Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

робота - цілий день працюю, ех, мушу все закінчити завтра, то чаюю, то форум читаю :)

• Подобається Подобається x 6
  2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

пишу вірші... малюю... п*ю каву... бавлю Ясю і пишу вірші...
    хочу написати дитячі вірші шось про котиків песиків зайчиків... не пишеться...
    подруга забула цигарки... може то почати курити? нє... не хочу...
    сірість... навіть вода з крана тече вже якоюсь сірою... і небо... о воно нині було навпрочуд сіре, як вочиска того хлопця якому я вперше сказала "кохаю"...
    спогади кусючими джмелями рояться в моїй голові... шо мені окрім них залишилося... а колись... колись... а давно...
    кава... не багато кави так невеличке циберко... від подруги залишився запах диму і цигарок... хочеться напитися... накуритися чи ше шось...Звісно я цього не робитиму...
    Сірість... звичність і одноокий ліхтар за вікном як свідок моєї присутності...

• Подобається Подобається x 14
  3. Iriska

Iriska Well-Known Member

Встала в 6.30... не зовсім звично, але далі все як завше... Зарядка, ХХ, малий в школу, малий зі школи... О... завтра залік, тре хоч почитати...
    Вчора зайвий раз переконалась, що куліжанкині слова можна сміливо ділити на 150, і тільки з результату - 30% правди... Навіщо люди брешуть? Тим більше, наче близьким людям... Планувала нині розглянути її бізнес план, але тепер не вірю в його існування і що вона має намір працювати... Блін... брехня - така гидота... За купою брехні, ми часто не бачимо правди - відповідно... хто його знає, коли помилишся... Ладно... веду малого в школу, а там побачимо...

• Подобається Подобається x 11
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

..от дурна звичка - незважаючи на вільний час лягати пізно спати, мовляв - зранку посплю... ага, поспала! сусіди в 6 ранку (може й раніше, просто не змогли мене збудити) чимось постукували.. так тихенько-тихенько, але чітко! мені аж від того сни снились якісь жорсткі(( прокинулась - не можу заснути. З досвіду життя на інших квартирах знаю, що треба подати сусідам сигнал:))) стукати по трубі нема сили(6 ранку)... включила телевізор на повний звук на секунд десять... не помогло..(( а мені так соромно, може я ще когось буджу... включила ще раз, опісля сусід затих на хвилину, якої мені було досить, щоб теж поснути...
    ..зараз тоже чимось стукає час від часу, хоч з хати тікай... головне, що за 4 роки які я тут живу - він весь час щось робить типу ремонтів, треба попросити в міській раді, щоб йому стодолу виділили:)

• Подобається Подобається x 12
  5. Ірена

Ірена Well-Known Member

забула нині номер зарплатної карточки... чоловік телефонує в надії, що я йому нагадаю, а я... ех...:dntknw:
    що то з людьми весна робить:crazy:

Останнє редагування: 24 кві 2009
    • Подобається Подобається x 7
  6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я все ще хворію....гнійна ангіна.....а на вулиці таке сонце, яким я милуюся лише через вікно...а так хочеться на вулицю....подихати запашним весняним львівським повітрям....полазити по Львову....в хаті вже нема чого вчепитися....все прибрано...їсти наготовано....книжки і журнали прочитані...кросворди розгадані...манікюри/педікюри зроблені...ще й як на зло нет то працює то не працює....купа вільного часу, який мені абсолютно не потрібен, адже в голову починають лізти різні думки.....я їх відганяю від себе...але щось не дуже виходить....

• Подобається Подобається x 10
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Натуська, ти хвора? От бідненька....зараз і справді важко всидіти у квартирі в таку погоду.Давай лікуйся швиденько...іч, надумала вона ангіну підчепити.То мабуть все морозиво:)
    А я телефон здала в ремонт-батарея розряджувалась через 4 години, вчора забрала-розряджується через 3 години.Ось знову віднесла їм його.Кажуть, що був утоплений.От брешуть, так брешуть! Я його з рук не випускаю і нікому навіть подивитись не даю.
    Макс сказав, що купить новий. а я до цього звикла і він мені подобається...

• Подобається Подобається x 9
  8. Игорь

Игорь Well-Known Member

Недавно по радио слышал песню ( один раз ), которая очень понравилась, там герой слушает радио и говорит " ураган нам и чуму обещают "... " и чего нас всё так стращают" а затем он выходит на балкон и видит ( припев): " Ветерок нынче вроде бы попутный, В небе солнце вот вот взойдёт. С добрым утром , мужики, с добрым утром, Пусть сегодня нам чуть -чуть повезёт" Желаю этого всем участникам форума. И барышням тоже.

• Подобається Подобається x 14
  9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дали моєму малому віршик вчити на свято в садочок. А він мені заявив, що йому той віршик не подобається, він поганий і вчити він його не буде. Отак. Тепер придумую, як заохотити до вивчення того віршика. Пробувала сама розказувати, щоб малий слухав, та він сказав що його голова болить. Хитрун

• Подобається Подобається x 9
  10. terrible

terrible Well-Known Member

:crazy: дикий день. весь день на ногах, в офісі загалом посидів хвилин 30-40:sad: навіть кави не вдалося :sad:
    потім пішли на День Варення до друга... гулянка плавно перешла в майже мордобой з якимись биковатими хлопчинами з-за сусіднього столику. коли почали розбиратись, моє маля повисло на мені і зі сльозами просила, щоб не втручався. і я...здався :sad: настрій... я не знаю який. все вирішилось миром. якби сталась бійка-я б не втримався в стороні. я це знаю. слава Богу, що все так вийшло.
    :sad: важкий день...

• Подобається Подобається x 8
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

о, це так мило...:blush::give_rose: кожна дівчина мріє, щоб хлопець послухався її і не рвав в бійку.. хоч чомусь чоловіки вважають, що так робити не можна і що це слабкість...

• Подобається Подобається x 5
  12. terrible

дякую :) :blush: ... це не слабкість...:) просто коли будуть бити друга...то як втримаешся і не втрутишся? :dntknw:

але просто...вечір зіпсовано (((

• Подобається Подобається x 5
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

якщо чесно, то я мужчин трохи розумію:blush:
    однак друг може задертися з кимось через дрібничку (друзів не судять:) ), а для коханої це сльози... а не дай Бог ще невдало бійка закінчиться:sad: а може бути дійсно серйозна ситуація. коли дійсно не знати як поступити...

• Подобається Подобається x 4
  14. terrible

:) отож...слози мене і зупинили... а зачепились дійсно через дрібницю :mocking: у будь якому разі розриваешся між коханою та почуттям дружби:sad:

• Подобається Подобається x 3
  15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Звичний сірий день....один з багатьох сірих днів...робота,репетиція,хата...ніякої радості...

16. Чупага

Чупага Well-Known Member

ХХ :)потім, подивився фільм про житте коров'яче .Щоб ще поробити через скаклку поскакать?Хоча краще на батуті стрибати але його поки що не купив, треба б за насінням всяких салатів з'їздити поки ще не пізно.
    Ще у мене спорт скамья є ,теж штучка для підтримки форми корисна і зувсiм не дрога.

17. Iriska

Iriska Well-Known Member

Дура, дура і ще раз дура... Так вже звикла до буднів, що не приготувалась до вихідних... Особливо якщо врахувати, що через годину пари і нині залік... Кльово... Добре що залік по предмету в якому добре орієнтуюсь, здам без проблем... Але щоб о 7-й ранку шукати заліковку і зошит, де всі предмети які зара актуальні... то тре вміти так забити... то всьо свята...

• Подобається Подобається x 8
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Може мені до Вас переселитись... все у Вас є... форми до порядку приведу...

• Подобається Подобається x 2
  19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Згода , бо якщо один не захоче займатися то другий його змусить ,або спокусить (що одне і те ж).:blush:

• Подобається Подобається x 2
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

То хто з нас буде нік на "Змій-спокусник" міняти? ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)