але це нікому окрім тих хто виставляється на ярмарку, не мішає. Всі усміхнені, трішки випивші (холодно, грітись тре) і танцюють під гуцульську музику що лина з могучого програвача. Краса я вам скажу там........слів не підібрати, та й люди гостинні. І говірка в них така цікава. Якби був мішок грошей, мабуть скупилась би, але .....хотілось більше ніж моглось. Тому і вирішили очі відвести від краму і пішли у гори де вже крапало. Здивувало те, що там нема парканів, і не знаєш чи то приватна власність, чи ні. Тому гуляли всюди.
    От згадую і думаю що на наступний рік знов поїду, а мо раніше.....))))

10. Summer

Summer Well-Known Member

просто відпочиваю цілий день, а зараз читаю форум і нюхаю бузок, стоїть на столі у вазочці :)

11. victorys

victorys позитивчик :)

Після трьох чудових вихідних днів врешті добралась до форуму...Повернулись ми вчора ввечері, але я була на стільки змучена сонцем, що прийняла літній душ, попила чаю з льодом, насмарувала з ніг до голови свій "загар" кремом :))) подивилась ТБ і пішла спати...
    З погодою нам дуже повезло, бо цілий час було сонечко, так що перший раз у цьому році купалась в озері :i-m_so_happy:(нажаль вода ще була холодна, але я полюбляю такий екстрім :girl_crazy:)
    Короче обїлися ми шашликами, наплавались, напились пива, натанцювались, назагарялись і взагалі навідпочивались так, що слів немає :preved::wacko::dancer::dance2:
    А сьогодні знову звичний день...і таке враження що ті три дні пролетіли зі скорістю трьох годин...Але так то є, що всьо шо добре скоро ся кінчає :pardon:

12. Iriska

Iriska Well-Known Member

А-а-а-а... город - дача, дача - город... Земля конектінг піпл...:crazy::yahoo::crazy:

13. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Просто відпочинок цілий день... давненько такого не було. Аж страшно подумати, що завтра знову на роботу. :cry: Синочок каже, щоб я не ходила, бо він вже не хоче ні фруктів, ні нових штанішок, а тільки щоб мама була вдома постійно.:)

14. terrible

terrible Well-Known Member

:dntknw::scratch_one-s_head: і от навіщо я зчеплююсь з ким небудь в салуні? все одно те все-даремно, нічого нікому не доведеш :sad:
    а в іншому звичний день... в нас біля дому бар... такий... сиджу дивлюсь в вікно як люди дуддлять там пиво... і мізкую, якби-то його самому прорватись за "старопраменом"? :blush::)))
    зараз піду спокушати пивом кохану... :dntknw: може вдастся :)

15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я щойно повернулась з пологового;)......провідувала тітоньку та бачила новонароджену малечу:good:.....емоції б"ють через край:preved:,хоч тільки рік тому мій синочок був такий самий,але вже відвиклося.....подорозі вступали в усі дитячі магазини,накупили таких файнючих речей......і справді-найдорощий скарб,то-діти:)

16. Iriska

Iriska Well-Known Member

Все... все посадила, енергію в землю (негативну), а позитивну запозичили в неї собі... Тепер тільки слідкувати за всім отим добром... а потім "Смачного!!!". Тепер мона відсвяткувати "Махітос" і все буде тіп-топ!

17. fuxx

fuxx Member

Стрийський парк - парк Хмельницького - Центр - не пропустили жодного атракціону і дитячого майданчику. Я вже заледве попадаю в кнопки а в малої друге дихання - "ходи будеш бульки ловити" :8:

18. Зануда

Зануда така зануда

Класні вихідні з класними людьми.:good: В суботу виїхали близько 7ї ранку на Мукачево. Погода не віщувала нічого доброго, але відступати було пізно та й не хотілось. Поки добрались до Закарпаття виглянуло сонечко, розігнало хмари і прогулянка Паланком вдалася на славу - я підготувалась, начиталась, взяла із собою шпаргалку і підглядаючи проводила екскурсію - думаю, що це було більше смішно, ніж пізнавально:crazy:. Потім Ужгород - люблю це миле містечко, його вулички, будиночки і затишні кнайпи:give_rose:. Екскурсія була ще кумеднішою ніж в Мукачево, бо я свою шапргалку в машині забула - безголова:pardon:. Розповідала, що згадала, решту придумувала:mocking:.
    Незабутнє враження на нас справила гора Гимба у с. Пилипець - там ще й досі місцями лежить сніг. Діти отримали море вражень від підйому на кріселковому витязі на вершину гори, від снігу в травні і катуляння вниз по сухій траві. Що діти! Я сама вся у враженнях!!! Така краса довкола, такі краєвиди, що аж дух захоплювало.:preved:
    Гарні були вихідні. Не минулося без казусів (типу пробитого невідомо коли колеса і пошуках вулканізації на "докатці"), але загалом було просто супер!:good:

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

День був як і всі решта. Я пакувала в себе все що бачила на кухні, на дворі паде дощ сиро і противно, бабці зробили шонтування, правда дохтір казав що в її віці то вже великий ризик, родзіцєлі поїхали в город і лишили мене саму на господарстві. Нагаркала на благовірного бо вже не вистарчило нервів від його дурнуватих дзвінків. Так і пригадався кавалок про бабу Параню і її мужа Івана, як вони залізали в тролейбус з клунками.
    - Іване! Ти білєти взєв????
    - ВЗЄВ!!!
    - А жи би ти сі в*ров!!! Я таже взєла!

20. Ірена

Ірена Well-Known Member

завтра їду на скрінінг до Рівного... щось піджилки трясуться...
    як я хочу, щоб нарешті все було добре...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)