Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

сьогодні день якийсь не такий:dntknw:
    на роботі підставили, з близькою мені людиною прсварилась, але є приємний момент, побачилась з мавпусиком, так файно було... хороша вона людина, чесне слово:good::give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  2. victorys

victorys позитивчик :)

А я збираю речі, бо зараз їдем на озеро в Augustów на 3 дні :preved::yahoo::dance2:
    Відпочинок, гриль, шашлички... :nyam2::drinks:
    Така рада, що аж мусіла написати :blush:
    Всім гарних вихідних!!! :girl_bye2:

• Подобається Подобається x 2
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні вперше за 23 роки небажання бути у львові...я давно вже мала бути в трускавці і пити водичку...але сталася подія,яка просто прикувала мене до львова,і я нічого не можу зробити:sad:

• Подобається Подобається x 2
  4. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Звичайний день. Добре, що хоч є можливість хоч трішки відпочити, а то вже сил на роботу не вистарчає.

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та хто б сумнівався?:)

6. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

ммм....день звичайний,але навіює спогади про школу і усвідомленн, шо вже кінець...І з цього всього тіко плакати хочеться....:girl_sad:

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

День як день:погодувала оленів;),посіяла чорнобривці,покупала кицюньку,вклала синочка спати і нарешті добралась до улюбленого Лф:good:

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мір! Труд! Май! По-всіх каналах крутять совітські фільми про робочий клас.
    А в мене звичайна дощова п*ятниця. Вчора було засідання батьків дітей які будуть приймати перше урочисте причастя і їдна важна маман ніяк не могла поділити лавки в церкві. Бо їй конче треба сидіти з переду і розсадити всіх цьоток і вуйків.
    Нині маю намір поспрятувати в хаті, зварити жарцє для домашніх і трохи відпочити.
    Шкода що досц пАде.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так гарно все пахне! Цілими днями вікна відкриті і насолоджуюсь запахами весни! :) Ходила на прогулянку з чоловіком через парк. Спитала чи мені "страж мєйська" не дасть по вухах, якщо вламаю собі маленьку гілочку бузку. Відповів, що ні, але якщо маленька гілочка. Виявилось, що ми маємо різні розуміння слова "маленька" :))) Я вламала цілу гілку, а він думав, що я говорю про одне суцвіття :shy:. Зате тепер мені під носом пахне чудовий букетик бузку! :girl_in_dreams:

10. terrible

terrible Well-Known Member

завтра їдемо до Київа. на два дні :) класно.

але зрештою, мені далі треба було б писати в "мені сьогодні гірше від усіх" тому що я сьогодні дотримавя обіцянки і кинув палити... і цей мій новий стан дістає мене далі-більше :cry:

11. Ірена

Ірена Well-Known Member

Нірванко, нині про тебе думала.
    думала, коли ти будеш у Львові, щоб на майстер- клас потрапити:blush:
    (більше мене ніхто не витримає)

а день, як день... почався сльозами, ними і закінчився:cry:, ще й почула про те.ю що я егоїстка

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

триматись і ще раз триматись))) це ж не обіцянка почати курити... треба приймати те, що краще, навіть якщо воно не дуже подобається :)

13. terrible

terrible Well-Known Member

так...тримаюсь :mocking:
    :cry:

14. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Це якась тенденція напевне, бо мені вчора пообіцяла близька людина, що також кидає курити. Але зразу мене попередили, що декілька днів будуть дуже нервовими.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тенденція...
    Бо наша укохана влада вчерговий раз ціни на сигарети підняла...теж тенденція...

16. Молодці! Ще б на горілку разів у 10 підняли. ;) Було б діло!

А я сьогодні їду на дачу. Привезу фоточки. :)

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А дощ?
    У нас з самого раночку злива і гроза

18. Малесенька

я вчора на корпоративі була, так файно віддихнула, шашлики, вогнище, приємна компанія, озеро..... ех, "кто сказал что в жизни счастья не бывает"

тільки пройшло трішки часу і я зрозуміла, що мені дуже сильно не хватає однієї людини, але ніц змінити я не можу...
    сьогодні таке сонечко, а я дома цілісінький день прибираю, так не чесно.

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

і я цілісінький день... і після великого кусня роботи радую себе форумом - найкращий стимул для подальшого:)

20. Малесенька

а я ото все ніяк не можу вилізти звідци шоб продовжити "роботать":haha::haha::haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)