Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чупага

Чупага Well-Known Member

:)

Може Iriska, вона почала про хула хуп говорити і про форми.:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як звично в лісі... Тиша...самотність... І фільософствую собі... Колись,в лікарні я попросив,щоб моє ліжко поставили до вікна...там,вдалині було видно краєчок лісу... Як я тоді мріяв,ще хоч разок туди потрапити... Щоб трохи дихнути...щоб щез біль... Мрії збуваються...от таким дивним чином... Тільки біль нікуди не дівся...просто трансформувався...

• Подобається Подобається x 18
  3. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну так... вчасно кинута мисля в простір, таки знаходить однодумців... Ги-ги... зате скільки людей задумалось над спортом, формами і оздоровленням?! То ж не спирт з мигдалем на сніданок пропагувати...
    І не змій... а зміючка :girl_curtsey: Шкода смайла з ХХ нема... :crazy:

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Так головне що ця мрія збулася...А за нею ще одна і ще....все одразу не буває...
    Головне вір - і все буде добре....

• Подобається Подобається x 10
  5. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

так не хочеться скиглити... таке гарне сонечко...
    а у мене в кишені зохавана вона - звичність, а у мене в чах вони - сльози... а так хочеться бодай крихти простого щастя і спокою...
    сьогодні зранку була переконана що більше зможу... не витримаю.. зірвуся і зникну. Чому воно так у мене в житті? Хто мене теснує на якусь там пригодність? Кому потрібно знущатися? Для чого?

мама зранку видала геніальну фразу "Без тебе, Адріана, цей світ буде кращим"... захотілося покращити світ і просто зникнути. Для чого було мене народжвати питається??? для чого? бо всі народжують...
    я так звикла до тогошо мені роблять боляче що сприймаю це за звичність....
    а жити тепер мушу... Яся є... вот і волочитиму своє дурнувате нікому не потрібне життя.... як чемойданчик шо без ручки...

я думаючи прийшла до висновку, шо перед тим як народжувати дітей слід рік-два побавити собачку і коли та виживе народити дитину... в моїх батьків і таргани би повмирали певно не те що собачка... А я не живу... це так дурнувата гра на виживання....

• Подобається Подобається x 8
  6. Игорь

Игорь Well-Known Member

Ромко, желаю тебе выздороветь.

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Адріано....ти чого...який то ше такий чемойданчик без ручки....ти повинна бути сильною....навіть тоді коли дуже погано...навіть тоді коли здається що цілий світ проти тебе....в Тебе є мета жити і радіти життю і ти прекрасно знаєш що це Яся....думаєш їй хочеться бачити мамині сльози? думаю що ні....Все буде добре, посміхнися життю і воно посміхнеться тобі....

• Подобається Подобається x 8
  8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Катастрофічно не вистачає часу нінащо,а особливо на улюблений ЛФ:весняно-польові роботи+підрісший синочок(котрий поміняв день на ніч і тепер бавимось вночі,а він відсипається вдень)+гарнюща погода,котра зовсім не сприяє проведенню часу біля комп"ютера....скучаю за вами усіма:blush:

• Подобається Подобається x 12
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сьогодні з Наталкою ходили світанок зустрічати, якби не її посиденьки в інтернеті а я не рано пішла спати, бо милий поїхав до кума на ДН в Милятин, то навряд чи я так рано прокинулась би.Але воно того варте.Ніколи не набридає дивитись на небо і на сонечко, що піднімається.Побігали, пофоткали і задоволені пішли додому...

• Подобається Подобається x 11
  10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

... апатія ... навіть кави не хочеться ...:girl_in_dreams:

11. Alias

До завтра все пройде, Сань...

• Подобається Подобається x 1
  12. Coffe13

А куди воно дінеться... зараз зроблю отак :))) " и снова в бой, покой нам только снится..." (с)
    П.С. Йду малій заповню щоденник до школи...

• Подобається Подобається x 9
  13. Max_

Max_ кл. москаль

Впервые за всю весну правильная погода - тепло и солнечно. А во Львове так было уже 2 недели назад, опять все лучшее львовянам досталось ))

• Подобається Подобається x 5
  14. Max_

Max_ кл. москаль

Да бывает, тоже иногда накрывает.
    Говорят, агрофитнес (с)* помогает, но не люблю я это дело, хоть при необходимости и могу впахать мотоблоком сколько нибудь соток (желательно не очень много :) )
    ----
    *(с) - башорг.ру

15. Coffe13

Агрофітнес то вєщь...але якось в неділю ... :nea:
    Я вчора красоту під вікном навела - як порозцвітає - похвалюсь :preved:

• Подобається Подобається x 7
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ага...скоро тоті...майскіє празнікі... Нарід буде на городі стояти в позі зю...е-е-е....займатися агрофітнесом...і буде радість,і буде сміх... Гм...а я буду в лісі,як все...

• Подобається Подобається x 9
  17. IRUSKA*8

Щойно повернулася з трьохгодинного агрофітнесу:))),кайфу-море:))),від садження картопельки само-собою,і ще від всяких жучків-черв"ячків-хробачків-мурашок,які все норовили потрапити в ротик моїй малечі:))).......ану всі-геть від комп"ютера на двір-ТАМ ТАКА КРАСА-не важливо де,чи в парку,чи в лісі,чи й у полі-КРАСА.О:good:

• Подобається Подобається x 6
  18. Alias

У вас ще тільки саджають? А у нас вже см 20 , тільки заморозки їй не на користь пішли:sad:
    мій Макс після повернення з Милятина сказав, що непогано б було мати "Домик в деревне".Зараз в селі так гарно, жива природа, свіже повітря, не зрівняти з містом.:)

• Подобається Подобається x 4
  19. IRUSKA*8

В мене село-дійсно супер,наче й містечко,і до Львова "рукою подати"(7км),а природа-відпад:є сад з алеєю,парк з старовинним панським маєтком,і зоопарк з оленями,павичами та ін.....ось трошки похвалюсь,кому цікаво http://www.photoshare.ru/album136322.html.......хоча шкода,що все вже напівзруйноване....

• Подобається Подобається x 5
  20. victorys

victorys позитивчик :)

Ага і я дивлюсь в вікно, а там тюльпанчики розцвітають один за одним...червоні, жовті, рожеві, великі та маленькі...Краса:girl_in_dreams: (особливо ті маленькі такі файнюні, але не знаю що то за сорт такий) Іду пофоткаю трохи :)

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)