Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я нині був на форумівці.... не скажу з ким.... хе-хе.:)

2. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

так не чесно:nea:
    не можна нас так інтригувати

3. Полковник

Полковник миється в бані

Конспиратор, едрись.
    А то мы не знаем кто во Львове может поделиться продукцией по ГОСТ 61-75, USP 27-NF22.:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А може той "хтось" сам розкаже, що був з Вами на форумівці?:mocking:

Поковнику. ану ...натякніть хоч. про що мова?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не проти, як схоче....

6. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Іменем Левандівки уже названий міст :mocking::mocking:
    Але направду, спробувати взяти квитки варто, чим ближче до дати, знаміють бронь. Так що, можливо, вам пощастить.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

Миху, ви ж самі раніше писали з ким плануєте зустрітись:tongue:
    це по-перше, а по-друге...ех... чому ви зі мною не хтіли зустрітись...:blush: я потім була би сама дєльна на форумі:)))

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Затіяла вдома порядки. Тому тепер всюди бардак і бруд. А непрохані гості самі винні, що не попередили про візит - тепер хай знають, дивлячись на свої брудні шкарпетки! А шо? Нема чого приператися серед білого дня без попередження! [​IMG]

9. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

День 3 на практиці. Ліфт не працює взагалі... на 10 поверх пішки...:crazy::crazy::crazy: І ніякого халахупа нетреба!:)))
    А ше після того як в маршруточці проїдуся і надихаюся "свіжого" запаху деяких осіб, то взагалі нічого не хочеться.:suicide:.

10. Alias

А у мене тільки що відбулася міні-форумівка по тлф з нашими чарівними Наталочками і Ірою-Багірою.від несподіванки я так розпереживалась, що й слова плутала ..та й взагалі....зморозилась:)).Зате так було приємно, що дівчатка зателефонували..Ех....побачитися б..
    А ще я сьогодні одержала повідомлення на посилку.Горнятка прийшли, завтра заберу.ось так..:)

• Подобається Подобається x 2
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

А я яка була схвильована...:blush: а ще дівки робили такво:mocking::mocking:, то я була ще більше:blush::blush:
    надзвичайно приємний голос, позитивний і привітний:give_rose:
    ех, як то файно, що є форумляни...

• Подобається Подобається x 3
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

В темі "З Днем народження" люди таких смаколиків повиставляли, шо очима би то всьо з"їла. Зараз певно йду до холодильника шукати собі шось перекусити, бо не витримаю.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хехе, я теж після тої теми завше лізу під стіл за смаколиками (в мене там склад :))) ).
    ..
    Зробила порядки: предмети, які були хаотично покидані в коробки і кульки, посортувала і порозкладала по місцях та коробках, які попідписувала що де.. Стало багато вільного місця після моєї оптимізації (це ж треба було умудритись в коробку від крісла запхати ще 14 коробок і предметів! :))) ). Апатію до компютера, яка в мене була останні кілька днів, як рукою зняло! :)

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Хм....цікаво.....кому ж то так пощастило?

15. Alias

Ага..дійсно...:mocking:

16. nastinka

nastinka відсутня

а мені подарували клавіатуру Логітех Wave))
    гіп гіп ура)
    я про неї так мріяла)))
    вона така ммм...ррр..)))
    тепер зможу дома тихенько дркувати)але на ноуті саме найтихше всерівно)))
    и)

17. Fon

Fon whom how

позавчора на кінцевій зупинці коли приїхав автобус і набігло люду, з нього почала повільно вилазити бабчя.. робила це неквапливо і поважно.. спустившись на асфальт стала танком в дверях і сперлась на відкриті двері та й задивилась в небо.. люд збентежено топтався на місці, яне витримав, спитав - можна пройти.. у відповідь нервовий крик - ну чого!! я ше не вийшла!!
    постояла ще декілька секунд і тихо лаючись пішла геть..
    сьогодні та ж ситуація, підїжджає автобусі до нього йде купа людей, але побачивши що по сходинках почала спускатись та сама бабчя, половина людей дьорнула в сторону, інші ще не знали який сюрприз на них чекає.. жалко не додивився, сів на іншу маршрутку, невспівав на роботу..

18. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогодні в лісі була, там такі чудові фіалочки бачила, ну просто :girl_in_love: Подивилась, помилувалась тай пішла...за лопаткою пішла...:)))
    Накопала трішки (не багато, чесно :yes:) і тепер тоті фіалочки в мене на городі під туєю ростуть :cools:
    Надіюсь, що приймуться і можна буде кожного року ними милуватись...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Познаходила тільки що в однокласниках стільки наших форумлян, зібралася до всіх в гості, а ті однокласники взяли і заключили :girl_cray: Буду пізніше знову всіх відшуковувати

20. Alias

Одержала горнятка.така кава з них смачнюща.А ще газети перечитую. Львівські новини:haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)