Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ціни на будинки у вас які?:)

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Скіжімо так-елітні:)))

• Подобається Подобається x 3
  3. Alias

Значить, не судьба:haha:)

• Подобається Подобається x 1
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

та чому,ось відгуляєте весілля,і на "надаровані єврики:)))" можна й будиночок буде придбати,будем сусідами;)

• Подобається Подобається x 3
  5. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ну, певно чого кому бракує
    за мене зазвичай заступається і лізе в бійку мій добрий знайомий, а мій мужо всьо дипломатичним шляхом, ляля-тапаля:))
    ех, піду на ДП в Забилам би:) - чоловік ше нікому пичку не наквасив за мене:))

• Подобається Подобається x 6
  6. Max_

Max_ кл. москаль

Львовяне ! Кто имеет опыт поездок из Киева во Львов 1 мая ? В смысле наличия мест в поездах /самолетах / пароходах ))

7. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Ой, сьогодні перший день була на практиці в податковій... Прийшла напів жива додому.
    Складали по алфавіту всякі звіти і не звіти, по папках, по прізвищах (скоро буду постійною відвідувачкою теми незвичайні імена і прізвища...:))) ). Оскільки там ліфт трошки працює, а трошки ні, то треба було пертись аж на... 10 поверх...
    Але загалом так нічо, прікольно, правда дуууууууууууууже замучена.:crazy:

• Подобається Подобається x 8
  8. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

я сьогодні зранку з києва приперлась, змучена але довольна. думала фотки викину, але десь кабель заділа, а сил нема шукати... але дійсно приємно вражена одним знайомством... ех, ностальгія... перший раз в житті я не хотіла їхати з києва, навіть коли там жила, а при виїзді на львів така містика творилась, шо страшно розказати.

• Подобається Подобається x 7
  9. victorys

victorys позитивчик :)

а ви не бійтесь, розказуйте ;) :tongue:

10. victorys

Встала раненько, бо зараз на квітковий ринок їдем якісь нові рослинки купувати :)
    А за вікном знову чисте небо та сонечко...починаю сумувати за дощиком, хочаб таким малесеньким, бо сухо всюди, тюльпанчики сохнуть :sad:

• Подобається Подобається x 5
  11. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я була сьогодні на святі в садочку. Смішні такі ті дітлахи. І мій горобчик навіть розказував той віршик, що йому не подобався. Але рознервувалася сьогодні на деяких мам - коли не їхні діти розказують вірші, то вони бубонять між собою, і то так бубонять, що наша завідуюча їм пару раз зауваження робила, бо дітей не чути було.

12. Iriska

Iriska Well-Known Member

Фух... потягнуло мене до землі... перекопала, наразі половину місця де збираюсь зробити квітник... Посадила лілії, іриси і на літо винесла азалії... підсніжники на наступну весну... фух... ще два метра в довжину бур*янів... потім знову гуртовня... цибульки... садити... А потім милуватись цвітом тої краси...

• Подобається Подобається x 4
  13. victorys

а то безперечно саме приємне у цілому процесі :)

• Подобається Подобається x 4
  14. Summer

Summer Well-Known Member

а я нині вся в роботі, спочатку - в держреєстрацію, де вияснилось, що мій квед вже не існує, ..:sad:, завтра йду за довідкою в стат.управління. Але було і позитивне :) з задоволенням пройшлась по магазинам :)

15. Малесенька

останній раз в києві на машині була роки 4 назад, дороги трішки забула, але коли каталась по києву то не блудила, а коли вже виїзжала до дому, то круги намотувала один за одним, ніби мене шось не випускало з києва. от я вде дня сижу і думаю чи то мені треба було там лишитись, чи це був якийсь знак?

16. victorys

може просто блуд ся вчіпив? :))) ;)

17. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Пароходом не допливете :)))
    А з квитками, думаю, вже торба :)
    Хіба автостопом. Будете мати звичний незвичний день :))

18. Alias

На рахунок квитків думаю, що такої великої проблеми немає.Макс позавчора брав квитки до мене, черга була чоловік 10 і не всі напрямки квитки були.
    Ой, вибачаюсь, не догледіла.То ж треба з Києва до Львова, а не навпаки.

19. Max_

Max_ кл. москаль

Прошу форумлян, у которых есть хоть маленько свободного времени, срочно прокопать канал от Днепра до Львова и организовать теплоходное сообщение ))
    Каналу можно присвоить имя кого нить из модераторов. Напр., им. Левандовки ))

• Подобається Подобається x 1
  20. Малесенька

не, не думаю.... бо з голови не вилазить купа інформації.

я оце типу на роботі, а сама дома сижу, може то рибки стушити???
    як то кажуть, солдат спит, служба идет:blush:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)